142

Ехххх

преди 6 месеца

Пиши се Неслучаем ***! :) :) :) :)

141

Случаен минувач

преди 6 месеца

Само Бойко Рашков ще оправи Тиквуняка . Какво ще го оправи бе, "Тиквуняка" му каза: Язък че си ми адаш. Сега да не ти е 1945 година бе, ей! Само дето не му каза: "Защо не дойдеш да се разберем като мъже." Ама и да го беше казал, Чашков няма да то направи, защото знае, че ще отнесе страшен тупаник.

140

Анонимен

преди 6 месеца

ОТ ПРЕДНИЯТ ПРАВОСЪДЕН МИНИСТЪР ЧУХМЕ, ЧЕ ГЕРБ СА КРАЛИ ЗАКОННО- КВА ПРАВНА МИСЪЛ, КО ЧУДО- ШЪ НЪ УПРАЯТ ВЕРВАМ ИМ.

139

Анонимен

преди 6 месеца

До Ангел СПОДЕЛИ МОЛЯ, КАКВО ИМАШ В ПРЕДВИД РЕВАНШИЗЪМ КЪМ БОРИСОВ, КАКВО Е ОТКРАДНАЛ БОРИСОВ- ЗАЩОТО ОТ АПРИЛ ПРОВЕРЯВАТ, ОБСЛЕДВАТ, РАЗСЛЕДВАТ И НИЩО, А АКО НЯКОЙ Е КРАЛ И ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА ИМА НАРОЧНА ФОРМА В ЕВРОПОЛ, И ЕВРОПЕЙСКА ПРОКУРАТУРА- НЕКА СЕ ПОДАВАТ ФАКТИ. ОТ ПРАВОСЪДНИЯТ МИНИСТЪР ЧУХМЕ ЧЕ ИМАЛ ЖЕЛАНИЕ ДА ИЗЧИСТИ ГЛ ПРОКУРОР АМА НЕ МОЖЕЛ, ЩОТО ИМАЛ САМО 20 СИГНАЛА ОТ ПРЕДИ 10/15 Г- Е ТЕ ТОВА МИ ПРИЛИЧА НА ТИЯ ДЕТО ОБЯВИХА ЧЕ БОРИСОВ ЩЯЛ ДА ГИ ЯДЕ. ДАМАДЖАНКУФ Е ФЪРСТ ПИАНКА

138

Диана

преди 6 месеца

До Ангел Самата дума реваншизъм се използва за недостойни прояви, сме.шко! Реваншистите не решават проблеми, не приемат грешките си, не могат да спечелят доверието на хората по честен начин, за да ги изберат..Това са едни жалки отмъстители, смятащи се повече от другите хора и пълни с отмъстителна мръсотия, отречена още преди 2000 години от света...Лаеш против Бойко, но той измъкна страната от тинята на БСП! Ако имаш капка мозък, трябва да ти е ясно, че БСП е мъртва партия и отвътре и отвън.

137

Анонимен

преди 6 месеца

Всичко се прави в стил ЧашкоФ и методите на ДС с цел дезинформация и манипулация на обществото за да може престъпниците олигарси да бъдат реабилитирани. Червената хунта няма да се спре пред нищо, което ограничава мафиотската и същност.

136

Анонимен

преди 6 месеца

Бойко Рашков остава .. Ще изпращаме банани и цветя на Герберунгелите ...

135

Каракольо

преди 6 месеца

Предлагам да им дадем 100 дена на момчетата ,оставете ги да поработят поне до март месец.

134

Пророк Антиваксарии

преди 6 месеца

Раздутата адмиистрация я чакала реформа , отнякъде трябва да се икономисат пари ,данъците няма да вдигат освен администрацията да я уволнят изцяло или да изтеглят 30 милиарда догодина , Но нещо незабавно трябва да започне да генерира нови приходи,освен Канада да си прехвърли половината заводи у нас и лятото всеки канадец да мине за по 2-седмици през Б-я...Много са сигурни ,че има пари за всичко и всеки -- иначе ги виждам много бързо сменени от Възраждане което само чака и новите да се издънят

133

Случаен минувач

преди 6 месеца

Целта на Продължаваме Пpocтoтиитe е ясна - овладяване на съдебната власт, безнаказани кражби до пълно изпразване на държавната хазна, връщане на бял кон на Дубайския и на Белградския бандити, обявяването им едва ли не за "спасители" на народа.

132

Анонимен

преди 6 месеца

ПП зад Василев, Рашков и Денков ---- с конкурс ли ги избрахте тия циркаджии?

131

Анонимен

преди 6 месеца

Както ги наредят от Козяк, така ще са. Какво да им се чудим.

130

Бай Марин

преди 6 месеца

Най-важното е че Рашков остава. Щом успя да накара ушевите да хванат за топките бившия си атаман от Банкя и да не му дадат да харчи от чекмеджето по изборите, значи добре се справя с управлението.

129

Алекс

преди 6 месеца

Правителство ще има.ББ аут.

128

ля ля

преди 6 месеца

аз не съм за Денков - той според мен е малко таралала!! не му е ясно имам предвид много много ситуацията! трябва да се променят учебниците и учителите да им се стегне малко около вратлето че съвсем е разхайтена работата там! да не говорим за тези новости които им казват онлайн - страшна суматоха - всеки сам да се оправя!!! доста е разпасано цялото ведомство! бесепарска работа!

127

РАДЕВ СИ ИМА ДЪРЖАВА

преди 6 месеца

ЕДНОЛИЧЕН САМОДЪРЖЕЦ.. НА 5 ООО ООО.... РОБИ.....

126

Номинациите на ПП

преди 6 месеца

Служебните министри на Радев - Петков, Василев, Рашков и Денков стават номинации на партията на Радев ПП за редовно правителство ! Ха честита промяна на селянина от Славяново !

125

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ..

преди 6 месеца

ВЪЖЕТО Е САПУНИСАНО....

124

бай Вълчо от Хисара

преди 6 месеца

Все пак когато си по пижама и ти издърпат килимчето ,оставаш на голо!Няма кинти,няма пачки, няма кюлчета!Е , кофти е! Има само зверски зов да си спасят душите! НО ,НО! Това важи за фамилията от Банкя и правоворните на ПП ГЕРБ . За другите ,,да ги глозгат питбулите,,.За другите които са останали ,след изборите -цената в центр.соф. гробища е според урната / сиреч на по-видно място/. Само там ще намераят спокойствие герберите и техните избиратели от индия.Идва видов ден! Бай Ставри ги очаква!!

123

кандидат

преди 6 месеца

а с министъра на ромите кво става , ше има ли ? министър на полетите у космосо ше има ли ?