108

Анален гей

преди 2 години

Сестри мили,не се ваксайте...във ваксата има нанографенови роботи които ще ви превърнат в извратени хетерасти,дето харесват жени!!Лично ми го каза хер Флик от седма стая!!

107

Българин

преди 2 години

Поздравления за Илън за днешния ,130 старт на Фалкон 9 и успешното извеждане в орбита на мисията IXPE!!!ВЕЛИК,ВЕЛИК,ВЕЛИК!!!!

106

Тва ясно

преди 2 години

Кога ще си монтира чип на вибратора за да осъществи *** си мечти?

105

Чичо Скруч

преди 2 години

Нищо хубаво не му пожелвам на този аутист с жажда за власт!

104

Гост

преди 2 години

Да си имплантира един чип първи на себе си там дето слънце не огрява пък после на другите

103

Анонимен

преди 2 години

Маските също са вид ВАКСИНИРАНЕ т.е показват пряко ПОДЧИНЕНИЕ на Сатаната. Дали си ваксиниран ,маскиран дезинфекциран или Тестван до края на 2022 тези всичките ще са в много тежко положение без капка надежда за спасение.

102

Мъск, Илън Мъск

преди 2 години

Инжектирам всякви чипове, на всякакви места на всички изкуфели чиполози. Гаранция, символично заплащане, приемам и храна но не с изтекъл срок на годност - не се излагайте , моля.

101

Анонимен

преди 2 години

През 2022 ще активират чипираните с ваксините. Дано не стане страшно.

100

Щерю

преди 2 години

Мъск да внимава след това някой от чипираните да не му вкара няколко оловни чипа в главата...

99

Анонимен

преди 2 години

Населението вече е чипирано! Не се ли сещате че не е нужно чипът да е вътре в тялото след като хората обучени винаги да го носите със себе си.

98

Ваксините заразяват

преди 2 години

Ако някой се поклони на звяра и на неговия образ и приеме белег на челото си или на ръката си,той ще и да пие от виното на Божия гняв, което е приготвено чисто в чашата на гнева Му; и ще бъде мъчен с огън и жупел пред светите ангели и пред Агнето.И димът от тяхното мъчение ще се издига до вечни векове; и ония, които се покланят на звяра и образа му, не ще имат отдих ни денем, нито нощем, нито кой да е, който приема белега на името му. Откровение 14:9-11

97

Ваксините заразяват

преди 2 години

Четете библията-свършека е близо И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им;за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.Тук е нужно мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест. Откровение 13:16-18

96

Анонимен

преди 2 години

Клоунът на новият световен ред.Фали ралият 50 пъти Илон Мъск който го назначиха в движение за заместник на оня ифрейският нескопосник в Количката,който постоянно гъгнеше с транквалайзера лоши апокалиптични пророчества.След като Хуакинг ритна бакърчето те назначиха Мъск и на час по лъжичка го учат какво е да си откачено човече. И как иначе Мъск набързо влезе в ролята на Глобалният апокалиптик. Що не си бие една проектила в празната куха тутраканска кратунка.

95

Танас

преди 2 години

Чипове за гъъз има ли? За един преател питам

94

Анонимен

преди 2 години

И Бил Гейтс, и Илон Мъск са ми отвратителни! И оня етиопец Макакус Гебрейсус, който получава десетки милиони от фармакобароните и FDA! Моят доктор, човек мъдър, благ и миролюбив, иска за тях нещо като Нюрнбергски процес! Тук заглавието е грешно, вижте само кой го е писал! Очевидно става дума на дадения етап чипове да се имплантират при лезии на ГРЪБНАЧНИЯ МОЗЪК, а не на ГЛАВНИЯ! Нещо, което виждам осъществимо, хуманно, прогресивно! На такава терапия желая пълен успех!

93

Анонимен

преди 2 години

Интересно ми е как работи чипа при нарушена нервна система. Ясно е че дава сигнал на мозъка, но нервите по трасето са нарушени. Как ги възстановява? Това е възможно само с наноботи в кръвта и нервната система. А как ги вкарва там? Има ли вече създадена система?

92

Анонимен

преди 2 години

Първия чип щял да го сложи на Бидоня за пример. След туй чипа ще може да се унаследява така че зелената връзка ще върви с една Тесла.

91

Анонимен

преди 2 години

Чичо Бил има други планове той инвестира в така наречената генетичната ножица целта е модификация на астронафти да издържат на радияция и липса на гравитация

90

Майтап бе Уили!

преди 2 години

Само да не изкара документите с вече чипираните, че току виж Макс и Мориц цъфнат в тях. За съжаление на Мъск и двамата са с дефектен чип, единия не мига, а другия се хили като зелка, дори когато му се реве. Но това е съдбата на първите опити, винаги има нещо недоизкусорено.

89

Анонимен

преди 2 години

Тука има кандидати вярващи безрезервно на науката ако им кажеш че няма да умрат и дупи ша дадат