50

Анонимен

преди 2 години

Слава, вечна слава на нашия Еврогосподар. Имахме нужда от строга господарска ръка да хване и разтърси непокорните. Нашият Еврогосподар да ни вкара в правия път, да ни изкара от безпътицата и безпросветието. Мъдър е нашият Еврогосподар и се грижи за нас. Ние трябва само да го слушаме и да изпълняваме мъдростта му.

49

до 62

преди 2 години

Ами те повечето са със синя кръв, и тази е фонка

48

Анонимен

преди 2 години

Ще отидем при нашия Еврогосподар и ще питаме: "Милостиви господарю, да си носим ли сами спринцовките, спирта и лепенките?"

47

Напускаме ЕС

преди 2 години

България никога не е била истински член на съюза. Отидохме там заради моркова т.е фондовете, никой не ни беше казал че има и тояга ваксини, бежанци, конвенции. Един референдум за напускане Радев може да свика веднага.

46

Анонимен

преди 2 години

Нашият суверен е Европейския съюз. Ако суверенът Европейски съюз ни каже да се ваксинираме, ще се ваксинираме. Нашият суверен е строг, но справедлив. Нашият Еврогосподар е нашият суверен. Ние живеем в Брюкселската империя.

45

Анонимен

преди 2 години

Щом като пророците са призовали българите да се прибират най-късно до 2023та, значи би могло да се издейства нещо като стена.

44

Анонимен

преди 2 години

В Европа винаги е най-големия цирк, културно е поставено. Да построят стена и хората да избират от коя страна да живеят.

43

Анонимен

преди 2 години

До SS----ПАК ПИТАМ ? АКО СЕ ВЪВЕДЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ ЗА ГРАЖДАНИТЕ НА ЕС ,,КВО ПРАЙМ" ????---------Правим богати личните лекари за отбелязване на ваксинация или протоивопоказания за ваксинация, това правим. :)

42

Анонимен

преди 2 години

Тодор Живков би казал да се снишаваме.

41

Анонимен

преди 2 години

Голям урсус е тая жена.

40

ВВВ

преди 2 години

Хората имат нужда от спокойствие , от Коледа и семейни празници ,спрете поне декември да говорите и пишете глупости !!!

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен--Е какво има ще ви боднат и хоп...не боли. Аз като съм ваксиниран да не съм прокажен?------Прокажен си, ама още не го знаеш. Ще го разбереш след 3-5 години.

38

Германец

преди 2 години

Нямате полезен антиваксърски ход. Ендшпила е ваксина в рамото. Вие избирате дали да платите няколко глоби преди това или не. То не че вашите глоби са събираеми, повечето живеете на бърз кредит...

37

ххх

преди 2 години

ЕС е пирамида , не равноправен съюз налагат диктат над "свободните" държави !!!

36

СС

преди 2 години

Хорта умират от студ ,мизерия ,пенсия на 65г,увеличени цени ,Урсула за ваксини говори 3 години !!! Видно е ,че и "ваксините " не помагат хората психясаха !!!

35

Леша

преди 2 години

До Германец Хей, кюрд, аз си представям как ти палят хралупата на всеки 3 месеца с графен оксид ха-ха

34

Леша

преди 2 години

Чакаме с нетърпение специалните части на ЕС-Вавилон. Знаем как да постъпваме с нашествениците. Всеки чужд гражданин който прояви агресия срещу българи, ще бъде дран жив и записван на видео.

33

Германец

преди 2 години

Хахахахаха... Вече си ги представям антиваксърите как мачкат каскета на опашката преди да навият ръкава :)

32

мммттттт

преди 2 години

А тези хора починали от ваксини и имащи странични ефекти, те не са важни.Те дори не се споменават.Правят някакви церемонии за жертви от 11 септември например, но други хора сложили си с принуда ваксина и умрели, тях ще ги жертваме и няма да ги споменаваме за да ни върви плана.Значи тези дето ме карат насила да се ваксинирам, ако ми стане нещо и аз след това трябва да имам право да ги избия тях.И който ме кара да се ваксинирам да поеме отговорност за последствията.

31

Зико

преди 2 години

Кой не вярваше, че ни варят бавно като жаби? Добре, че сме скептици поради натрупания опит, но европейците се подлъгаха здраво с доверието към управляващите. В едно интервю Клаус Шваб беше споменал младите европейски (и не само) лидери, на които той ще разчита, защото ги е подготвил Меркел, Блеър, Курц, Путин, Джасинда Ардърн...