289

Анонимен

преди 5 месеца

Стига сте плюли по Европейския Съюз! България е европейска, а не азиатска държава и не може да бъде управлявана от Москва! А Брюскел ако не сте разбрали не е "Третият или Четвъртият Рим", защото ЕС не е империя, а има федеративно управление. Европейският парламент е висшият орган и ние имаме депутати в него и можем да променим съюза, ако от нещо сме недоволни, а не да го разрушим, както Ленин разруши Русия!

288

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 5 месеца

БЕЗ КОРНИ ----НЕМА ПРАВИТЕЛСТВО....НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ ТОВА , БЕ СЕЛЯНЧЕТА....??!!!/...а , и Тя го знае това прекрасно.../.....ДО КОНГРЕСА НА БСП ---МОЖЕ И ДА НЯМА ПРАВИТЕЛСТВО...ХА,ХА,ХАААА.....ЗА ДА Е СИГУРНА КОРНЕЛА , ЧЕ ТЯ И БСП ШЕ ОЦЕЛЕЯТ, ПРИ ДИКТАТУРАТА НА РАДЕВ!

287

Анонимен

преди 5 месеца

ЕС е деформиран развит социализъм.

286

Смях

преди 5 месеца

Как се договориха за астронавтите на Славчо или просто ще си крадът както в Д КК

285

Анонимен

преди 5 месеца

Няма кой да гласува в Парламента за Корнелия Нинова. Първо беше на митинги на СДС, но като видя, че няма изгода, отиде при червените бизнесмени, които я направиха милионерка. Тя търси само материалния интерес и печалбата.

284

Гамен Грипенов Ветов

преди 5 месеца

Здраствуйте паляци!Разбрахте ли сеа за ква промяна иде дума?От Ес директно скачаме в развития цоциализъм,да си доокрадем квото Бокича натрупа,да ва ошлевим кат кюстендилски сливи и да си понапълним опусталелите офшорни сметки!Няма да ва мъчим ногу,само половин годинка и 20 милиарда да си делним!Ша ни помагат Рум. Геч. и Рум. Овч..Фамозни специалисти от времето на Жан Валжан!!Хайде спете спокойну,а ний ша са погрижим за паричките ви!!

283

Недоразбрал

преди 5 месеца

Гласуваш за Канада,получаваш Масква??!!

282

Даа..

преди 5 месеца

Доказателство, че политиката е отрова. На 52г, а изглежда на 2х52. Имам колежки на 50+години, дето даже жените се обръщат след тях, стройни, усмихнати...

281

АЙДЕ СТИГА ГЛУПОСТИ

преди 5 месеца

...САМАТА НИНОВА ВИ ОПРОВЕРГА ЛЪЖИТЕ ,БЕ.....ХА,ХА,ХААААААА..НЕ ЧЕТЕШ ЛИ..??!

280

баба мара

преди 5 месеца

нали уж си беше подала оставката участва в преговорите състава на мссега става първа в държавата

279

D

преди 5 месеца

Yesssssss.... Другари, другарки и ДС-ри

278

Анонимен

преди 5 месеца

Май имаше едни червей правеха така смучат яко пиявица им викат и тук така

277

кирчо и асенчо

преди 5 месеца

от старото котило никой няма да бъде изхвърлен , очаквайте и още стари муцуни .

276

Анонимен

преди 5 месеца

Вече сме путинистка държава, това е повече от ясно. Военни начело на държавата, цензура и автоцензура та нали самия Стефко Янев съветваше журналистите как да отразяват трагедията с автобуса. Полицейско насилие в метрото, мошеници и ДС-ари за министри, Корнелата председател. Трагедията тепърва предстои.

275

ЕЙ МНОГОЗНАЙКО

преди 5 месеца

До ФактОтдавна е ясно, че всеки друг ще е по-добър от ГЕРБ, колкото и много кусури да има. ---------------------------Повече от убеден съм, че не си живял във времето, когато управляваха тези, които сега боготвориш, но нищо - СЕГА СЕ РАЗБЕРЕШ, но по трудния начин. Това си измолихте сами, а ГЕРБ не ги мисли. И не, не съм ***. Мразя ги безплатно приятелите ти, ясно ?

274

Робот

преди 5 месеца

Поне е ясно кой държи властта.

273

Алекс

преди 5 месеца

Корнелата най-накрая издрапа до някакъв пост.Не е премиер,но пак е нещо.Дано се успокои жената.

272

Факт

преди 5 месеца

Отдавна е ясно, че всеки друг ще е по-добър от ГЕРБ, колкото и много кусури да има.

271

Анонимен

преди 5 месеца

Слави можеше да е шеф на държавата а той се отказа от тази привилегия, защото е страхливец и некомпетент.

270

Анонимен

преди 5 месеца

До Диоген Продължава заблудата, че на Слави партийката е била създадена за дълготраен политически живот. Точно обратното е, тя беше създадена за да отвори пътя на Радев да извърши политически чистки и след това да изчезне в миманса, като отвори място на другите партии, създадени за други цели. Те затова и направиха всичките просттотии, защото така трябваш да направят тези със следващите задачи "привлекателни".