128

Анонимен

преди 2 години

Преди 30 години, когато всички се занимаваха с политика за установяване на демокрация, на заден план едни хитри хора източиха спестяванията на нашите родители и фалираха банките. Днес ще ви дебнем в ръчичките много внимателно, лозунгите за почтеност ние ги знаем, но истински важното е какво ще правите на заден план. Разчитаме най-вече на депутатите от ГЕРБ да ви следят изкъсо.

127

Анонимен

преди 2 години

Хм! Каква снимка са му изтипосали под заглавието! Остава се с впечатление, че е с изплезен език. Стойка досущ домашен любимец!

126

Анонимен

преди 2 години

Милото момче осъзнава ли с какво се е захванал?

125

Анонимен

преди 2 години

охх, бъдещият ни менпред уж е чел повече от винету, а излиза на трибуната на НС и казва: не се ХИЛЕТЕ вие там....сигурно е модерен харвардски сленг, знам ли, но тук у нас такъв уличен език все още се счита за невъзпитано поведение и признак на лошо образование и обща култура.

124

Анонимен

преди 2 години

А бе, като активен шофьор, мога да ви кажа, че фераритата не са толкова срешана гледка по разбитите пътища, майбах също. Виждал съм един майбах, ферарита по-малко. Но да му позволим да си популиства малко, сто дни ли да му дадем, тъкмо през февруари да излезнат януарските сметки. И надявам се да сте предвидили в бюджета за брониране белите автобуси на парламента.

123

Журналист

преди 2 години

Един въпрос имам аз - авторът на статията с краката си ли писа? А прочете ли го след това? Хора това е трагично!А какво да кажем да митичния тунел под Шипка, който не е започват, за болницата в Ямбол, за опасността, която грози Монтана, ако стената на неремонтирания язовир подаде, ще ги залее. Дори и протестиращите гладове като Пловдив, където няма къргово, а хората, които чакат магистрала

122

Анонимен

преди 2 години

Най-опасната черта на Кирил Петков е, че е авантюрист. Трябва да се следи изкъсо всичко, което правителството прави в сферата на финансите.

121

мак

преди 2 години

Извън темата - защо заседават в старата сграда, какво стана с онази ремонтирана за милиони луксозна придобивка?

120

анонимен

преди 2 години

Кирчо при второто му излизане на трибуната на НС каза :" Здравейте отново" , с което предизвика смях сред депутатите и сред гледащите пред телевизорите. Така човек може да се изразява в детската градина след като примирно е отишъл в тоалетната за 10 минути и отново се връща да занимава децата . Появява се и съмнение за нивото на усвоеност на българския език , тъй като при четене от трибуната на текста на няколко пъти сричаше и създаваше впечатление на третокласник,който не си знае урока.

119

Анонимен

преди 2 години

Най - новия виц: Кирил Петков се закле да спазва Конституцията.

118

Сатир

преди 2 години

Кирчо, това по Т. Живков с редакция на Лилов ли го прочете?

117

Анонимен

преди 2 години

Без маска не мога да вляза никъде, а Депутати и Журналисти на тумби се разказват без маски във Народното Събрание ?

116

жмръц

преди 2 години

Интересно, този веднъж се е заклел "да спазва Конституцията и законите на страната..", тази си клетва е престъпил и то с извършване на престъпление, та, що да не престъпи и втората клетва? Въобще сме нация от престъпници - хиляди родители попълват декларации с невярно съдържание в детски градини, социалните служби; земеделците декларират чудеса просто за подпомагането и т.н., защо пък да няма БГ такъв премиер.

115

Гражданин

преди 2 години

Хе-хе, народният представител представлявал целия народ. Не е така, Кирчо не е. Тогава пък президентът хептен трябва да представлява целия народ, ама не го прави.

114

Гербер

преди 2 години

До Стоян. Ама не разбраха ли кютуците като теб, че това няма да стане с ялови закани по сайтовете? И защо така избирателно? А шайката на червените кога?

113

Чегъртай

преди 2 години

Киро трябва да смени всички директори и началници в държавния апарат ако иска промяна - некадърни са

112

Анонимен

преди 2 години

Лже и ни баламосва, а самия той все още нищо не е направил

111

Гледна точка

преди 2 години

До 108. И да сложи още по-некадърни и по-гладни.

110

Анонимен

преди 2 години

Петков, ако ти не беше спрял АМ Хемус тя досега щеше да е построена.

109

Изнервен

преди 2 години

Ама те Майбасите и Фераритата са основно на червени олигарси, Кирчо. С които сега се сдружавате.