27

Киро Пора

преди 2 години

Кефите ли се на промяната, протестъчета и пиячи на бира по площадите. Почакайте да дойдат сметките за януари.

26

Анонимен

преди 2 години

Аз цени веднъж скочили не съм виждал да падат,пък вие се надайте.Ай да ви е честита Радевата зима.

25

Темата

преди 2 години

Изобщо не трябва да се чете камо ли да се коментира. ДДС няма никакъв шанс да се свали, може само да расте. Много е лесно да вземеш 100 лева от народа и е почти невъзможно да вземеш 100 лева от фирма ако не иска да ги даде. Народа е стадо, за което от 2000 години не е имало прошка, няма и да има. Историята го е доказала, другото са празни приказки, на които и децата не вярват вече.

24

Анонимен

преди 2 години

Нов вид изкуствена храна затова са много важни учените в една държава и мозъците а не аи ти специалисти да ни дават акъл без големи мозъци развитието спира на всякъде аман от измислени професори прочели един тон книги но не всичко е книги книгите са 20% от развитието на човека всичко е практика и узкуство.

23

1

преди 2 години

Не е точно така. Намаляването на ДДС може да означава и запазване на сегашната цена, а не повишаването и. Една стока струва толкова, колкото потребителят може да плати за нея, но не по-малко от себестойността и плюс минимална печалба за производителя и търговеца. Ако потребителя не може да плати себестойността не означава, че ще се продава под себестойност, а че изобщо няма да се предлага на пазара.

22

ами

преди 2 години

При намаляване на ДДС на храните в Гърция,цените паднаха,така,че не лъжете!

21

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се мисли някакъв нов вид храна защото човечеството е застрашено от изчезване и нелечими болести има много месо пълно с вируси и антракс следващата епоха ще е пълно месото с антракс и болести хората трябва да се ориентират за неговото спиране изчезване оот менюто.

20

до номер 22

преди 2 години

Е викаш, при ГЕРБ цените само падаха, както сега навън пада сняг нали?

19

Анонимен

преди 2 години

върнете златните пари и всичко ще си дойде по местата.

18

Анонимен

преди 2 години

До: 19 Ами ти не мислиш ли и за семействата на производителите? По-големи печалби означава по-големи заплати на работниците произвеждащи салами например. А това е хубаво нали?

17

Кирчо и Асенчо

преди 2 години

Не разпрахте ли, че цените оттук насетне само ще се вдигат? Нали промяната започна.

16

Анонимен

преди 2 години

Е тогава защо им намаляват ДДСто.?И с кръчмарите стана същото,намалиха им ДДС,а те вдигнаха цените.Затова никакво намаляване на ставката и никакви помощи,да им дойде акъла.

15

izh

преди 2 години

Схеми, схеми, схеми. Крайният резултат - по добри приходи за НЯКОГО, но понеже реалните пари в държавата са определено количество, ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ - bezahlen. Парите в една държава идват САМО от производство и от нищо друго. Колкото е по иновативно и по малко енергоемко - по вече ПАРИ Тези думички никак не кореспондират с думата комунизъм и комунонаследници. НАЗДРАВЕ БАЛАМУРНИЦИ

14

Erick USB

преди 2 години

Цените няма да паднат,а собствениците ще печелят повече . Ттова ще е резултата не ставайте глупави че като падне ДДС - то ще поевтинее продукта

13

Анонимен

преди 2 години

От ДДС не печели обикновения човек. Печели или губи само фирма регистрирана по закона за ДДС.

12

Анонимен

преди 2 години

Ниски данъци е еквивалент на празна държавна хазна. За да се компенсира това - цените стават високи

11

Анонимен

преди 2 години

да колкото паднаха на кръчмите пи три кожи ни сваляха това лято

10

Анонимен

преди 2 години

Данъци е едно а цени съвсем друго. Държавта контролира данъците, но се отказа да контролира цените и безработицата. Има някакви намаления на данъци за семейства с малки деца, но и 50 % живеят без брак или разведени или роми и пак ефекта е нула за българи. Трябва държавата да върне контрола на цените и да открива държавни работни места, а не данъци.

9

промяна

преди 2 години

От нова година намаляват с още 60 лева всички пенсии раздавани неправилно от ГЕРБ под контрола на Бойко Рашков и полиция.

8

Анонимен

преди 2 години

А по-голямата заплата ,означав ли по-голяма заплата.