85

Кака Корни каза:

преди 5 месеца

..че може и да катурне каруцата , ако не я слушкате и решите да я менкате с джендърчето на Кацамунски...ха,ха,хаааааааааа

84

ТАКЪВ Е ДОГОВОРА:

преди 5 месеца

...МЕЖДУ ЛУКАНОВ И МАКСУЕЛ , КОГАТО ПРЕГОВАРЯЛИ ДА СЕ ПРАВИ КАПИТАЛИЗЪМ У БЪЛГАРИЯ---/..ЩЕ СТРОИМЕ КАПИТАЛИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ ---АМА НИЕ КОМУНИСТИТЕ , ЩЕ СМЕ "КАПИТАЛИСТИТЕ"../....ХА,ХА,ХААААААААА

83

Диана

преди 5 месеца

До Анонимен12 Нали го видяхме твоя честен Жан на изборите - "честен" мръсен капиталист при това и БСПар-манипулатор!..Няма честни хора в БСП! В една партия, която се нарича социалистическа,отхвърля комунизма и строи капитализъм не може да съществува дори понятието честност..А Нинова не изненадва никого с "прошнуроването и пронумероването" си тук!За тях нищо не съществува ако не е писмено за да има как да се хващат за думичката.БСП са хора на лъжата, не могат те да имат доверие на себе си дори

82

Анонимен

преди 5 месеца

Жан Виденов беше честен и затова му "скроиха шапка" окръжаващите го ченгесари/кадесари. Хвърлиха всичко в/у него навремето, даже една зима кръстиха на негово име ей така - за по-сигурно.

81

Анонимен

преди 5 месеца

Тая как не я е срам да стои все още на поста председател на БСП, камо ли да води преговори за участие в кабинет!Навремето фалира Изотимпекс,сетне Станишев я изгони от поста зам.министър заради съмнения за нечестност и тя акостира в БСП.Изчака си реда за лидер,излъга старите социалисти, стана главатар и си показа рогата.Изпокара се със стари и с млади, избра си предани другари и съсипа партията. В началото на т.г. 900 хил.електорат, през април 700 хил, юли -500 хил., на 14 ноември - 267 хил.Срам!

80

ДАЙТЕ НА КОРНИ....

преди 5 месеца

МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО , ТА ДА СИ ХОДИ У с.КРУШОВИЦА И ДА СИ ПРАЙ ТКЗС ....ЩОТО "ДЕМОКРАЦИЯТА И И ГО Е ОТНЕЛА " , БЕ.....ХА,ХА,ХААААААААА....ТЕ , ТОВА ЩЕ Я ЗАДОВОЛИ...!!!!!!!!!!!!!!!!!!

79

Как Сийка

преди 5 месеца

Мо Нинова,мо,вече си госпожа НИКОЙ и продължаваш да ...ИСКАШ ?! Един път за толкова години не чухме и не разбрахме барем ЕДНА ТРОХА да си дала а вечно искаш,искаш,искаш и пак искаш ?! Какъв е тоз твоя ламтеж,не се ли наяде вече ?!

78

СМЕХ...

преди 5 месеца

..."млад и честен".....а , колко да е "млад" ...и колко да е "честен" ....А , ДЕВСТВЕНИ И НЕПОРОЧНИ НЕ ИСКАТЕ ЛИ...??!

77

Анонимен

преди 5 месеца

От последните 2 интервюта на Нинова, разбрах че тази жена трябва да си ходи и да дойде някой млад и честен човек. Голяма интригантка. Излагаш се. Затова не гласувах за вас. Дайте млади, честни хора. 12 г опозиция изхабява.

76

НИНОВА , ДАДЕ....

преди 5 месеца

..ШАХ--НА РАДЕВИТЕ ТАРИКАТЧЕТА....ХА,ХА,ХААА.....

75

ДЕЛБАТА НА БАНИЦАТА.

преди 5 месеца

.....може да се окаже ..."мисия невъзможна"....въпреки 24-каратовата усмивка на Кире Триволта.....МОЖЕ И ДРУГИ ДА СЕ ПОСМЕЯТ , С ТИЯ КАНАДСКИ КИЕЦИ....

74

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 5 месеца

БЕЗ БСП---наистина няма да има болшинство в Парламента!

73

СМЕХ...

преди 5 месеца

Не си правете илюзии , че Корни ще се предаде без да получи министерските постове , които те си поискат!ТЯ СИ ГО КАЗА ПРЕДВАРИТЕЛНО ----"БЕЗ БСП , НЯМА ДА ИМА КОАЛИЦИЯ И ПРАВИТЕЛСТВО".....ЯСНО Е --КАТО БЯЛ ДЕН!..СТАРА ЧЕРВЕНА ХИЕНА , КАТО КОРНИ , НЯМА ДА ПУСНЕ ФАНДЪК НА НАВЛЯЦИТЕ , КИРЧО И КОКОРЧО ....ПА , АКО ЩЕ И БЪЛГАРИЯ ДА ИЗГОРИ...ХА,ХА,ХААААААААА

72

Анонимен

преди 5 месеца

Kako, искай капаро!

71

Изнервен

преди 5 месеца

До 61. Не разбра ли откъде, готвят се да теглят още много милиарди заеми.

70

Бсп са гадове

преди 5 месеца

Гледам, че от БСП много яко са се наежили за властта и постове след дълги години суша и не разбират колко са жалки да се умилкват около новите месии, след като само допреди една година се точеха за първа политическа сила. Радват се на трохите, но като гледам кои ни пробутват за уж и те от промяната - Румен Гечев, Румен Овчаров, Емилия Масларова, Таско Ерменков и др., тръпки ме побиват.

69

анонимен

преди 5 месеца

И в споразумението да се запише,че Корнито е министър на икономиката,Масларка-на соц.политика,Р.Овчаров-на енергетиката.Ето така неусетно ще ни връхлети Виденова,пардон Радевата,зима.И като на челото на тези юнаци застане човек,който започна кариерата си в бг политика с лъжа и измама,заради които името му вече стана нарицателно,то да ни са яки задните части.Мислех,че никога няма да го кажа,но ББ с неговите "кражби" ще изглежда като аматьор в сравнение със старите акули и новите гладни вълци.

68

Анонимен

преди 5 месеца

Така направи и миналия път Първо каза,че поткрепят ИТН без условия,после постави условия и след това провали създаването на правителство.Сега е подобен подхода.Тя тотално.ще унищожи БГ.Целта на ГЕРБ и Нинова е да няма станилна държава.Това се прави по заявак директно от Путин и Ердуган.Затова е и спора с Македония.

67

Анонимен

преди 5 месеца

Нинова е 100% човек на ГЕРБ.Целта е да се провали правителството.

66

ddd

преди 5 месеца

До Анонимен 67Не са Кирчо и Кокорчо, а Траволта и Хамстера гангтер. Това е моето мнение чисто визуално, но все пак им желая успех и нека направят това което са обещали.