188

Биволъ

преди 2 години

Силни думи на клоун.

187

Бай Баяни

преди 2 години

Силни думи на ***.

186

Анонимен

преди 2 години

Този муйлю и образователния имат общи фондации и фирма за хранителни добавки. Така яко ще се окопаят във власт, толкова безпардонно се държат, че Бойко ще изглежда кат детенце в детската градина. Чака ни и задължителна ваксинация щот отворкото вярвал в науката и гета за неваксинирани. Това бкп ко.. Пеле е способно да го направи

185

Анонимен

преди 2 години

Този ще е по-зле от ББ ОТКЪМ ТИРАНИЯ и мурафети. Не харесвах Бойко, но не знам теИ, които гласуваха за тоз Отворко наясно ли са какво ни чака. Това е стократно по нагъл човек от ББ. Браво българи хванахте се кат маймуни за това лъскаво комунистическо юпи а ла Радев и да видим какво ви чака. Кани се и образователния министър да оставя... Което е тотален абсурд, дано поне здравният е малко по ок. Виждам нови избори, народът вече ще мете...

184

Анонимен

преди 2 години

Абе, медиите, я кажете от втория пенсионен стълб жените родени 1960 г. вече трябва да вземат 2- ра пенсия. Защо никъде не се споменава какво става,дават ли ,ако дават колко средно?

183

Анонимен

преди 2 години

Не е ли хубаво новото начало да започне със спазване на конституцията и законити

182

Анонимен

преди 2 години

Ха да видим шъ иде ли Асан баница, или Кирчо шъ гепи от зелника?

181

Анонимен

преди 2 години

В БЪЛГАРИЯ нищо не е наред,управляващите ,управляваните /народа/, икономиката,заплатите, културата, етиката, осъзнаването, четенето на книги,играта навънна децата../няма / ,пътищата .. Големите градове например Варна се превърнаха на сбирщина на простолюдие от съседните Силистра Шумен и къде ли не.А тези които не искат да работята за 500 лв отидоха у Англия и Германия.Хубаво е да срещнеш добър културен и интелигентен човек но вече е рядкост.

180

Анонимен

преди 2 години

Просперитет с този, който нарушава конституцията и подава документи с невярно съдържание....не! Благодаря!

179

Питам

преди 2 години

Родителите на този павиан членове ли са БКП/БСП или бяха?

178

анонимен

преди 2 години

Аха,и към този просперитет ще ни поведе един доказан лъжец,подател на декларация с невярно съдържание и нарушител на българската Конституция.Да ни е честит и напредъка и просперитета с такива хора!

177

Психиатър

преди 2 години

По снимка диагностицирам! Базедиса КП е в тежка криза от ден едно.Типичната поза и симптоматика.Неуравновесеност, изцъклен поглед,хиперактивност и заваляне на думи илогизми и тн то е от напрежението в околоочните ябълки.Няма ли квалифициран лекар в това събрание да ги провери и прегледа ве джанъм.

176

Анонимен

преди 2 години

Много наивни хора ще останат разочаровани скоро ...дори по-разочаровани от симпатизантите на ИТН.

175

Анонимен

преди 2 години

Бившият шеф на Мосад Дани Ятом направил кампанията на Петков и Василев. Много наивни хора ще останат рабочаровани скоро ...дори по-разочаровани от симпатизантите на ИТН.

174

Куку

преди 2 години

Кире, айде тая борба с корупцията е пробутвай на децата 1/2 клас.На всички ни е ясно,че комунистите са най крадливи.Мило Кирченце!!!

173

щастлив депутат

преди 2 години

Рано е още да спираме корупцията пък и нека първо тези които се уредихме на последните избори да просперираме пък за просперитета на България нека мислят следващите

172

Анонимен

преди 2 години

Къде изчезнаха майките на децата с увреждания? Защо няма протестиращи при тази висока инфлация? Защото НИКОГА не е имало спонтанни протести!

171

Дотук!

преди 2 години

Време е да престанат празните приказки и групата на Радев да престане с новия грабеж на България!!! Дойдохте единствено да продължите ограбването!!!

170

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Всичко е фарс и демагогия,,,,и борба за кокала!

169

а

преди 2 години

Тези ще са най-уродливата комбинация в историята на българският парламентаризъм. Притеснявам се, че потопът след тях няма да бъде посилен за по-голямата част от БГ населението.