70

Анонимен

преди 2 години

Айдеееее... ваксаджийски вой рано сутринта ....

69

2426

преди 2 години

сработили безмислени теста и 208 починали от обичайните болести и най вече от старост обявени че са от кромид за пари и защото това е линията на партията. А на снимката е илюстрирана претоварената система.

68

Анонимен

преди 2 години

айдее, тука станА като плаката "родина-мать зовет". направо ги горете антиваксърите, кво се церемоните, хуманистите. тва вече е играно в историята. и ще ви отива. аре чао на темата, омръзна до гуша.

67

Анонимен

преди 2 години

До 85Защото за българина, най-важни са кръчмите, кафетата, барчетата, ресторантите и да ходи "на мол".

66

Ще дам пример

преди 2 години

В Италия от вчера са влезли най-абсурдните и нацистки рестрикции в света. От днес в обществения транспорт може да се качите само ако имате супер зелен сертификат, т.е 2 дози +бустер. Не може да се качите ако нямате бустер, а отрицателните тестове от пср не се зачитат. Забележете, вие сте здрав, но нямат право да пътувате с отрицателен пср или с обикновен 2дозов сертификат! Въведе го новият им премиер Марио Драги, който е банкер! Дали се грижи за здравето или за банковите сметки на някой?

65

Леша

преди 2 години

"208 души са починали" От какво са починали?

64

шаран

преди 2 години

90 антитела имам, без да съм усетил, кога съм го минал...

63

Анонимен

преди 2 години

жалка история сме, хората свалиха умрелуте до 15/20 на ден ние сме твърдо над 200. Това ли са щадящи мерки, всяка седмица пи едно средно голямо село да изчезва.

62

Анонимен

преди 2 години

Европа гори но не им умират хората. У нас умират като пилци. Просто е, най малко ваксинирани сме и затова най много умираме. Но пак е прекалено сложно за антиваксърските мозъци. Мозъци, прогресивно намаляващи като бройка.

61

Анонимен

преди 2 години

над 200, а Мангъра продължава с глупистите си в тандем с оня новия петел Коце Възрожденеца.

60

Статистика

преди 2 години

Напишете в Гугъл търсачката " Умирания в България по седмици" и вижте дали няма коронавирус и дали са необходими мерки. Без мерки умират два пъти повече хора

59

Анонимен

преди 2 години

Тези няма ли да се ваксинират много са прости! В крайна сметка всичко си има край и пандемията ще свърши но не всички ще го доживеят обещания антиваксърски рай...

58

Анонимен

преди 2 години

Дойдоха новите и вече се заговори за задължителна ваксинация! Прави ли ви впечатление за какво съскат платените по форумите? Познайте на коя мафия ще се служи!?

57

Анонимен

преди 2 години

Сега влизаме в лек спад между 51 седмица на 2021 и 6 седмица на 2022г. След тава ще стане страшно. През този лек спад ако няма сняг пак ще е лошо. Така ще е докато не умрат всички пенсионери

56

Анонимен

преди 2 години

Омикрон ще ни спаси! Не се шегувам. Това е грипния вариант на ковид, който ще създаде имунитет без идиотщините с тия псевдо ваксини. Да, псевдо са, защото цяла Европа гори, въпреки че е ваксинирана 75%. Другите континенти са в пътипо-малко ваксинирани и са в пъти по-добре. Така, че моята надежда е в омикрон. Аз изкарах алфата и от тогава не съм боледувала. Да видим дали ще хвана омикрон.

55

шаран

преди 2 години

До 86 пляс, пляс, пляс, пак оцелях

54

Пазете се

преди 2 години

Най ужасно ще е между 7 и 20 седмица на 2022година

53

НЕКОЙ

преди 2 години

На второ място по смъртност сме от 32 години насам.

52

Димитрье събуди сье

преди 2 години

Искам си Кунча!Да ни обяснява колко лош е вируса и колко добра е вълшебната течност у шишенцето...

51

Анонимен

преди 2 години

Вече има починали роднини на антиваксъри и хората намаляха да говорят срещу ваксините.Освен това над 15 човека влезнаха в парламента с говоренето срещу ваксините.Вече е време за истината.Както желия свят знае ние сме на второ място по смътност от ковид.