226

Диана

преди 2 години

До мошеник от ПП и не забелязваш ли с какво издевателско мазохистично удоволствие съобщават, че БСП ще бъде първа в ротацията - да наранят, да обидят, да тържествуват над желанията на народа..Всички клонки и клончета на БСП са сухи и отровни, независимо из какви университети са се мотали - зубрачи, манипуланти, интриганти..Мазол ми излезе на езика да повтарям, че трябва да махнем БСП от политиката първо и после да правим политика! В сляпата си злоба БСП ще гътне първо народа..БСП и СИЕ ВЪН!

225

LILO

преди 2 години

Тука само герберисти цвъкат минуси. Споко само това ви остана........

224

Анонимен

преди 2 години

Значи Борисов си осигури свой председател на НС. Няма по-послушен на Бойко от Корнелата. Почти ликвидира БСП, сега ще създаде свръх интриги в НС и ще скара партиите на промяната. Точно това и е заръчал Боко.

223

умно село

преди 2 години

ТОВА МОЖЕ ДА РОДЯТ САМО БОЛНИ МОЗЪЦИ! ПО ТАЗИ ЛОГИККА НЕКА И МИНИСТРИТЕ МИНАТ НА РОТАЦИЯ, КАКТО И ПАРТИЙТЕ! 1 ПП. 2 БСП. 3 ИТН. 4 ДБ.

222

до Диана

преди 2 години

"допуска такава нечувана наглост и мръсотия". УжасТТТ,доживяхме герберастите като най-наглите и мръсни политици в историята ба България да се възмущават на други за наглост и мръсотия...Изглежда като си се облажвал от управляващите наглостта ни ти прави впечатление,но като изпаднеш извън борда,изведнъж проглеждаш и се възмущаваш на това,за което 12 г. не ти е правило впечатление...

221

Анонимен

преди 2 години

Предлагам Кобрата да седи на входа на НС фейс контрол.По някой нокаут от време на време няма да е излишен...

220

Кирил Философ

преди 2 години

Нулева корупция. Казах Нулева. Това с Техноимпекс, забравяме го.

219

Диана

преди 2 години

До Анонимен216 *** БСП още не е разбрало, че всички тези обвинения към Герб са измишльотини на задкулисието..Нищо няма да стане с Герб защото в ЕС има закони, значи, и според тях за да те осъдят трябва да си извършил реално престъпване на закона, не фалшиви смешки...Нищо не става от теб, БСП! Пълен си! БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Аз се чудя как Конституцията не ни защитава от преврати и подобни БСПарски мръсотии, а допуска такава нечувана наглост и мръсотия?

218

1

преди 2 години

гласуваш за демократи получаваш БСП, гласуваш за промяна- получаваш БСП, накъдето се обърнеш е все БСП, в капана падна и бунтаря Славчо, той, който нямаше да се коалира със статуквото. честито на всички гласували за промяна, получават още от същото.

217

Анонимен

преди 2 години

Първа е,защото я изкарат година за да дойде сруг председател я не.От БСП ще я разкъсат защото се прави на мъж там и иска да е като Бойко,ама не ставааа.

216

Анонимен

преди 2 години

Имайте милост към женската организация на ГЕРБ - "Надупена калинка" !!!! ;(((

215

Филип Тотю

преди 2 години

Коалицията на т. нар. "почтени" назначи известната с "нулевата" си корупция Другарка Импексова. Честито. Страхотна промяна, нали?

214

zoro

преди 2 години

за галевица някакво топло местенце да намерим, че тя горката остана отвън???

213

До 221

преди 2 години

Не, приятелю. Мразя комунистите безплатно. Проблем ли е?

212

Анонимен

преди 2 години

Имайте милост към детската организация на ГЕРБ - "Гербче" !!!! :((

211

Анонимен

преди 2 години

Колко са прости герберастите. Мислят си, че като плащат на десетина малоу.мника да цъкат плюсове и минуси ще променят нещо. Не разбрахте ли, че народът не ви иска бандюги, скрийте се и се покайте.

210

Петолъчка

преди 2 години

И защото в България няма свобода на словото ще напиша коментара на нова. Тази нали уж щеше да пода оставка!? Надяваме се, че всички гласували за ПП разбраха, че са излъгани. И ако никой още не е разбрал, че ПП+БСП+ПИЛОТЧЕТО=ПЕТОЛЪЧКИ вече трябва да му светне лампата. Да ви е честита ПОДМЯНАТА другари и дрогарки!

209

Мерседес Мечок

преди 2 години

До тази измислена ротация няма да се стигне, защото феверуари 2022 ще има протест, който ще ги изнесе.

208

Анонимен

преди 2 години

До Бойко Борисов 201 Друго не ви оставя, може и да си поплаквате от време на време.

207

Радой Ралин

преди 2 години

Това ли Ви е промаяната. Ххахаха.