103

Лален

преди 2 години

До 125- не смея да ти харесам поста но си е самата истина. Гответе се момчета, въоръжаваите се и тренираите. Толкова ваксиниран народ има вече че скоро може да има и размирици. Дано да греша, но скоро ще има поля от гробища, глад и размирици и любимите им роми имат място в тоя план.

102

До 59

преди 2 години

Хайде, стига с този Кунчев, бе антиваксаджии!Да ви пратя ли статии за върли антиваксъри, които умряха от вируса?Които ни убеждаваха, че това е леко вирусче.

101

падналият ангел

преди 2 години

И ще командвам света ,зашото така е писано.И ще всявам страх чрез излюзии и ще пребъде царството ми чрез хората.Всявам и посявам в неверните души изцерение на коронавируса и чрез зрителна и физическа измама всичко е истина до самият край на вашите души.Мразете се и аз ще ви обичам . Сатана: псалм неизвестен !

100

Лален

преди 2 години

Нека учените да кажат колко ваксинирани роми има? Въоръжени ли са ромите в махалите? Знаят ли учените че ако утре има гражданска война първо учените, журналистите и политиците ще търсим? ТЕ унищожиха България и сега я наричат територия. ТЯХ ще търсим първо.

99

ангел или дявол

преди 2 години

Този вирус ще си отиде ,ще дойде друг ...предполагаме по-страшен по въздуха или водата!Учени химици не спят -работят неуморно за милиардери с дяволски души и подвластните им правителства ! Така ,че спете спокойно "деца" следва нова "смърт " Дяволите добре планират нещата !

98

Анонимен

преди 2 години

Супер, не се птецаках значи, че не се ваксинирах

97

Анонимен

преди 2 години

Недейте така бе учени. Пфайзер и модерна се канят десетилетия този вирус да ги храни.

96

Анонимен

преди 2 години

Ние ще се самоунищожим по-рано със сигурност.

95

Истукан

преди 2 години

Чакайте, това ще стане чак 2025-та година. По-рано няма как да се отървете от вируса.

94

Анонимен

преди 2 години

Щял да се появява, където било ниско ваксиналното покритие. Ха ха ха. Абсолютна лъжа. Сега на практика се вижда, че вирусът се появява, там където има най-много ваксинирани.

93

Анонимен

преди 2 години

При положение, че са закупени ваксини за 2 години напред, едва ли ще позволят вирусът да изчезне по- рано. Пак ще пуснат някой нов вариант.

92

Нееее

преди 2 години

ФАЙЗЕР ВЕЧЕ ПРОИДВЕЖДАТ МИЛИАРД ВАКСИНИ ЗА МЕСЕЦ И ПРЕДВИЖДАТ УСКОРЕНИЕ НА ПРОИЗВОДСТВОТО!! ПРЕДВИЖДА СЕ ДА СТАНЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ПОНЕ ЗА 10 ГОД. НАПРЕД!

91

Анонимен

преди 2 години

Тез учени май трябва да се самоунищожат преди края на 2022. "Работят" върху нови маркетингови трикове. Демек, поне още ведъж, само веднъж.

90

Анонимен

преди 2 години

Прочетете за бойното отровно вещество фосген. Аз вече го направих, и ми стана страшно. Симптомите на отравянето приличат на тежките случаи на короната. Безцветно е, и има скрит период. Лекарите и химиците знаят - Дозата прави отровата. Нищо не пречи самолетите да ръсват по малко тук там. Останалото го вършат телевизорите и болниците и правителствата. БигФарма и филантропите потриват доволно ръчички.

89

Анонимен

преди 2 години

Двойникът на Кунчев изтрезня ли вече? Ще ни го покажат ли най-накрая?

88

Фин

преди 2 години

До Миролюб Бенатов.. не е случайно, за гетата не е сигурно, но в малките градчета, селата и други неизродени места, хората са природно интелигентни и имат здрави инстинкти. Това е за развитите страни, а в Бангладеш, Индия и други подобни са набодени яко неспособните да извършват елементарни мисловни процеси. В животинските ферми винаги има 100% ваксинация.

87

Дедо

преди 2 години

Стига си трил бе тRавестит !

86

Доктор

преди 2 години

Преди вирусът да се самоунищожи, ние българите, ще се самоунищожим политически !

85

ваксираният певец

преди 2 години

до Ваксиниран ; То за вас вече има боц-боц в рамото ! Следващото боц-боц ще е ниско под гърба в една централна точка ! Ваксинационен център - централния софийски ... Тамошните загоряли ваксинатори много ще ти се зарадват .

84

Анонимен

преди 2 години

В Япония 80% са ваксинирани. Освен това имат строги мерки. А японците са дисциплинирани. Затова нямат много нови случаи.