17

кольо

преди 2 години

антиваксърете да си плащат глобата от 200 кинта на месец и са свободни да не се ваксинират и длъжни да са постоянно с маска ... !!

16

Анонимен

преди 2 години

23 съм. Честно ви го казвам. В бг има про руска пропаганда, и мнозинството се е хванало в капана!!!! Не вярвайте на бг медиите, почти всичко е лъжа!

15

Анонимен

преди 2 години

Това е пълна пропаганда. Наскорощно проучване 70% от германците смятат мерките за недостатъчни, и удобрението за по строги мерки е от мнозиноството. За бога, хора, не вярвайте на български медии. Живея в Германия и следя нещата отблизо, промиват ви мозъка !!!

14

Анонимен

преди 2 години

Ако има някой който си мисли, че тази лудост е от грижа за общественото здраве, да ходи на психолог. Кога се побъркахте толкова?

13

Анонимен

преди 2 години

Важното е касичките да се пълнят, затова иде реч.

12

Daskala

преди 2 години

Ще се провали пропаганданта кампания т.к. нямате дума, която е нутрална и бързо да повлияе на съзнанието. Времето на прозореца отдавна, изтече! Нима не го знаете?

11

Истинна

преди 2 години

До " автоимунно за - Има много и различни автоимунни заболявания. Така като гледам ти не си запознат профан

10

Анонимен

преди 2 години

Трайкат си, защото така са свикнали. Пък нека тука сме ***, защото си правим каквото си искаме.

9

" автоимунно за

преди 2 години

И аз съм с такова и съм ваксиниран. Тоя младеж е или долен лъжец, или тотален профан. Хората като мен с такива заболявания са най уязвими и заразяването с коронавирус е сигурна смърт. Аман от некомпетентен парвенюта.

8

Анонимен

преди 2 години

Обществото много се радва на мерките и всекидневно поздравява правителствата си с улични шествия и приятелски престрелки с полицията.

7

Анонимен

преди 2 години

м да, основно се набляга на мнението на ваксаните

6

Ха ха

преди 2 години

Ми те нали са ваксинирани що тъйЛьсна яко измамата с измислените ваксини

5

Анонимен

преди 2 години

Типичен наглосакс начин на изразяване. Тоест платена публикация.

4

Анонимен

преди 2 години

Зеленото правителство в Германия беше голяма победа за Лондон. Сега Лондон трябва да издържи само още две години, докато рухне икономиката на Германия а след нея и ЕС, и тогава британците са печелишвите от Брекзит получавайки лидерството си в Европа. Разбира се, няма да правят никакъв нов ЕС, а Балканите Лондон вече са обещали на Ердоган. Да не забравяме също така, че кандидат за премиер на България в момента е гражданин на Великобритания.

3

Анонимен

преди 2 години

Германия ще се разпадне на 3 части, Бавария ще стане част от Австро-Унгария, източна Германия ще премине под руско влияние, западна - към Великобритания. Източна Европа също минава към Русия, за Гърция не е ясно каво ще се разберат.

2

Нормален човек

преди 2 години

Обществата и Австрия и в Германия, а и в целия свят мислят, че трябва да вече да спрете! Не се получи и с ковида! Господа кукловоди, пак не стана! Народа на Европа е по силен от Вас, няма да успеете да въведете тоталитаризма, колкото и да ви се иска, няма да успеете да подчините обществата! Ако продължите, ще се лее кръв и този път ще бъде на вашите деца...

1

Кунчо Бустера

преди 2 години

Трябва повече бустери и дози от чудо ваксините, за да стигнем цивилизованите европейци по брой заразяване и локдауни. Аз и моят колега Коритаров призоваваме народа да си боде възможно най-много подсилващи дози за да стигнем германците с техния колективен имунитет от 70 процента двойно набодени.