59

Анонимен

преди 2 години

До Тиква Е АМА И ТИ ПАК НЕ СИ РАЗБРАЛ- НАЧИ ИДВА ЕДИН ЧОВЕЧЕЦ В БАНКАТА И КАЗВА- ИМАМ ТУК ЕДНИ 60 000 000ЛВ И ТЕ ВЕДНАГА ПОЧВАТ ДА ГИ ВАДЯТ НА ПАЧКИ, А ТОЙ ДА ГИ НАТИКВА С ШУТ В САКОВЕТЕ А ПОСЛЕ В ЧУВАЛИТЕ, ПРИБИРА ГИ В КЪЩИ, ПОСЛЕ ГО ВИКА ТАРАШКОВ В МВР ГОВОРЯТ СИ А СЛЕД ТОВА ГО ОСВОБОЖДАВАТ ЗЛИТЕ ЕЗИЦИ КАЗВАТ ЧЕ ТАРАШКОВ Е ПРИБРАЛ 60 000 000 ЩЯЛ ДА СИ ПРАВИ ОЩЕ ***, САМО НЕ РАЗБРАХ КАК ТАКА ИМАТ ПАРИ В БАНКАТА ДА МУ ГИ МЕТНАТ КЕШ- КОЙ ГИ Е ЗАЯВИЛ, И ОЩЕ ТЕ СА ДЛЪЖНИ ДА УВЕДОМЯТ ГД БОП

58

Анонимен

преди 2 години

Канадеца киро е пълна измама, колко трябва да си кух да вчрваш на киро канадеца и мошенника кокор.

57

до Смрдела 62

преди 2 години

На изборите се видя явно, че хора нямаше, а машини :)

56

12345

преди 2 години

Кирил Петков не е нарушил конституцията! Нито един член от нея!Декларацията за гражданство не е изискуема по никой закон и затова чл. 313 не работи! Драскайте си!

55

Анонимен

преди 2 години

Най-бързо изчезващата нация в света,вместо да направи всичко възможно да върне българите обратно в родината,прави и невъзможното,да изгони дръзналите да се върнат,а и тия,които са останали.

54

До 58

преди 2 години

А пък ти за Карлуково.

53

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

На изборите се видя ясно , че народа не се съобразява с решенията на окупираните от тиквени калинки Конституционен съд и прокуратура и напук на техните решения избра Киро да води хорото

52

Киро измамника

преди 2 години

Какво проверяват, да го арестуват направо!

51

Пелтека

преди 2 години

Защо питам се върна в България? Канадски гражданин, решил е да е такъв, живял е там, бизнес и тн. Какво накара Кико да се върне в България???????

50

Браво бе

преди 2 години

Досега какво правихте ? Той вече е почти премиер, а вие сега му изисквате документи какъв бил и откъде дошъл !?

49

Анонимен

преди 2 години

Прокуратурата ще установи следното - Румен президент, Киро премиер, Бойко пенсионер!

48

Анонимен

преди 2 години

Киро и Кокоро, с никакъв бизнес не може да изкарат толкова, колкото като чопнат от държавата, а на вас ще кажат тенкю с харвардски акцент, а бе не сте у ред.

47

Анонимен

преди 2 години

К.Петков е български гражданин,върнал се в родината си,заедно със съпруга и трите си деца,за да живее,работи и допринася за държавата,за разлика от стотици хиляди други,които са я забравили.Но на ту.лупите не им трябват такива хора,а стадо безмозъчни овце,с които да правят каквото си искат.

46

Доктор Сън

преди 2 години

Не било най-важното с какво гражданство е ? Е нали аджеба закона и конституцията са върховни :) Как така Нарушител-Коги е Кирчо може така ли? Как тоя пич реши се върне от немай си да оправя България? Кое го накара? 7 милярда или е сънувал розови сънища?

45

Анонимен

преди 2 години

За да станеш гражданин на Канада,трябва да им се закълнеш,да им целунеш знамето,да изпееш химна им,да им научиш историята,да имаш постоянен адрес. Службите те изучават! Е как става отказване и то в България чрез една декларация? И как българските служби ще зачеркнат чужд акт?

44

до 48

преди 2 години

Тия ше дърпат милярди , не каскета :) И твоите дечурля ше ги връщат :) от злобата си не виждаш по-далеч от носа си :)

43

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 46 "Щото им бръкна в джоба ... " Определено ВИ бръкна в джоба. 8 милиарда заеми за 7 месеца, а още не са започнали .... , но като гледам ти напълно одобряваш, тъй че "всичко е точно". :))))

42

Анонимен

преди 2 години

Това е най-голеният проблем на България!

41

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Последни предсмъртни агонии на Каскета

40

Тоя е такъв

преди 2 години

шмекер, че канадците с удоволствие ще се отрекат от него. Даже може да кажат, че не са го познавали, за да не ги излага.