24

зелен чорап

преди 2 години

ЧОРБА КАША,ЧОРБА КАША БОБ ФАСУЛ!!!

23

Калеко Алеко

преди 2 години

Точно така другарко Импексова, парафа му е майката, с измамници като кирчо и кокорчо всяка договорка трябва да се подписва и заверява пред нотариус, че иначе ще стане като в предишното НС, ще обещаят на бойкикев нещо пък после няма да гоизпълнят, както съветваше Мая Костинбродска ... !!!

22

Анонимен

преди 2 години

До АнонименА ТИ НЕ ЧУВСТВАШ ЛИ,ЧЕ ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ...ТОВА,ЧЕ БЛИЗО 70 % НЕ ИЗЛЯЗОХА ДА ГЛАСУВАТ,НЕ ЗНАЧИ,ЧЕ НЕ ИСКАТ ДА ГО НАПРАВЯТ...ТЕ НЕ ИСКАТ ДА ГО НАПРАВЯТ ПО НАЧИНА,ПО КОЙТО СЕ ПРОВЕЖДАТ САМИТЕ ИЗБОРИ...ИЗБОРИТЕ В ТОЗИ ИМ ВИД СА АНАХРОНИЗЪМ И БАВНО,НО СИГУРНО СТАВАТ ЧАСТ ОТ МИНАЛОТО.ТРЯБВА КОРЕННА ПРОМЯНА НА ИЗБИРАТЕЛНИЯ КОДЕКС.НЯКАКВА ЛЕЛКА ПРИЛИЧАЩА НА ПЕНСИОНИРАНА ПРОГИМНАЗИАЛНА УЧИТЕЛКА СЛИЗА ОТ МИКРОБУС И НОСИ НЯКАКВА ТОРБА(ИЗБОРНИЯ ПРОТОКОЛ) В НЯКАКВА ЗАЛА...ИЗГЛЕЖДА КАТО СКЕЧ,НАЛИ

21

АНОНИМЕН

преди 2 години

С ИГРИЧКИТЕ СИ ЩЕ ИЗКАРА БСП НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ИЛИ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ .

20

Анонимен

преди 2 години

Боко загуби два поредни избора. Не подава оставка. Да подава оставка.

19

Анонимен

преди 2 години

Още не мога да се начудя на българите.Как може да гласуваш за непознати хора с една усмивка и няколко приказки,че се краде..С това спечелиха тия двамцата ,излезли всякаш от индийски филм.Според мен неукия български изборател е най-опасен,повече от купения вот.

18

не само ще влезе

преди 2 години

До Анонимен 7 А и ще управлява!Тя е бъдещия премиер на България!Много е печена!

17

Корниморни

преди 2 години

Иска като в Техноимпекс да яде баница.

16

ВЪПРОС

преди 2 години

Нинова не е легитимен партиен водач .Правителството не трябва да подписва споразумения с фалшиви представители .

15

Анонимен

преди 2 години

Чалгарите и десните леваци са много лъжливи. Трябва да подпишат споразумение. Гешев - долу, АЕЦ Козлодуй - горе и т.н. Сега пред хората обещават, но алчните бизнесмени ще променят правилата чрез лобизъм в Задкулисието.

14

хаха

преди 2 години

ПП и ДБ преди месеци - ако ще участваме в коалиция трябва да има подробно и прозрачно коалиционно споразумение ...БСП - ни ще настояване за коалиционно споразомение!!! ...Направо ще изкарат, че те са дали идеята :D БСП по-скоро би предпочела да им дадат няколко министерства и да не питат къде отиват парите... Ако искат да помогнат на държавата, най-добре да си признаят всички схеми които са правили и да се скрият някъде. Със стари к**ви, нов парламент ще правят...

13

Асан

преди 2 години

Тая нали подаде оставка пак иска суджук :)))

12

Ние

преди 2 години

Коалиция ОРЕЛ РАК И ЩУКА, няма как да им се случат нещата. Още повече, че орисника им е един мазен зелен гущер.

11

Анонимен

преди 2 години

Умен ход.После съвсем точно ще следи дали коалиционното споразумение се спазва.Взе пак си има работа с хора известни и на запад и тук(вече) като мошеници.Естествено нищо няма да ги спре да лъжат,но поне Нинова ще има докумвнт като Иван Асен втори срещу епирците.

10

Ост

преди 2 години

КУРнело никои не те брои за слива що така

9

Анонимен

преди 2 години

Много нагъл и агресивен екземпляр! Фалирс Изотимпекс и понеже разбра, че СДС няма да я пуснат отново да вършее в редиците му, се ориентира към БСП. Кой я препоръча на червените бонзи никой не казва, но тя се присламчи към върха на Столетницата,впи се в него,излъга при надпреварата за председател сума ти опитни другари и така й хареса поста, че си уреди и втори мандат.Разпердушини старите с макс.3 мандати, разгони и младите, противопоставяйки една група на друга и намали електората на 267 хил.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "НИНОВА НЕЩО СИ СЕ ОБЪРКАЛА...." ---- хахахаха, сладур! На никой от управляващите не му пука колко % от "имащите право да гласуват" ги подкрепят! Единственото, което ги интересува са колко места имат в парламента, а това го определят тези, които РЕАЛНО СА ОТИШЛИ ДА ГЛАСУВАТ! А след като олиг0френите дори не са си направили труда да гласуват, надай се да излезат с "прътове и камъни". ХА-ха-ха-ха... направо не вярвам колко про3ти хора, дето живеят в някакъв техен си измислен свят.

7

Анонимен

преди 2 години

НЕ ЯСНИ И КОНКРЕТНИ ПОЛИТИКИ А ЯСНИ И КОНКРЕТНИ РАЗЧЕТИ ЗА БЮДЖЕТ И ПАРИ!!!ИМА РАЗЛИКА НАЛИ?

6

Анонимен

преди 2 години

НИНОВА НЕЩО СИ СЕ ОБЪРКАЛА ТИ И ТВОИТЕ ДРУГАРИ,ЗАЩОТО ИМАШ ПОДКРЕПА ОТ 4-5 % ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС ТОЕСТ 95 % НЕ ТЕ ИСКАТ...И АКО ВЛЕЗЕШ ВЪВ ВЛАСТТА ПОД НЯКАКВА ФОРМА,ТЕЗИ 95 % ЩЕ ТЕ ПОСРЕЩНАТ С ПРЪТОВЕ И КАМЪНИ НА ИЗХОДА НА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ...

5

Анонимен

преди 2 години

Нинова иска да продължи да крепи топките на ББ като досега!