64

Анонимен

преди 2 години

Аз вярвам, че Нинова вече ще е честна и няма да краде много :)

63

Анонимен

преди 2 години

БСП вече е партийка с 26 депутата. Не е от позицията да иска изобщо нещо. Това са само 26 депутата, които Нинова може да натовари на талигата си и да ги закара в Крим или където си иска. Тези 26 депутата може да ги закара и под някое дърво на сянка... примерно да спре каруцата с 26 депутата под дървото на шадравана до президенството и ще има място за още 1 каруца депутати.Те са една шепа хора. Кой изобщо им позволява да влизат в коалиция на промяната? ТЕ ЛИ СА ПРОМЯНАТА? РУМЕН ГЕЧЕВ И ОВЧАРОВ ЛИ

62

Bay Todor ot Pravetz

преди 2 години

До АнонименNe Technoimpeks,Balkancar ste i podarisch na 28 godini.

61

Анонимен

преди 2 години

Айде сега да ги видя Кирчо и Кокорчо където уж не били за статуквото защо се забъркват с Нинова майкатаа на статуквото. Само вижте от щъде е тръгнала Нинова! На 28г. едно селско момиче от село Крушево идва в София и получава министерски пост.Кой по онова време може изобщо да се добере до пост ако не е агент на чужда държава? След това приватизира Теухноимпекс и какво ли още не. Куфарите с пари ги получиха от Костов и Луканов. Тези пари никой не е върнал до ден днешен.БСП 3 пъти фалира България.

60

Анонимен

преди 2 години

Корнелия ще ни орави за пореден път. Предния път като беше на власт издигна Пеевски за шеф на ДАНС и окраде 7 милиарда за корупционни ръждиви реактори и КТБ. По предния път като бяха на власт фалираха държавата и ограбиха спестяванията на поколения българи.

59

Кен Ли

преди 2 години

Другарката Корни Импексова нямаше ли да подава оставка? Нещо туй онуй?

58

Анонимен

преди 2 години

Как е възможно партийка с 250 000 избиратели да ламти за власт и да иска да ни "управлява"? Български народе, спиш ли? Тези мошеници и крадци ще ни докарат страхотни проблеми!!!!

57

Анонимен

преди 2 години

Г-жа Лъжа се гласи за председател на народното събрание.

56

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

"СПАСИТЕЛКАТА НА БЪЛГАРИЯ".

55

Анонимен

преди 2 години

Умреха баламите, госпожо! Ще смените наредби,закони да речем,ще поставите полицаи навсякъде,ама пари трябват и то много пари! Кажете на хората откъде ще ги намерите!

54

Анонимен

преди 2 години

"на импексова много и се иска от нея да зависи всичко , тя да определя правилата , а не се съобразява че е доста назад в класацията" - ами реално погледнато ДА, ОТ НЕЯ ЗАВИСИ! За разлика от другите партии еднодневки тип изправи се да седна, славчо, подмяната, до някаква степен и дайБГ, БКП си има твърд електорат и тяхното място е сигурно и в следващия парламент. Тоест, тя може да си позволи още избори, а американските мъпети без нея не могат да съставят правителство.Демек ще я слушат и още как

53

Анонимен

преди 2 години

Много е лесна задачата,само трябва да намерите пари,много пари!

52

анонимен

преди 2 години

Нинова , това което искаш как може да се осъществи, като инвестициите в БГ са почти 0, икономика никаква , доверието в управляващи , които погазват основния закон е равно на 2 по шестобалната система , преговарящи на които мястото им не е в преговарящите екипи, отложени с умисъл важни външнополитически проблеми по които парламентарните групи имат непреодолими проблеми. С чести заеми ли ще решите тези ваши икономически претенции ?- та това е възможно най-порочния сценарий.

51

факт

преди 2 години

на импексова много и се иска от нея да зависи всичко , тя да определя правилата , а не се съобразява че е доста назад в класацията .

50

Устни договорки

преди 2 години

Приемаме само с Боко. И никой друг да не знае за тях.

49

izh

преди 2 години

Ей, какви хора, бе. От едно котило, едни и същи финансисти ги управляват, а те си нямат доверие един на друг. В края на краищата Чичко Паричко казва какво и как ще бъде. От кога марионетките почнаха да пишат сценария ? Да си гушват обещаното и да не дразнят босовете, че и НОВИЧОК има и БЪЛГАРСКИ ЧАДЪР има. Въобще ИМА.

48

haha

преди 2 години

Най-важното за тея от БСП е да имат няколко министерства, по възможност където има пари за проекти

47

Анонимен

преди 2 години

И да е забравете всички депутати и министри да се ваксинирате до петък

46

Н1

преди 2 години

Абе защо давате само преговарящи на БСП. Де ги хората на Славча, сценаристите, Тошето, Филю, другите му експерти. Сутринта по К 1 Ганев от ДСБ каза нещо за Ицо и коалицията, имали много работа. Специално Наско Генерала лично го познавам и се къса от яд, че трябва да преговаря с ченгета. Прав е, само не ми е ясно като се заеха да чегъртат Бойко преди година и нещо, на какво разчитаха. И друго. Има клюка за "Кубинските долари", полет за Хавана през Канада и др. Петков баща. Измислица душманска???

45

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че писмено. Думите отлитат, написаното остава.