43

Шах

преди 2 години

Виртуалнв реалност

42

Лаик

преди 2 години

Значи досега тоя вирус стори всичко по силите си да оцелее и да се разпространява - а сега му е хрумнало да се самоунищожи..... Какво е станало - видял е резултатът от изборите в България ли ? :-( :-(

41

до 46

преди 2 години

Вие се шегувате, но над главата ми 5 дена в седмицата минават стотици хора и като се върна назад в нормалните времена си спомням как ми оплюваха по ръцете докато говорят и често дори пръски по лицето от близко говорене или по- скоро от говорене отблизо. Вероятно с маската по време на работа съм се предпазил. Но.... както се казва рано е още да се правят изводи-зимата предстои.

40

Анонимен

преди 2 години

До до 40Не, не се шегува, наистина искам да знам дали общата ваксина срещу всички коронавируси ще пази от настинка. А иначе няма какво да се чудиш защо не си наствал сед боц със Пфайзер и дали е само от маската. От сивото вещество е да знаеш.

39

Свидетел

преди 2 години

Каква файда, като почти всеки е загубил близък от тази пущина!

38

ЧУКУНДУР

преди 2 години

Йок ! Няма да се самоунищожи !

37

В.

преди 2 години

40.Оставичовека.можеда се е сраснал с маската си.

36

до 44

преди 2 години

Отговора ми беше относно номер 40, но вече е номер 39. Изчезват коментари.

35

До 40

преди 2 години

Ти разбираш ли си сам написаното?

34

до 40

преди 2 години

Не знам дали се шегуваш или е насериозно въпроса, но аз съм с втора доза Пфайзер от първите дни на август 2021г., но тази година до момента не съм кашлял и не съм имал никакви проблеми като настинки и други грипоподобни. Работата ми е свързана с много хора и с много близък контакт. Всяка година до края на декември съм купувал грипек смакс, упсарин С и какво ли още-капки за нос, сиропи за кашлица.. и т.н. Но за сега да чукна на дървената си глава не се налага.Може и да има връзка само с маската.

33

Анонимен

преди 2 години

Даа, пак се рекламират ваксините. А в Италия, една от най ваксинираните страни в Европа един горски с перо на шапката тича като гламав из цялата страна и убеждава хората да си сложат и трета доза. Това е защото ваксините работят,имам предвид тези стещу короната. Иначе другите наистина си работят.

32

В.

преди 2 години

Какво ви казват за газта и електрочеството. Ами не можело да са свързани производител и разпределител. Да ама при Ковид може. Даже да са свързани Призводител на ваксини, Здравното търговско дружество и Здравно министерство. И в престъпен сговор да ви надупчват вас, семейството и децата ви. За благодарност проиводителят плаща псевдо проучвания,семинари,реклами и праща изпълнителят на конгрес в Дубай.

31

Анонимен

преди 2 години

Аз да питам за тая общата ваксина срещу всички коронавирус, ако се боцна с нея ще хващам ли настинка или не?

30

Сезонна вирусология

преди 2 години

Вие _ ако сте вирус _ дали бихте искали да ""се самоунищожите"" ?!? Странна биологична доктрина представят господата учени . . .

29

АнонимеН

преди 2 години

АЗ АКО СЪМ ЛЕКАР ЩЕ МЕ Е СРАМ ДА РЕКЛАМИРАМ ВАКСИНИТЕ КАТО ТОЯ ГЕТОВ! ВАКСИНИТЕ НИКОГА НЯМА ДА СА РЕШЕНИЕ ПРИ СВРЪХ МУТИРАЩ ВИРУС КАТО КОРОНА ВИРУСА! ВАКСИНИТЕ НЯМАТ И 10% ЕФЕКТИВНОСТ ЗА ОМИКРОН ЩАМА! ЩЕ НАПРАВЯТ НЯКОЯ СБОРНА ПАН ВАКСИНА И ЩЕ СЕ ПОЯВИ НОВ ЩАМ ОЩЕ ПО МУТИРАЛ И ВЕЛИКАТА ПАН СБОРНА ВАКСИНА СТАВА НАПЪЛНО БЕЗПОЛЕЗНА ОТНОВО! ОБАЧЕ СИ ТРЕПЕРЯТ ЗА МЕСТЕНЦАТА ,ЩОТО АКО НЕ РЕКЛАМИРАТ ВАКСИНИТЕ РАДЕВ ЩЕ ГИ УВОЛНИ!

28

Бил Гейц

преди 2 години

Вирусът може да се самоунищожи, но ваксините не! Ваксините ще останат завинаги!

27

House M.D.

преди 2 години

Неуважаеми другарю Гейтов, колко ти платиха, за да рекламираш експерименталните отрови?

26

В.

преди 2 години

Да бе, многото празници били виновни за фашизма. И нали щели да бъдат безвредни тезиворуси. Какво тогава ви интересуват "не-ваксинираните популации".

25

100 %

преди 2 години

Тия германски учени не са били немци.

24

АнонимеН

преди 2 години

БИЛИ : НАДЕЖДА ВСЯКА ЗАБРАВЕТЕ ПРЕЗ 2022-РА ДА СЕ ОТЪРВЕТЕ ОТ СВЕТАТА ВАКСИНА И НЕЙНИТЕ БУСТЕРИ!