90

Анонимен

преди 2 години

Защо Ви е необходимо да лъжете хорта.Ковид има,ние имаме много починалимот ковид и сме на второ място в света.Има данни проверете ги.Не говорете на изуст.Какво печелите.Бъшгария е на първо място в света по обща смъртност.Ковид отделенията все още са пълни ,посетете ги.Може да помагате ,ако искате.Спрете с лъжите.

89

Анонимен

преди 2 години

До 119ти, ако имаше 30,000 умрели в повече щеше да се усети много сериозно. Това е 50% отгоре, но изобщо не се е случило. Не лъжи! Умрелите повече са около 4% на година, с 10% пикове в сезона на грипа и почти 0% разлика през лятото.

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 97 ("из европа не им умират хората") Ти гледал ли си как и преди да има ваксинаци, не им умираха хората, а на нас умираха.

87

Анонимен

преди 2 години

А защо не влезнеш и не провериш.статистическите данни за починалите,а си изграждаш теории колко са починали,след това че не били от ковид.Влез в иститута за статистика и там има данни за починалите.Ще се убедиш ,че тези 29 000 починалимса в повече.България прогресивно намалява,а починалите в % прогресивно се увеличават,основно след като се появаи ковид.Увеличението съответсва с ковид вълните.Хора като теб са за затвора.

86

Анонимен

преди 2 години

В България някой би ли ни казал колко са лицата над 65 год възраст? По данни от преди година са 2 милиона! След преброяването никой не ни каза нито колко сме като народ, нито колко са децата и пенсионерите! Нали разбирате колко важно е това. Защото при 2 милиона стари и болни хора и манна небесна да им давате, смъртността ще става все по-висока и висока. Както би казал Витанов, проста математика, йок!

85

Анонимен

преди 2 години

Влез в сайта примерно на НСИ и виж графиката за ОБЩАТА смъртност за 2020 и 2021 сравнени с 2019 и преди това. Удрят тавана, изобщо не е вярно, че смъртността е същата. Колкото земята е плоска, толкова е същата.

84

До Анонимен 109

преди 2 години

Ако не лъжеха най-нагло цифрите щяха да са други. Най-гнусната лъжа на дофтурняците и мисирките е, че тия с една и две игли ги водят неваксинирани ако не са минали 14 дни от втората. Отделно ако набоден умре се мъчат да го напишат нещо друго само не и ковид, обратното ако не си набоден. Да дадат статистика колко от ваксинираните са умрели, обща смъртност, ама няма да дадат

83

Анонимен

преди 2 години

Първо на ден в България без пандемия умират по 300 човека, а сега умират по 400 . . .2019 година в България са починали 108 хиляди . . . 2021 до ноември са починали 130 хиляди

82

Анонимен

преди 2 години

250млн лв. за поредната "бустерна" доза ваксина. 100млн лева всеки месец за бързи тестове за училищата. Става дума за едни пари.

81

Анонимен

преди 2 години

30хил умрели вповече спрямо годините без ковид, сигурно са от старост, да. То бива да си сляп, ама чак толкова е жалко.

80

Анонимен

преди 2 години

Забележете как ни подвежда статията с числото 208. 200 човека по принцип умират в България всеки ден. Сега тези 208 не се твърди че са умрели от ковид-19, но се намеква. Истината е, че няма завишаване на числото, ако имаше щеше да излезе 416 например. И по ТВ щяха да покажат едни графики и да тръбят до небето колко спешно е да се ваксинираме. Медийната машина ни води за носа, цензурирана и направлявана от властовата върхушка, подкупени от фармацевтичната индустрия.

79

Анонимен

преди 2 години

Хората като им почине близък от ковид и са били част от страданията му,винаги си променят възгледите.Това е като бившите пушачи.Не се ваксинирайте,но спрете да пишете глупости.И отнемете паравата на тези 2-3 лекари в България ,които подвеждат хората.

78

Анонимен

преди 2 години

109, така е! Обаче прави ли ти впечатление как с идването на новите магически изчезнаха починалите ваксинирани. Половин година ни дават данни за това и сега от 2 дни нито един починал с ваксина! Уау. Излиза, че вируса има свръх разум и той е политически коректен.

77

Анонимен

преди 2 години

Когато ти почине близък от ковид друга песен ще пееш и ще ходиш на опашката за ваксина.Аз съм благодарен,че нямаше много желаещи за ваксина.Благодарение на това не бях на опашка,а се ваксинирах за минутка две.

76

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърите скоро ще сте в червената книга, ***.

75

Анонимен

преди 2 години

На следващото преброяване, след два мандата на промяната 3 милиона население

74

Анонимен

преди 2 години

Някои си мислят, че като ми дават 80 г хора записани че са умряли от ковид, всички ще се ужасим и ще се ваксаме! Не сте наред, ако го вярвате. 80годишните си умират от старост и безброй други заболявания. А ковид го пишат и починалия от катастрофа. Камо ли старците.

73

Анонимен

преди 2 години

Паричките от пътеката. Там е заровено кучето.Ако бяха на половина по-малко и починалите щяха да са на пловина.

72

Анонимен

преди 2 години

PCR теста е диагностичен метод,но не гарантира,че Вие не може да заразявате.В началото на болеста от Ковид,Вие може да иамте вирус и да сте заразен и да заразявате и PCRда е отрицателен.Той се позитивизира след като вируса вече е в достаточно ниво за да хванат от теста.PCR е средство,което доказва при налична болест,дали е ковид или не.Той беше въведен по начина ,който беше за да хване поне едан част от хорта,за да се намали риска.Но при налична ваксина от една година,не е необходим.

71

Анонимен

преди 2 години

Айде платените, юруш на плашилката. Много сте плоски милички тролчета. Така ви личи какви опорки са ви спуснати. Но ние вярваме в гордо вдигнати юмрук и думите, вирус няма! Сори. Ако Радев излезе и се отметне от думите си, ще ви чета, до тогава стоя с вдигнат юмрук. А да, може и да запаля някоя и друга маска.