148

Престарял емигрант

преди 2 години

Нека Кирчо и Кокорчо определят какво е корупция. Подарък от кутия бонбони, или почивка 15 дни на яхта в Карибските острови. Печено агне за успешна операция на близък, или подарък- колекция на скъпи вина от Френска винарна... например....Тогава ще говорим, но....

147

Как е протестъри

преди 2 години

Продължаваме разрухата. За това ли опикахте Орлов мост ? Вижте цените на горивата дървата газта парното храните и лекарствата. Сега ще видите баба си - БСП как управлява. Прекараха ли ви ? Гласувахте за ПП. Получавате БСП. Хахахаха.... И прочетете кои са Р. Гечев. Р. Овчаров. К. Нинова. Пинокио. Ген. Атанасов и вижте как са управлявали и какво са сътворили ? Тези ли не са били статукво ? И това ли ви е промяната ?

146

Кико

преди 2 години

Тези съм ги чувал много пъти! По дрехите,(рекламата на кукло водите) по делата ги изпращат?

145

Мдааа!

преди 2 години

Вече става видно, че светлата дупка в края на тунела се затваря до пълна тъмнина ! Настъпва безвремието, в което доста джобове ще се напълнят до пръсване с народна парица ! Многократно по-дълбоки джобове от шкафчето на Борисов ! Честито, "променени" граждани ! Отсега си бройте стотинките , защото и тях ще ви вземат !

144

Анонимен

преди 2 години

Крадеца вика, трябва да спрем кражбите (които между другото, Рашков и до ден днешен не е е доказал, за разлика от действията на Кирето, които ги има черно на бяло). Каза един конкретен приоритет: да върнем младите. Сега ЩЕ СЛЕДИМ колко ще ги върнат. За корупцията вече знаем, че ще се увеличи. При червените винаги така става.

143

Тялото

преди 2 години

България в последните 15 години отчита стабилен и висок ръст на икономиката, събраните данъци, заплати и цени на имоти (които 94% от българите притежават). Заплатата ми 2006г беше 400лв , сега не можеш да намериш портиер в софия под 1600лв. Не знам какво очаква обикновения българин, но в предвид че имаме намаляващо население, надали може по-добре от това с каквото и да е правителство....

142

Ами,

преди 2 години

да започнем от теб и твоята измислена партийка!

141

Реалист

преди 2 години

Уф, много е смешен киро с тези конкретни примери - Ямбол, Монтана,Пловдив. А бе, профан, то винаги ще има проблемни обекти, при ВСЯКО управление.

140

КРЕЙЗИ ПИПЪЛ

преди 2 години

До Shark ШАРК , КОРНЕЛИЯ НИНОВА УВОЛНЕНА ОТ СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ ЗАРАДИ КОРУПЦИЯ НЕ Е ОТ ПАРТИЯ ГЕРБ , А ОТ БКП/БСП , ДРУГАРЮ ...

139

Гледна точка

преди 2 години

До Shark. Това, същото, го четох стотици пъти и през 2013 година. Предполагам знаеш какво последва. А, иначе, когато първо си понесат отговорността крадците и некадърниците от БСП (които сега пак се канят да управляват), айде тогава ГЕРБ. Да има някаква хронология все пак, а пич?

138

Анонимен

преди 2 години

По делата ще ги познаете.

137

Джон Ленин

преди 2 години

Другарю , единственият политик уволнен дисциплинарно от собственият си шеф беше другарката Корнела Нинова ПРЕЗ 2007 г. , с която вие продължавате ПРОМЯНАТА ????? Що за дебилизъм ???

136

До Shark

преди 2 години

А за настоящата корупция и калинките на Кирчо какво ще кажеш? Първо ще следим и изкореняваме сегашната корупция, а след това ще гледаме тази от миналото.

135

Shark

преди 2 години

До 149. Първо ГЕРБ ще си понесат отговорността за редица, така да кажа, правонарушения и кражби, да не кажа по-силната дума и тогава ще имате претенции да следите когото и да било. Ще обясняват за много, ама много неща, да не ги изброявам, че няма да ми ситгнат символите сигурно за 10 поста!!! На първо и основно място е корупцията, която я имаше и преди, но при тях се развихри тотално и на второ място е назначението на калинки на всякакви държавни постове.

134

Милиционер рашков

преди 2 години

Бог да пази България!Този и кликата му са като скакалци

133

До Shark

преди 2 години

Досега, при управлението на ГЕРБ доходите на всички социални групи хора вървяха нагоре с по-бърз темп от инфлацията. Направи се опит за фалит на банковата система през 2013 при Орешарски, което върна ГЕРБ на власт отново и те успяха да овладеят ситуацията. Затова ще ви дебнем в ръричките много внимателно какви ги вършите, защото не искаме отново да загубим това, което сме спестили през последните десетина години.

132

Анонимен

преди 2 години

Боже,може ли такъв пал ячо да бъде мин. председател

131

Зайо Байо

преди 2 години

А за г-н Петков е време да започне да спазва Конституцията и законите на България - заклел се е като народен представител да го прави! Спазвай Конституцията и законите ***!

130

Shark

преди 2 години

До 142. А досега защо не дебнахте в ръчичките внимателно управляващите, А!!! Къде бяхте когато се точеха еврофондовете и парите потъваха в некачествени магистрали. А!!! Къде бяхте!! И да, разибра се че ГЕРБ ще следи, те са вещи по правене на всевъзможни неща на заден план, замаскирани със зле положен асфалт...примерно!

129

555 до 137

преди 2 години

ГЕРБ щели да останат като кофти спомен в българската история ! Не забравяйте , че пред думата кофти сравнителната и превъзходна степен "по" и "най" по всяка вероятност в близко бъдеще ще бъдат употребени за други управляващи, предвид дълговековния български ген , който не може да се трансформира в германски, японски или английски , независимо от това , че образованието е придобито в Харвард , Кембридж и др престижни университети.