39

Анонимен

преди 2 години

Сега Гешевтурата от 9 кладенеца вода ще донесе,за да доказва,че българина не е българин.Щото им бръкна в здравето и джоба с разкритията си и не могат да го понесат.

38

Ай Сиктир

преди 2 години

Ей така ще си разтягат и усукват законите както на тях им отърва. Сега ви кефи, щото ебва майката на статуквото. Ще поживеем, за да видим като ви заудря по тъпете глави беззаконието тогава какво ще крякате.

37

Анонимен

преди 2 години

кирикор и гарабед ще ви разкажат играта, хем на английски, хем с харвардски акцент.

36

Анонимен

преди 2 години

Как да приемаме този господин? Като патриот който се е завърнал да спасява Родината или като икономически емигрант загърбил Родината за лично благоденствие? На такива едно време им казваха невъзвръщенци,предатели на Родината,сега какви са за да знаем!?

35

Анонимен

преди 2 години

К.Петков е български гражданин!Това,че канадците не са го отписали навреме,не е негов проблем.Защо с лекота се дава гражданство на хора,които го използват за трамплин към ЕС,а не се признае един чист българин за такъв?

34

КРАДЦИ И ЛЪЖЦИ

преди 2 години

ТИЯ НАХИЛЕНИТЕ ЩЕ ОБЕРАТ БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ЗАЧЕЗНАТ...

33

Анонимен

преди 2 години

Толкова ли е сложно официално да се пита канадската държава, вместо той да представя хвърчащи бележки.

32

Тиква

преди 2 години

По добре проверка на Всичките Гробисти, как изнесоха пари от България и къде са, а след това Затвор по 25 години, на всеки гербист-Нацист.

31

12345

преди 2 години

Ами сега! Закон за българското гражданство:Чл. 3. Български гражданин, който е и гражданин на друга държава, се смята само за български гражданин при прилагането на българското законодателство, освен ако в закон е предвидено друго.Чл. 4. Гражданство не може да се установява по съдебен ред.

30

А да видим

преди 2 години

кой ще превари - проверката на Петков или изчегъртването на проверяващите хаха

29

Анонимен

преди 2 години

Агония.

28

Анонимен

преди 2 години

Какви нови докаателства? Конституционния съд реши, решенията на КС не се оспорват и нямат нужда от доказване. Решението на КС е достатъчен мотив да се издаде присъда на Кирчо. Да му лепват условна и глоба, да си знае! Щото какъвто е льoxман аз не се съмнявам че отново ще наруши някой закон.

27

Анонимен

преди 2 години

голяма проверка, голямо чудо. Човека ще стане премиер, ще доразсипе държавата, вие още правете проверки.

26

Анонимен

преди 2 години

Много е трудно да се установи една декларация в България дали е вярна! Трябват месеци! Впрегнат е целия държавен апарат,правосъдие и медии! Как да стане че и вълка сит и агнето цяло?

25

Този

преди 2 години

Кво стана бре? Я нешо не разбрах, нали Бокича крадеше? Тия оше кабинет немат вече заемите дърпят. Нали шеха доказват заемите от къде били за какво било? хахахахах излъгаха ли ви?

24

Анонимен

преди 2 години

До ЕДИ КОЙСИ "ОТ КЪДЕ ГИ ВАДЯТ ТИЯ ТАРИКАТИ" ДС гледа кой от гешефтарите в България има кирчоливи ризи с които да му извиват ръцете и след това му съобщават, че звездния му миг е настъпил.

23

Анонимен

преди 2 години

Пък Бойко крал милиарди, и сега като никой не краде, щяло да плуваме в милиарди, е да ама не щели да дърпат кредити, вие си ги избрахте тези измамници, никой не ви е виновен че сте загуббеняци.

22

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ОТ КЪДЕ ГИ ВАДЯТ ТИЯ ТАРИКАТИ

21

перко

преди 2 години

БРАВО КИРЧО!!! КАКВО ЗНАЧИ НЯКАКВА СИ КОНСТИТУЦИЯ? ВАЖНОТО Е, ЧЕ МНОГО ИЗКАХ ДА СТАНА МИНИСТЪР!

20

oz

преди 2 години

Оставете човека на мира.................нали се отказа от канадското си гражданство???Учил е в Харвард..............най-престижният университет в света, а не като Делян Пеевски............дебелата *** и олигарх...............в пропадналия Югозападнал университет - Благоевград!!!!Много си е добър Кирчо и ще стане премиер.............за ужас на гад.ините и крадците от ДПС и ГЕРБ!!!