47

пияница мистик

преди 2 години

Никакво намаляне на нищо, само нагоре всички цени. Та тези, дето гласуваха за Фигуранта да му ядат сега дядовия :))) Искам измрели комунисти от глад, дето гласуваха за комунистите, дето се намърдаха в Парламента

46

Взимам си бакър

преди 2 години

До ?!?!? - може да има и 2-*** човека онлайн, какво от това? Всеки посетител тук може да се усети, че малко хора пишат много коментари тук. Истината е, че формата за коментари на днeсчето е най-оптималната и най-интересната във целия бг медиен пазар. За това са толкова посещаван сайт и за това сме им фенове. Какво лошо има в това?

45

АнонимеН

преди 2 години

ВЪВ МОМЕНТА ЦЕНАТА НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ Е САМО С 30% ПО-СКЪПА СПРЯМО ЦЕНАТА СИ ОТ АПРИЛ 2021! НО РАДЕВ ПРОДЪЛЖАВА ДА ПРОДАВА НА ЦЕНА НАД ДВОЙНА , ЗАЩОТО КЕВР НЕ СЕ Е ПРОИЗНЕСЛО ЗА НОВАТА ЦЕНА КОЯТО ОБЯВЯВА ВИНАГИ НА 1 ВСЕКИ МЕСЕЦ! НАПИШЕТЕ ЦЕНА ПРИРОДЕН ГАЗ БЪЛГАРИЯ БУЛГАРГАЗ И ВИЖТЕ КАК НИ ДЕРАТ В МОМЕНТА С ЦЕНАТА НА РАЗА РАДЕВ И ПРЕСТЪПНАТА МУ ГРУПА!

44

Анонимен

преди 2 години

А какво означава? Потребителя ще плаща, хазната ще прибира по-малко. Кой печели? Търговеца ли?

43

?!?!?!

преди 2 години

Абе защо не пуснете както в други сайтове, колко души има онлайн в момента, за да се знаят всичките пет човека..

42

Анонимен

преди 2 години

"Кефите ли се на промяната, протестъчета и пиячи на бира по площадите." Да, кефим се яко! Най-вече, че Тиквата скоро ще топли събратята си роми в затвора в дългите студени нощи! И можеш да слагаш въпросителен знак, когато задаваш въпроси. Така е граматически правилно.

41

Носталгия

преди 2 години

С вдигането на цените, започвам да пазарувам по-бедно. Това ме връща в студентските години, когато нямахме дори котлон в квартирата и си готвехме яйца на микровълнова. От тогава не обичам яйца. Или ако ще са яйца - да са пържени!

40

АнонимеН

преди 2 години

УПРАВЛЯВА НИ АБСОЛЮТЕН НАГЪЛ ПРЕСТЪПНИК НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМЕН РАДЕВСКИ И ТОЙ И ПАРЛАМЕНТА МУ НЕЛЕГИТИМЕН И ИЗБРАН С ИЗБОРНИ МАШИННИ ИЗМАМИ!

39

Анонимен

преди 2 години

Сваляне на ДДС ще направи мутрите по богати а хазната с една идея по празна. А ние тарикатите пак ще купуваме скъпи продукти на завишени цени.

38

Алгемайнецайтунг

преди 2 години

След нова годинка ще маоще 150 процентаинфланция

37

АнонимеН

преди 2 години

ЦЕНАТА НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ СЕ СРИНА ДВОЙНО НА БОРСИТЕ ,А КЕВР НЕ Е ОБЯВИЛО РЕШЕНИЕТО СИ ЗА НАМАЛЯВАНЕТО И КОЕТО ВИНАГИ Е НА 1 КАТО ДАТА ВСЕКИ МЕСЕЦ! ТОВА Е ОТ СТРАНИЦАТА НА БУЛГАРГАЗ ЦЕНА НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ!

36

Радавуцата

преди 2 години

Ще падат...нагоре...

35

Яйца на Микровълнова

преди 2 години

КАКВИ СА ЦЕНИТЕ НА ЯЙЦАТА?

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37Забравяш само, че 90% от територията на Австралия е един вид пустиня, тоест не става за живеене :)))

33

отСиднейАавстралия

преди 2 години

Само в БГ математичните и физични закони работят наобратно. Намаляваш процент от цена и числото вместо да намалява се увеличава. И после журналисти разясняват на хората новите постижения в математиката. За нобелова награда сте с тези открития

32

Анонимен

преди 2 години

Населението на Земята е 7.5 милярда. Територията на Австралия е 7.8 милярда декара.Тоест цялото население на Земята може да се побере в Австралия и всеки един човек ще разполага с 1 декар територия.

31

Анонимен

преди 2 години

Това нашето ДДС се използва само когато требва, емблематично е.....:))) Спомням си навремето, един едър българин, как събираше от пода мазнина, питах го дали не е нездравословно, ония ми отговори - "ко ти пука ве"......:))))

30

Да ама Не

преди 2 години

до `върнете златните пари` Златния Лев беше обезпечен с продукция от златните работливи ръце на тогавашните поколения. Сега падне ли Валутния борд, ще ходим с чанта банкноти за хляб.

29

Анонимен

преди 2 години

По времето на Бойко всичко беше много евтино. Сега Радев почна да краде и всичко поскъпна. Бойко да ни е на помощ.

28

Анонимен

преди 2 години

Месото и сега изисква много ресурси за производството му. Реално Земята няма толкова ресурси за произведе месо за всички хора. Затова някой не ядат месо поради бедност, други измислят вегетарианство и подобни, но целта е намаляване консумацията на месо. Колкото повече стават хората, толкова по-малко месо ще трябва да ядат. И няма да има никакво значение дали искат или не. Просто в един момент ще стане толкова скъпо, че само по-богатите ще могат да си го позволят.