91

Нашите

преди 2 години

И за 200 евро ще се ваксинират. От страх да не ги загубят.

90

Анонимен

преди 2 години

Животът не струва 7200 евро. Ако трябва ще плащаме и ще лежим, но НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМЕ

89

Анонимен

преди 2 години

Та , Хилер от коя държава беше родом ?!

88

Анонимен

преди 2 години

Австрия - люлката на фашизма и тогава, и сега.

87

Свободен

преди 2 години

До Анонимен 101 - Виждам, че искаш да си част от Фашагите. Да крачиш бодро по улиците, хората да се съгласяват с теб и да изпитват страх. Ти да им се подиграваш и унижаваш ... с думи прости на това му се вика КОМПЛЕКСАР. Разгледай малко снимки как свършват помагачите на фашагите след 44-45 година. Не забравяй, че това пак може да се повтори

86

Анонимен

преди 2 години

Те затова махнаха Kypцa...

85

Анонимен

преди 2 години

Явно в Германия и Австрия нищо не се е променило под повърхността след втората световна война. Голям фашизъм, голямо нещо.

84

славянин

преди 2 години

Ех как искам да ме глобят с няколко хиляди или да ме вкарат в затвор заради отказа ми да си инжектирам отровата! Ще пратя мваксинатора във вечните ловни полета поне да знам за какво ще влизам в затвор!

83

Qanon

преди 2 години

Новият фашизъм в действие! Скоро очаквам ботуша на вермахта да крачи и унас!

82

Анонимен

преди 2 години

Черни новини за антиваксърите, като ги знам всички какви мизерници са не са виждали 7200 евро през живота си, камо ли да платят такава глоба. И тук трябва да въведат такива глоби даже и по-големи защото българските антиваксъри са двойно по-дебели *** глави от австриэйските.

81

eve1

преди 2 години

Много правилно!Скоро и у нас,само че за ,,най-умното същество'' във вселената,тоест българинът,ще трябва освен солидна глоба и солидна тояга по дебелата му глава.

80

Много са глупави

преди 2 години

Австрийците затова са по-бедни от нас.

79

ля ля

преди 2 години

уау - сякаш няма по-опасни неща от грипа! и какво е внушението и промиването на мозъци! уж всичко беше по желание в тези които проповядват демокрацията!

78

noFreeman

преди 2 години

ето откъде ще тръгне бесенето не "бесовете" по стълбовете...

77

Истина

преди 2 години

Съвремената медицина все едно се управлява от Менгеле. Мисля, че хитлеровия фашизъм е победил и псевдо демокрацията се оказа мътва. Това което ни очаква като смирено стадо няма да ви хареса. Когато доброволно не се подчиниш на нечие вярване и дойде насилието, значи си на прав път. Трънлив и труден но изконата човешка история е свързана точно с това. Борбата за свобода

76

Алекс

преди 2 години

Австрия отива към предсрочни избори.Този проектозакон няма да се реализира.

75

Анонимен

преди 2 години

Голяма част от австрийците ще си кажат, че могат да платят... И така просто ще затвърдят позициите на насилниците. Знаете ли какво се случва с жертвите на тормоз? Насилникът винаги действа до границата на търпение и жертвата всеки път си казва, че не е кой знае какво, само и това и после нещата ще се оправят... А тази граница незабелязано се измества докато жертвата не се намери навряна в *** *** и без сили за противодействие. Накрая на жертвата й остава единствено да умре.

74

Анонимен

преди 2 години

Така трябва. Нека не се лъжат онези там, че са демокрация. Демокрацията се извоюва, а не е даром. Обикновено със сопата.

73

аа1830

преди 2 години

Австрийците са си расисти по природа. Казвал ми го е човек, психолог австриец.

72

Анонимен

преди 2 години

Остава само да кажат, че ще ги застрелват директно, ако откажат ваксина и това ще се прави за тяхно добро, защото искат да ги спасят. Чакам поредното наци извращение.