90

Задължително е..не

преди 2 години

А в борбата срещу хомофобията и езика на омразата кое ли трябва да стане задължително? По логиката на "борбата" с ковид.

89

Анонимен

преди 2 години

До 93:По-лошото,което следва ковид-терора,в действителност върви паралелено с него и това е превръщане на Света в концлагер,пълен с уплашени зомбита!Който не е чувал за "Прозорецът на Овертон",да влезе в Гугъл и напише думите...и нека чете и сравнява с действителността по света.Не се иска много мислене,за да види какво ни правят и в какво ни превръщат,ей така,бавно(а напоследък и ускорително) и как ние приемаме собствената си трансформация,безропотно,по робски!!А,и за "синдрома на сварената жаба

88

Анонимен

преди 2 години

Дано ЕС да се разпадне. Амин.

87

Годжи

преди 2 години

Е нали същата тая *** беше казала,че Европа е ваксина над 70 %.Сега какво излезе,че е лъгала.Само меч Ще ви оправи

86

Дора

преди 2 години

До Анонимен 99. Като престанат да регистрират всеки починал от какво да е заболяване като починал от ковид, вече няма да сме на едно от челните места по смъртност от ковид.. Голям автогол си вкарваме като държава с алчността и недобросъвестността на някои хора в тази насока. През куп (от трупове) за грош. Статистическата картина не е реална (за справка - виж напр. специфичната динамика на бройките в уикенда и във вторник, нашенският вирус си почива в уикенда и после - с пълна сила).

85

Къде е Кунчев

преди 2 години

До АнонименБългария беше втора в света по смъртност и преди десет, и преди двадесет години.

84

Анонимен

преди 2 години

Щом ще го обсъждат, значи вече е решено....убийците са ни приготвили игрите и това ще е началото на края:(

83

Анонимен

преди 2 години

Двете държави с най-ниска ваксинация в Европа са и двете държави с най-много починали на милион от населението. България е на второ място и в света. На фона на тази статистика, долните коментари изглежд са или от хора, които не са с всичкия си, или са тотално откъснати от реалността, или тотално необразовани. И заглавието не е "Нужно било...", а НУЖНО Е.

82

Анонимен

преди 2 години

Очеизвадно е, че цялата политическа менажерия (вкл. и наднационална) на изверги зад кулисите, чиято цел е ни повече, ни по-малко, а непосредствената ни ликвидация. Обективната ми оценка на развиващите се процеси е, че сме оставени без никакъв друг изход, освен проливането на кръв ... както и във всяка друга революционна ситуация, назад в историята. Аз лично се готвя за реакция и тя ще е да прегриза гърлото на всеки, който ми посегне или на всеки до когото се докопам, измежду слугите на сатаната

81

Диктатура

преди 2 години

Не помня кога в - източният блок москва е нареждала да ни ваксинират задьлжително срещу грип

80

BMW

преди 2 години

Шофьорите на BMW-та са виновни!

79

Анонимен

преди 2 години

Започвам да си мисля дали ковид-мероприятието не е нещо, което се използва да ни се отвлече вниманието от нещо още по-лошо, което ни се готви.

78

Анонимен

преди 2 години

Един блутуд броди из Европа. Блутудът на ваксината.

77

До Менгеленцата

преди 2 години

Е, как какво ще правим - як отпор, това е. Ако всеки откаже да изпълнява диктаторските заповеди те няма да имат власт над нас. Аз не мога да проумея хората, които мислят, че това е правилно - харесва ли ви, да дискриминирате, да сегрегирате една група хора, която не иска да става лабораторен експеримент. Малки диктаторчета. В момента се управляваме от Гьобелсчета и Менгеленца, ама ние знаем историята и знаем как завършва всичко, нали..

76

Хайл Пфайзер!

преди 2 години

Евала Урсула! Заради усилията си заслужаваш железен кръст с дъбови листа!

75

Анонимен

преди 2 години

Колко лесно и удобно всички политици забравиха че "ваксината" е експериментален продукт. Народът обаче помни, а осъден от народен съд не лежи в затвора. Той или увисва на въжето или отива за отстрел.

74

Анонимен

преди 2 години

за съжаление ,отиваме към един голям фашистки концлагер,сър ....

73

Анонимен

преди 2 години

Хора, какво ще правим? Стегна ми се вече душата от тоя концлагер ЕС.

72

Анонимен

преди 2 години

Тая Урсула няма ли да висне от някое дърво?

71

Анонимен

преди 2 години

До 78Не разпространявай лъжи, на запад далеч не са единици жертвите !!! Статистиката показва, че бройката не е много по-малка от Ноември миналата година. Колко процента бяха ваксинираните тогава ? НУЛА ?!!!