11

6 хей случайния

преди 2 години

антиИдиоти като теб ги копаме на групи всеки ден каскет смачкан.

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 13 "то икономиката ще е съсипана и без вакси бе" Допреди красивите и умните да поемат властта България имаше рекорден БВП и износ. Сега не е ясно как е (тоест, ясно е, но започна типичното мътене на водата, за да не се вижда много много), но е ясно, че всяка следваща вълна ни вкара все по-надолу и икономиката ни губи ЯКО позиции. Туризма ни здравата го е закъсал, а доста производства са на ръба. Още няколко такива вълни, и ще има масови фалити в прозиводството.

9

Анонимен

преди 2 години

До ЗапознатаАз не съм съгласен от моите пари да се харчи за експериментални течности, които реално само съсипват имунитета! Защо преболедувалите нямат вечен сертификат?

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 9 то икономиката ще е съсипана и без вакси бе ***. Не виждаш ли че и в Кауфланд народа намаля. Да се махне зеления сертификат и ще се види целия крах.

7

Анонимен

преди 2 години

До Аха "Няма как! Ще трябва Втори Народен съд!" И ти ли си от тия, които си мислят, че "Народния съд" е бил проведен от народа? :))))))

6

Запозната

преди 2 години

Браво!!! И тук след като сме в ЕС глобата трябва да е такава ,или 15000 лева. Парите от глобите да се използват за бустерни дози на децата и ваксинираните.Ако ГЕРБ си бяхме на власт до сега нещата да са си дошли на мястото.

5

Анонимен

преди 2 години

Интересно как хората не разкарат шепа управляващи, които мислят глупости. Вижда се,чевсичко е за пари и не е насочено към здравето.

4

Анонимен

преди 2 години

А в България КОГА? Или ще оставим антиваксърите да съсипят това, кеото още не са успели да съсипят от икономиката ни за тая година и половина?

3

Случаен минувач

преди 2 години

Фашизмът настъпва. Само с общи усилия ще го спрем!

2

Анонимен

преди 2 години

От Австрия ли беше дошъл един бисексуален провъзгласил се за цар на България?За един прЕател питам..

1

а така

преди 2 години

в бг - 7200 лв