70

Анонимен

преди 2 години

До 78Пробвай се ти да празсъждаваш. Защо западноевропейските държави с ваксинирани над 80% от населението бележат ръст и то рекорден от началото на пандемията по брой новозаразени? Ако ваксините действително имат ефективността, която им се приписва кого в същност заразяват тогава, останалите под 20% неваксинирани - не звучи убедително, нали ?!

69

Край

преди 2 години

Така 39 година са обсъждали създаването на концентрационни лагери

68

Анонимен

преди 2 години

Я дайте адреса на концлагера направо да си глася багажа и да се настанява там, защото съм го решила, че няма да се дам на Боц Гейтс.

67

SHEFA

преди 2 години

ДА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА СЕ ОБСЪДИ.-ЩО СТАВА?

66

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е евродепутатите да я обвинят от наше име в лобизъм и кражба на европари.

65

НЕЩАСТНИЦИ

преди 2 години

ТАМ КЪДЕТО СА НАЙ-МНОГО НАБОДЕНИТЕ СЕ ВЛОШАВА ПОЛОЖЕНИЕТОАМА СТЕ И НАГЛИ БЕ

64

Анонимен

преди 2 години

Фон дер Хитлер - кога ще режеш лентите на концлагерите??

63

Анонимен

преди 2 години

Търсенето определя предлагането. Да кажем на Урсула че ние не искаме ваксини и да си преосмисли поръчката.

62

До Анонимен 75

преди 2 години

Какви данни идват от държавите зависи как си водят статистиката. На запад няма паника, умират единици. У нас е мястото за паника. А колкото до Африка, неадекватно е да се прави сравнение - нито по отношение на броя тествани, хоспитализирани и болни, защото там я се тестват, я не, никой не знае колко и къде умират, и второ, населението им е със средна възраст 27 години, за разлика от застаряла Европа. Не е въпросът само да четете цифри, а и да мислите също.

61

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 75---- Не се ядосвай нормално е за лукавия и слугите му да разпространяват заблуда.

60

Анонимен

преди 2 години

обстановката се влошава там, където имунизираните са малко.Нагла, дърта ЛЪЖКИНЯ. Обстановката се влошава в западна и централна Европа, където е големия процент ваксинирани. В България и Румъния, най-слабо ваксинираните държави обстановката се подобрява. В Гърция също. Сърбия, Македония, Албания също. Защо в Африканските страни, където на практика няма ваксинирани заразените са ДЕСЕТКИ ПЪТИ по-малко от западна Европа?!!! А дърт чиновник вреден ?!!!

59

Анонимен

преди 2 години

До SS--------Където и да отидеш ще ти бухат глоби всеки месец. Номера е да не могат да ти съберат парите. Никой няма да те върже с каиш и да те набоде с иглата.

58

Анонимен

преди 2 години

Портокалия най-наваксаната страна с извънрадно положение, яо ги изпържиха с тия буламачи.

57

Анонимен

преди 2 години

Да дойдат и да пробват ще ги тегля като отпадъци на теглича на москвича ми.

56

Анонимен

преди 2 години

*** май там къде са най-много боцнати положението се влошава ?

55

Анонимен

преди 2 години

Много е интересна историята на двамата братовчеда Николай Втори и Джордж Пети и датата 17 юли 1917. По това време британците са воювали срещу германците.

54

SS

преди 2 години

До 57 ! Кво прайм ако ваксинирането стане задължително ? Не правим личните лекари по богати ! А ! Вариант 1 ! Излизаме масово на улицата ! Вариант 2 ! Бягаме по малките населени места,вили или на малки групи с най необходимото в планината ! Вариант 3! Евакуация в Турция ! Лирата е евтина и с 1000-2000 евро ще живеем там докато мине лудостта наречена ваксинация отмине ! Ако има други предложения -моля споделете !

53

Тъй ами Урсилице

преди 2 години

Няма да ти залежава стоката я!Пазар е това, нови трябва да се купуват.У да те и у рептилката проклета!

52

Анонимен

преди 2 години

Ким ряпа да яде пред "демокрацията" в ес.

51

Бай Тошо

преди 2 години

Ако беше онова време, при Бай Тошо, щяхте да сте се ваксинирали с по три Спутника и никой нямаше да смее да пита кво има във ваксината. Знам че на всички ви липсва онова време и оная държава. Там нямаше банани но имаше ред!