68

Земята е плоска

преди 2 години

До Анонимен 64: Конспиратологията е сериозно маниакално психично заболяване. С предположенията за Заговор, най-често насочен срещу самия него, местния ракиен конспиратор се чувства значим, могъщ фактор срещу който някой на другия край на света, крои пъклени планове как да му навреди, унищожи или най-малкото направи апетитен сексуален субект от пияния като мотика местен всезнаещ конспиратор. Щеше ми се да е истина някой да изчисти Земята от *** ама пусти му "късмет" )))

67

Агата

преди 2 години

Този много психично болен човек, трябва да бъде спешно заличен от лицето на земята, защото той и такива като с неговото мислене психопати доведоха света до пълна разруха. След години заради тях може и роботи да управляват света. Добре, че няма да го дочакаме и една част от нас, имаха щастието да живеят на този свят преди да се появи най големия му враг интернет и свръх развитието на технологиите заради него, които превърнаха живота от реален в нереал интернет такъв.

66

До

преди 2 години

До 75, сменете гледната точка и ще разберете защо. Нека Ви помогна, никой не го интересуват проблемите/мъките/ болежките на единицата(човека). Те гледат на нас като статистическа грешка, пушечно месо...както искате го наречете. Пропетете "Фермата на животните" на Оруел, там има един момент/пасаж, когато конят(най-работното животно вече е болно)....и прасетата обясняват как ще се погрижат за него, а всъщност го изпращат да бъде заколен.

65

Анонимен

преди 2 години

Малииии този ако дойде тук на чипчета ще си тръгне разглобен.

64

Blue Pill

преди 2 години

До Red Pill...Добре, да залагаме за следващата конспирация тогава: Дарт Вейдър действително съществува. А под маската има рога. Някой против?

63

Анонимен

преди 2 години

"Журналистката", не до 2022 г. (която идва след три седмици), а ОТ 2022 г. Поне това се казва в оригиналното интервю с Мъск. Всичката ти е такава, Нело.

62

Ямболски цървул

преди 2 години

Препоръчвам ви книгата на Стойчо Керев.

61

Те убиха много

преди 2 години

Нали имплантират хора главно заради рекламите по интернет и ГДБОП да гледат за престъпноста в реално време! А някой бизнесмени(мутри) си купуват жертви за забавление!Тези фирми за микри инпланти са стотици от много години!

60

Щом

преди 2 години

Става за маймуни, значи е подходящ и за нас.

59

КГБ ги трови такива

преди 2 години

Путин му е приготвил отровата на тоя.

58

Анонимен

преди 2 години

ХА-ХА-ХА

57

Ямболски цървул

преди 2 години

Добре,че НЕ е явно нагъл.Пу да не му е уроки.Има един филм-Ъпгрейд.Гледайте го...Между другото и Ислямска държава до преди 22 години беше конспирация,но от 10 години е факт!

56

ЦИНИК

преди 2 години

Обръщайте си парътъ в евро и събирайте камъни за фъргане ! Чи от догодина съ чака голема инфлация и скъпотия !

55

Мефистофел

преди 2 години

Ясно е на всички, че ти и набедения за професор сте част от процентите!

54

Анонимен

преди 2 години

Не било конспирация всичко, а?

53

Red pill

преди 2 години

До Анонимен "Винаги ми е било чудно защо се харчат с лека ръка толко..." ---- отговорът е изключително елементарен. Защото никога не е ставало въпрос за това, от какво имат нужда хората. Интересите са коренно различни.

52

Анонимен

преди 2 години

Само се чудя как така на лудите в САЩ им дават милиони и ги пускат на свобода, а нашите ги държат вързани в лудницата?

51

Анонимен123

преди 2 години

Само като видях дълга статия, без да я чета цялата. Ми стана ясно, кой е автора... И права беше баба Ванга лека, и пръст, че дойде момент в който както вървят хората и ще падат и умират. Ей ви на това е с чиповете.

50

Анонимен

преди 2 години

Винаги ми е било чудно защо се харчат с лека ръка толкова милиарди за сложни технически изобретения, които евентуално биха помогнали временно на десетина човека, докато в същото време стотици милиони хора имат нужда от съвсем прости , но недостъпни неща. Но никой не си мръдва пръста за това.

49

преди това

преди 2 години

Океана ще ви погълне и тоя мазен сурат ще стане добра храна за акулите!