123

Да бе да

преди 2 години

Нали казаха, че се карал като настинка, тогава какво повече искат? Причината за смъртността, специално в БГ е една - липса на здравеопазване. Сигурно сте гледали нашенските ковид отделения, които приличат на филм на ужасите, в които болните от "супер страшния вирус " пикаят в кашони, залостени прозорци, и им слагат протоколни препарати за ковид. Тези препарати са спрени от ЕС през 2019 г, поради инвалидизиращи и други нежелани реакции - левофлоксацин, ципрофлоксацин и подобните!

122

Анонимен

преди 2 години

Че то това се знае още от началото на измисленета планмемия. Пише си го и в Библията. Всичко ще продължи 42 месеца. Само, че накрая християните ща са много измъчени и гладни, но звярът ще е убит!

121

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен140 Брей ти знаеш и японски! Малиййййй!

120

Док

преди 2 години

..."Не съм виросолог, но доколкото знам"... Къде е Българския лекарски съюз(БЛС) да процае и глоби този, който говори недоказани неща? Мангъров ви каза, че ваксините са неефективни, сертификатите са дискриминация и тестването на децата е ненужно и от същата тази съсловна организация го нарочиха за порицание и глоба. Е това ако не е двоен аршин, не знам кое е.

119

Demonaz

преди 2 години

Колко още години от живота ни ще вземете, а фарма комунисти? Само Пиночет може се разправи с вас.

118

Анонимен

преди 2 години

В Япония делтата набра над 50 мутации и се самоунищожи, за това в момента имат по стотина случая, ама се мълчи, че не е фарм-удобно

117

Анонимен

преди 2 години

Няма да се самоунищожи. Ще бъде крепен и всеки, който каже, че КОВИД май не е толкова страшен колкото ни обеждават ще бъде наказван. Пандемията трябва да се поклажда и съхранява, докато не съсипят тотално цялата икономика, не направят цялата средна и ниска класа в крепостни селяни, лазещи на колене пред всемогъщите корпоративни господари и просещи трохи. Чак когато всички бъдат поставени на колене пред 100-200 корпорации и 1000 човека едностранно решават съдбата на света няма да свърши.

116

Анонимен

преди 2 години

Ако изчезне Ковид ще почне война!

115

Анонимен

преди 2 години

:)))))))))))))))))

114

Анонимен

преди 2 години

............"Не съм вирусолог, но доколкото знам...........". Аз пък не знам, но имам приятели, които въобще не знаят. Научно казано, нали?

113

Вируслав

преди 2 години

СПОКОЙНО ако изчезне Ковида, ще има други нови вируси. Може и нова супербактерия или супермутация на ХИВ / СПИН или някоя напълно нова нечувана и невиждана болест да се появи. Има време.

112

Анонимен

преди 2 години

Като спрат да го разпространяват умишлено, ще изчезне. Явно до тогава им е бюджета

111

Анонимен

преди 2 години

Ще пуснат следващия вирус тогава,празно няма да има,фарма индустрията вече превзе икономиката,няма да позволи залез на вирусите,очаквайте ковид23,или H1N1 23,предстои да видим.Знаете филма с чарли чаплин,хлапето чупи прозорците,чарли ги прави и взима парите,нищо ново под слънцето,но тук играят с човешки животи

110

Анонимен

преди 2 години

При нас възрастните хора ги умориха в болниците, които са пълни с мързелив и некадърен персонал. Защо не извадят информация в коя болница колко хора са починали от ковид и ще видите как някои ще дръпнат рязко напред. Хората не ядат, не пият и не получават лекарствата си за диабет, кръвно, инфаркт, инсулт и др. и това ги убива и без ковид пак ще си отидат при липса на всичко това.

109

Self Terminator

преди 2 години

А кога политико-фарма мафията ще се самоунищожи? И детските приказки са по-реални.

108

(-_-)

преди 2 години

Това е много спорно относно смъртността. У нас работата е мътна и кървава, защото здравеопазването не струва пет пари, а повечето народ загина от неправилно / липса на лечение. А, старите и болните си умират от как свят светува. Мойта тъща гадта е на близо 80 годин и боледува, и все още е жива и здрава.. Нямам никого в родата да е поразен.

107

Анонимен

преди 2 години

Който го е създал знае и колко живот има, нормално, но бабите, дядовците, майките, бащите ни си отидоха безвъзвратно. Това богатство няма кой и как да ни върне. Формацефти, доктори, мед.сестри може финансово да са дръпнали, но душите им са празни от всичката тази смърт.

106

(-_-)

преди 2 години

То това беше ясно от самото начало, ама нали трябваше пфайзер и останалите да надиплят по едни 50-60 млрд. Евра... Доживях на сила да ме карат да се 'ваксинирам' против настинка.. Да не говорим, че продуктите им пазят за няколко месеца и след това пръц и край.

105

Щирлиц

преди 2 години

А дотогава-колкото повече наивници бъдат набоцкани,толкова повече печалба!Амин.

104

Щял да се

преди 2 години

А дано, ама надали чак ще се самоунищожи.