128

СС

преди 2 години

С поялника ли ще ги запоява в мозъкя???

127

Анонимен

преди 2 години

Ako si obiknoven covek mojes samo da kommenteras a kervana si varvid varvtal e i ste varvi NO vseki razbira se ima pravo da izrazi znaniyata si

126

Анонимен

преди 2 години

Povyatvai platser image odavna ot nekolko godis mn se maitapyat sas tezi nest NO en version luka till na vsicki

125

Ne ste dobre

преди 2 години

Komentarite sa ili ot budni genii s telefoni i facebook ili ot takiva deto chakat isus

124

Тъп, най-тъп, Мъск

преди 2 години

Невролози-светила в науката от 100 години не могат да разгадаят как точно работи мозъка, Мъск ще имплантира чипове там. Тоя сайт днеса си подбират информацията от дъното на дъната. Аз трябва да спра да влизам тук. Богородичке, и ти Исусе, дайте ми сила! Помогнети ми да не влизам повече в днес беге! Амин!

123

дедо Ташунко

преди 2 години

този е за затвора

122

Анонимен

преди 2 години

Българина силно се интересува от качеството на спермата си и от нищо друго

121

Германец

преди 2 години

Българетата признават само руски чипове, дето работят на кюмюp и се пускат с манивела. С тях ще могат да пазят равновесие.

120

Анонимен

преди 2 години

До Ясно е!- Но пък че чрез ваксини иска да намали репродуктивността на хората си е самата истина. Има и видео с него за това. Още не са го изтрили. Само че за това на медиите им е забранено да говорят. Нито пък че CEO-то на Pfizer e ветеринар със специалност - биотехнолигии за репродуктивността при животните.

119

Светозар

преди 2 години

Добра идея на Мъск. Одобрявам !

118

ИОщеНещо

преди 2 години

Дано го спрат навреме! Вместо тези безумни идеи и да замърсява околоземното пространство със спътници, да го беше почистил и да търи разумен начин за спиране на глобалното затопляне и осигуряване на хората чист въздух, вода, храна и оклона среда.

117

Ясно е!

преди 2 години

"След като ваксините срещу COVID-19 се появиха, любителите на теории на конспирациите се усъмниха, че чрез тях милиардерът Бил Гейтс иска да ги чипира." ---- За чипиране с ваксини няма технологии. Това с чипирането с ваксини и "теорията за плоската земя"/излялзла заедно с ваксините/ и подобни, бе подхвърлено от самата вакс-мафия чрез нейни *** представящи се за анти-ваксъри. Целта бе да се осмеят тези които не искат да се бодат. Разбира се някои се хванаха. *** има и от двата лагера.

116

Анонимен

преди 2 години

"технически изобретения, които евентуално биха помогнали временно на десетина човека, докато в същото време стотици милиони хора имат нужда от съвсем прости , но недостъпни неща." - Като например? Храна, вода, дрехи - ОК! Сори брат, ама живееш в ерата на тениската за 5 лева. Ако дадеш $1 трилион, за да облечеш едни хора, след 1 години ще имаш ПОВЕЧЕ гладни и голи хора, но няма да имаш трилион долара и сумята и ресурси. Не се прави ТАКА! Трябва да им ОСИГУРИШ развитие.

115

Анонимен

преди 2 години

"Пропетете "Фермата на животните" на Оруел" - Ще га пропепа.

114

Анонимен

преди 2 години

До Ваксините заразяват - През 3 години все ми цитирате Библията и от това, което знам, го правите от 1700 години поне, като все плашите с "края", а вероятно и преди това сте го правили скаквто митологии и религии сте боравили.

113

130

преди 2 години

Отново мвиждам минуси, но не и отговори.

112

Анонимен

преди 2 години

"Интересно ми е как работи чипа при нарушена нервна система. Ясно е че дава сигнал на мозъка, но нервите по трасето са нарушени. Как ги възстановява? Това е възможно само с наноботи в кръвта и нервната система." - Не точно. Идеята е точно такава - ще работи като байпас и ще е различен, за всеки спесифичен случай, освен това, няма да е приложим за всички.

111

Анонимен

преди 2 години

До Хъ - Вече всеки може да се сдобие с ваксина. Как така, един не видя под микроспок, да има плуващи чипчета?

110

Хъ

преди 2 години

И откъде се разбира, че не е вярно, че Бил Гейтс искал да чипира хората?

109

Анонимен

преди 2 години

нали всичко това беше конспирация, а ? и georgia guidestones е конспирация, и Луната ще я превърнат в звездата на смъртта