57

Хитър Петър

преди 2 години

Тия англосаксонци са много *** парчета! Който иска да се ваксинира да го направи, какво му пука за тия дето не искат. Стана ясно че ваксините за пълен *** и не пазят нищо и никой от каквото и да е. Каква е тая яросна мания всички да се бодат за тоя дето духа! А пък братята хамериканци да си пият дезинфактанти щото те са най великата икономика и най яката цивилизация. ! Само да кажа, че който и политик да каже да пием дезинфектанти тук няма да има пострадали въпреки, че ни мислят за ***!

56

Пррр

преди 2 години

Как удобно са избрани интервюираните и как удобно се разпространяват същите по всички онлайн медии - Макс, Генчо и Пенка. Като се предлагат по-високи данъци за неваксинираните, то тогава, ако ваксиниран постъпи в болница, често срещано, си заплаща от джоба цялото лечение и после започва да плаща данъци и той/тя. Кой ги мисли тези отговори, за толкоз *** ли ни взимат. Все още можем да разсъждава е.. Аман от тази манипулация!

55

И.Б.

преди 2 години

До 59 Амбивалентно значи двояко, т.е. възможно е едното и другото, съдържа критериите на едното твърдение и на другото.

54

Анонимен

преди 2 години

Неща, които до 2020г. сме смятали за абсурдни сега си стават реалност.

53

Анонимен

преди 2 години

Просто ще се изнесат в съседните държави, после и в други континенти и така ще си играем на криеница цял живот. Винаги съм знаел за лимитираният интелектуален капацитет на политиците, но сега надминаха и себе си.

52

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСмесени чувства, несигурност

51

До 61

преди 2 години

"Антивакъсри, които същевременно вярват на хомеопати. Хахахахаха. Каква ирония." Наистина си зле. Дори пиенето на чай от мащерка е хемеопатия. Питай баба си дали помага. Хемеопатията е била и ще бъде най доброто , хармонично с природата,лечение.Докато ковид ваксините не издържаха и 3 месеца. Отравям те за да си здрав . Наистина ирония.Много мъка има на този свят.

50

Вируслав

преди 2 години

До Иван- За какви пари говориш в случая? Не знаеш ли още че ваксините са абсолютно безплатни? Раздават ни ги от човелолюбие, филантропите с големи сърца!

49

До 51 край

преди 2 години

"Гледайте на ваксинацията като на заминаване на фронта. Вируса е врага. Обществото трябва да се спаси. Ваксините ще убият хора НО хиляди пъти по-малко хора от вируса.Задължителната ваксинация е мобилизацията."......... А хилядите долари печалба на Биг Фарма за секунда какво е бе умнико? Картечни откоси? Тази ваша опорка с военната мобилизация е може би най-абсурдната от всички до сега. За мобилизация трябват генерали, а под фуражка акъл не вирее. Генерал Ментраджийски ти е класическия пример.

48

Вируслав

преди 2 години

"Дори ваксинираните са против задължителната имунизация"..........Разгеле! Усетиха се че фашистката тояга идва и за тях. А вече си мислих че тия бъркочи удрят и в мозъка им. Ха дано също, скоро и те журналистите разберат какво всъщност означава думата "имунизация" и не ползват произволно.

47

Иван

преди 2 години

Каквото и да ви говорят знайте, че става въпрос за МНОГО пари.

46

До 59

преди 2 години

Двойствено.

45

Анонимен

преди 2 години

Антивакъсри, които същевременно вярват на хомеопати. Хахахахаха. Каква ирония. Основните аргументи на антиваксърите се въртят около това, че ваксините не издържат на "научните" стандарти (не, че знаят какво говорят, но карай). Същите тези хора вярват на хомеопати, за които няма НИКАКВИ стандарти и НИКАКВИ доказателства, че всъщност хомеопатията е ещо повече от шарлатания.

44

Xxx

преди 2 години

1 мнение на антиваксър и 3 мнения на проваксери,колко удобно .....

43

Анонимен

преди 2 години

Какво означава амбивалентно?

42

ВОЙНАТА ДА ЗАПОЧНЕ

преди 2 години

И ЦЕЛ НОМЕР ЕДНО Е ХОРАТА ДА УНИЩОЖАТ НА ГЕЙТС КОМПЮТРИТЕ

41

ГЕЯТ ДА СЕ

преди 2 години

ВАКСИНИРА - БИЛ ГЕИЯ И НИЕ ХАКЕРИТЕ ЩЕ ХАКНЕМ РООТ КОМПЮТРИТЕ МУ И ЩЕ ГИ ПАЛИМММЕ

40

До 53

преди 2 години

Грешиш.само *** още не са го разбрали...Ще го разберат след четвъртата(четвъртития) спринцовка,но пак не е много сигурно,все пак са ***.Дотогава ще пишат глупости по коментарите...

39

НЯМА ДА

преди 2 години

СЕ ВАКСИНИРАМ ДОКАТО ИМА БОЙНИ ОТ СПИН ДА КЛАТЯТ И ДА УБИВАТ

38

Берлин

преди 2 години

Имам приятели в Бавария. Хората по селата са ваксинирани най-много 30-40%. Повечето католици отричат ГМО ваксините и няма да се ваксинират никога. Партията на Зьодер губи значително. На следващите избори ще ги изринат като Меркел. Това мисли обществото.