166

До Анонимен

преди 2 години

ИТН гласуваха за увеличение на секциите в чужбина като цяло не само в Турция - кои им помогна да спечелят предните избори, а ПП тези. Виж братята на ГЕРБ от Труция вкупом гласуваха за Герпджик ефенди - евала.

165

Анонимен

преди 2 години

Жанвиденовото управление ще ти се стори само една сладка приказка. И микрона сам ще избяга от тия...

164

Очаквам фалити

преди 2 години

Мда, доста гербарски фирми за точене на държавата ще фалират. Почнаха вече по Черноморието.

163

Лоша поличба

преди 2 години

е да сложиш за първи председател на НС точно Корнелия, която е олицетворение на всичко, което хората мразят в БСП. Супер лош имидж и за цялата нова коалиция. Толкова ли нямат някой по-лицеприятен и смислен за първи председател на НС. Тотално ми се отщя да вярвам в тая коалиция, щом Корнелийка ще ми открива и закрива всички заседания. Още не е късно - махнетея тая изцяло

162

do 156

преди 2 години

друго е да го видиш черно на бяло, не мислиш ли? а тези които не гласуваха с не подкрепям никого, точно те ги подкрепят тия ни..ества без да го осъзнават

161

Анонимен

преди 2 години

Стига ривахте гербари, га ядохте кифтетата ни ривихте

160

Анонимен

преди 2 години

До Баче Кико "Даже братята им от ДПС" Затова ли от ИТН гласуваха увеличения брой секции в Турция?

159

Анонимен

преди 2 години

Нинова, викай и Жан и направо слагайте табелата пред банките - долар по 3 000 лв парчето

158

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 170 "Най-доброто е, че комунистите са вече история." Комунистите сега са по-силни отвсякога. Буквално владеят цялата държава и колят и бесят в нея.

157

Калеко Алеко

преди 2 години

Кака Корна почва да ми става симпатична, май ще се окажат верни слуховете че е подмамила кирчо и кокорчо в тъмна доба на "Позитано 20" за да ги еманципира малко от фигуранта, сега с поста си на председател на НС тя ще предотварати и назначаването на чашкоФ и янеФ за министри на МВР и Отбраната в новото правителство, като по този начин ще сложи прът в амбициите на Румбата за овладяване на новият Парламент и затягане на авторитарният му режим ... дет се вика кака Корна е мъжка и ще му го натръшка

156

Баче Кико

преди 2 години

Боже, боже, колко гербереаска мъка имало на този свят, боже. Воят е голям, но проблема на ГЕРБ е, че с техните 500 хиляди гласа са за никъде. Даже братята им от ДПС не могат да им помогнат за мнозинство.

155

Анонимен

преди 2 години

Заради мазното кокалче какво ли няма да направи. Най-доброто е, че комунистите са вече история. Заминават си бавно, но със сигурност.

154

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 165 "защото иначе просто се оттичаме като държава." Ти май още не си разбрал кого си докарахте да ви управлява? Да ти кажа, историческия враг на държавата ни.

153

Историк

преди 2 години

От времето когато бях ученик и учех историята на цар Калоян знам, че с жена не трябва да се враждува. Тя го взима лично и ще те тормози до гроб. Накрая ще се ожени за твоя враг или приятел.

152

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 165 "Не може да стоим в 19 век." Що да не може? "Гражданите" показаха, че направо са си още в 19 век.

151

Анонимен

преди 2 години

Замислената структура на изпълнителната власт е много правилна. Трябва да се сложат под една шапка електронните регистри и най-после да се цифровизира. Не може да стоим в 19 век. Трябва да се помисли още за КАТ, медицината и много още структури, които само губят времето на хората и са разсадник на корупция. Ще има голям отпор от гербаджийската и депесарската мафия, но това трябва да стане, защото иначе просто се оттичаме като държава.

150

Анонимен

преди 2 години

До Мдаа "Може би с пролета ще се диша по спокойно." Пробвал ли си да "дишаш" под вода? :)))))

149

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 158 "Още от сега се кефя на сцената, когато привика Бойко Борисов да дава отчет в НС и му задава въпросите отгоре. Ха ха ха хои" Хляб и сеир, но понеже комунистите ще направт така, че да намаш хляб, ще наблагаш повече на сеира, а? :)))) Само да не стане така, че сеира да е за Бойко, докато ви гледа как щурмувате Народното събрание и висите като чучела по площадите. Защото май така ще стане.

148

Мдаа

преди 2 години

Ощее мнооого рано за радост. Тепърва започва изчистването от всякакви летящи и прилепчиви гадюхи. Това е труден процес защото голяма част от тези "калинки" са много прилепчиви, и ще търсят начин да останат в изпълнителната власт. Може би с пролета ще се диша по спокойно.

147

Анонимен

преди 2 години

По-добра от тая врачанка да рендосва тклупов и аз не бих се сетил.