50

Въпросът е

преди 2 години

В Гърция и Чехия задължителна ваксинация, във Франция и Германия затварят кръчмите, защо няма никакви мерки в България?

49

НЕКОЙ

преди 2 години

Няма нищо по-полезно от естествена ваксина чрез преболедуване.

48

Анонимен

преди 2 години

Радев е виновен за многото умрели

47

Анонимен

преди 2 години

Време е да се въведе ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ваксинация за всички! За всеки отказал - моментална глоба в размер на 20 000 лева, а при нужда запор на движимо и недвижимо имущество от ЧСИ в рамките на 48 часа, арест и оковаване в ТЕЖКИ пранги, принудителна ваксинация с Астра Зенека и строг тъмничен затвор за срок от 10 до 20 години, с полагане на тежък физически труд в някоя тухларна, мина за въглища, каменоделна или кариера за чакъл, ползван в строежа на магистрали! Никаква прошка към антиваксърите! Антиваксърите са сгурията на човечеството! Само бой, насилие във всичките му форми за антиваксъра!

46

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте децата ВЕДНАГА! Не ги ли ваксинираме, губим всичко! Ваксините спасявят животи! На родителите - антиваксъри, недаващи съгласие за ваксинация на децата им, да се отнемат родителските права, съд и затвор, а децат да се пращат на приемни семейства в Норвегия, Дания и Холандия. Най-добрата, сертифицирана ваксина за деца е научно и медицински доказано да бъде Астра Зенека! Ваксина за всяко дете, ваксина за здраве, всяка ваксина е точка срещу коварния вирус! Ваксинираните деца са бъдещето!

45

Това е ужасно

преди 2 години

Бог да прости загиналите

44

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирайте се срещу корона вируса с ваксина СЕГА! Ваксинирайте се преди вашия съсед! Ваксините ще свършат, после няма да има!Избираш ваксина - избираш да живееш! Ваксината вируса удря, ваксината вируса мачка!Всяка поставена ваксина - пирон в ковчега на антиваксърите! Ваксините са сертифициран, научно и лабораторно доказано БЕЗОПАСЕН за здравето продукт! Ваксина или Смърт - това е въпросът!Ваксината е изворът на живот!

43

Анонимен

преди 2 години

Омикрон в тялото нахлува, омикрон дробето бяло атакува!Омикрон е вирус най-коварен, всеки без ваксина ще е яростно попарен!Ваксината спасението гарантира, вируса безмилостно матира! Сложете си ваксина днес и намаление на тока ще получите към ЧЕЗ! Ако антиваксъри сте вие, омикрон от раз ще ви затрие! Жената Ви на чужд ще се претрие, детето Ви с метилов алкохол ще се пропие!

42

НЕКОЙ

преди 2 години

За днес влязох в статистиката на бройките новозаразени. От вчера съм карантиниран. Сега ще откача от скука 14 денонощия.

41

до 68

преди 2 години

А ти ще захапеш дулото на пистолет, като научиш, че приятелят ти ти изневерява!

40

БЕЗРАБОТЕН

преди 2 години

Атлетичен, добър характер, финансово стабилен. Утешавам антиваксърски вдовички! ##### Наглеждам ковидболни срещу наследство! ##### Лекувам ефикасно ковид с масаж със мед долната част на тялото срещу заплащане! Досега нямам рекламации!

39

Анонимен

преди 2 години

След Коледа ще видим, че вече сме в пета вълна. Ама беше много важно 14 преди ваканцията да се пуснат децата в училище! Коледен подарък за всички.

38

Waffen SS

преди 2 години

След Коледа и Нова година ,след тежките братски алкохолни прегръдки ще има пик на заразените ,като броят на болните ще проличи някъде към 15-20 януари

37

Waffen SS

преди 2 години

Гледам по улиците се движат странни същества,без маски ,а саги нанизали на ръкава си ,за да може всеки да плюе върху тях.Влизат в магазин и да навличат на физиономията си,след покупките излизат изсекват се с пръсти,излетялата консистенцията описва нещо като епициклоида,той се избърсва в нещо,най често в дърво и с весели подскоци се понася ,нагоре по ла-няната река без гребла. След това всички други му виновни,а не неговата простИщина и простИтия

36

Джамал

преди 2 години

А на бас,че Кунчо няма да го дадат скоро по някоя телевизия,тоя монтаж беше професионален може От ЦРУ да са помагали

35

Василий II

преди 2 години

Поклон пред великия Радев.

34

Анонимен

преди 2 години

Атлетичен, с добър характер, финансово стабилен. Утешавам антиваксърски вдовички!

33

Анонимен

преди 2 години

Има ли тук ваксърчета с промити мозъци??...............Бил Гейтс яко ви чипира и сега ще ви контролира с наночипове и с G5!!!

32

Анонимен

преди 2 години

Защо Кунчев е толкова неработоспособен след бустера ?

31

Анонимен

преди 2 години

Програмистите сте много зле...............биологичните вирусите нямат нищо общо с компютърните вируси.............ама вие сте много компетентни по всякакви въпроси....................хаха...............................да!!