120

Въпрос

преди 2 години

А с министър Стойчо какво става? Разлюбихте ли го? Барем му дайте един златен медал на изпроводяк.

119

ака

преди 2 години

а пишете сега а псувайте ама като гласувахте с *** си

118

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНаистина 5 лв. за един хляб и 10 лв. за бутилко олио е различно от ГЕРБ. Изчакайте януари да видите сметките за ток, парно и вода. Наистина има повод за радост.

117

Анонимен

преди 2 години

Българите погребаха България

116

Анонимен

преди 2 години

Ура..а..а спете спокойно деца комунизма се завръща. Тази вечер Кокорчо каза по телевизията да пием по една студена вода, защото пари няма за повишаване на пенсиите и ще се съкратят около 30 000 души от държавния апарат. Цените летят в небесата, но всички са доволни, че ГЕРБ не са на власт. Браво другари-чалгари. Честито .

115

Анонимен

преди 2 години

всичко различно от ГЕРБ е супер за България

114

Анонимен

преди 2 години

Ако ми обесните, как преди избори почваш да налагаш на другите партии с кого ще правиш джиджи-биджи, без народа да е отишъл по урните, тогава ще си сипя пепел на главата и ще замълча :))) Да поясня, не харесвам банкянската мутра, просто казвам :))

113

Сатир

преди 2 години

Блазе на глупаците които се надат. Какво предлагат шантажиите, май нищо?

112

Анонимен

преди 2 години

В СИЛОВИТЕ МИНИСТЕРСТВА МВР ИМАЛО ОКОЛО 7000СЛУЖИТЕЛИ КОИТО СА НА ЗАПЛАТА И ПЕНСИЯ ЕДНОВРЕМЕННО ВЕЧЕ 6-ТА ГОД. ПРЕЗ 2022Г.ЗАПОЧВАТ СЕДМА ГОДИНА НА ТАЗИ ХРАНИЛКА И В МО ОКОЛО-3000.ПО СЪЩИЯТ НАЧИН ОТДЕЛНО ЦИВИЛНИ СЛУЖИТЕЛИ КОИТО СА ПЕНСИОНИРАНИ НО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА РАБОТЯТ НЯКОИ ПО НА 70ГОД.ТАКА ЛИ ЩЕ СИ ОПРАВИМ ДЪРЖАВАТА.ПОЗОР,НЯМА НЕЗАМЕНИМИ ДО КОГА?

111

Анонимен

преди 2 години

Баницата е разпределена, нарязана и сега започва голямото ядене..

110

Анонимен

преди 2 години

Пука им на Кирчо и Кокорчо за Македония, не им дреме и за 31 пола...важното е да хванат големите пари от ЕС! А ние да се радваме на младите усмихнати хора и да мразим Борисов и ГЕРБ.

109

Константин Матеев

преди 2 години

Тази теза се чу и от Делян Добрев - Защо предвиждате дефицит от 6-7 милиарда, щом ще разкриете кражби за поне 8 милиарда, както твърдите и даже ще ви останат 1-2 милиарда! По-безумно съждение не бях чувал и то от бивш министър!

108

анонимен

преди 2 години

Не съм *** и фен на ГЕРБ! Но, щом промяната са високите цени на всичко, Рашков от ДС отново да бъде министър, президент и премиер нарушаващи Конституцията, благодаря! Нама как да приема тази промяна, след като заплатите ни са обезценени тотално, благодарение на всички тези почтени хубостници от ПП и президентството!

107

Мисирката по БНТ

преди 2 години

На 14ти декември ще видите първото официално предателство на Подмяната като пуснем македонците в ЕС. Те ни таковат на главите и на историята ни, а Канадецо си го интересува само сухото

106

ха ха

преди 2 години

Щом Рашков и Денков дето ги видяхме и виждаме какво правиха досега са промяната. Асенчо и той-същия....ще повърна. А тия приказки дето аршина щял да е един за всички ги чуваме от 1989г. -нито ново, нито оригинално, нито се спазва в момента, нито ще се спази. Пак ще повърна. Тия дето си ги поискаха тия, искам да ги чуя след 1-2 години. Сега не искат още да си признаят, че от злоба се наденаха на още по-голям кол. Но нищо, има време.

105

Анонимен

преди 2 години

Въпроса е, защо Кирчо взе да реди правителство, преди уж "легитимните" избори на "овцете", мислех си, че избора е личен, ама явно не е така.......хахахахаха :))) Добре че не съм мисирка, че щях да се вържа на честността и справедливостта.....дето отдавна не съществуват в нашия живот :))

104

Анонимен

преди 2 години

Порциите за разпределени, държавата е парцелирана, в ход е поредното комунистическо разграбване на България!

103

Мисирката по БНТ

преди 2 години

До 116Защото комунистите все още държат целия съд в България. Затова Герб създадоха спец прокуратурата. Затова Гешев започна да им секва всички спонсори. Затова и беше всичко. Новина от онзи ден - Банев с гаранция от 500 хил. Е затва. Сега целта е да се ликвидира Гешев и всичко да си е по старумо

102

Анонимен

преди 2 години

Тази статия е от платените за троловете на ГЕРБ. Не си губете времето. Тук пишат дежурните за днес 20 трола.

101

Анонимен

преди 2 години

Зеленото правителство в Германия беше голяма победа за Лондон. Сега Лондон трябва да издържи само още две години, докато рухне икономиката на Германия а след нея и ЕС, и тогава британците са печелишвите от Брекзит получавайки лидерството си в Европа, но при настовящата ситуация не е ясно дали ще може да издържи цели две години и дали няма да рухнат заедно с Германия дори по рано.