135

РИХО

преди 7 месеца

А за Йорданов ден вируса може ли да идва?

134

8

преди 7 месеца

най-добре затваряйте летищата,защото за Коледа ще хукнат всички "българи" да си идват и ще донесат всякакви зарази...

133

Анонимен

преди 7 месеца

И да криете и да не криете, ясно е, че сте на хранилка от убийците

132

Solar Power

преди 7 месеца

До Анонимен: Кое е ок :) Не,че нещо но откакто бащицата не е в управления аз виждам единствено хаос , смърт, инфлация ...Гласувам за ДБ между другото, но след последните избори за лява партия вече не !Бацето изглеждаше глу паво, но вдижеше нещата ! Янев чухте ли го нещо да казва ?!?!Ще видим и следващия герой :)

131

Анонимен

преди 7 месеца

Аз знам, че нищо не знам. Те така и с новия ви мутант-вирус.

130

Анонимен

преди 7 месеца

Няма как да го спрат. Гледах лятото какъв хаос е на варненското летище с проверките, пълен абсурд - една обща опашка за ваксинирани и неваксинирани, после, след като им дойде реда за проверка неваксинираните ги отделят на втора опашка - успоредна на първата. Дистанция НУЛА (0). Двете опашки блокирваха достъпа до багажните ленти, съответно ако някой искаше да си вземе багажа минаваше през опашките, естествено дистанцията е НУЛА. Стоят 15 служители и гледат умно докато един преглежда документите

129

Анонимен

преди 7 месеца

Не знам какво трябда да се прави, но ако се разболеете от ковид, трябват яко връзки, иначе ще висите пред фургоните със часове за една снимка на бял дроб, която няма кой да ви я разчете. ако нямате връзки пак. За какъв омикрон говорим, когато нещата са в тотален хаос и без него???

128

Когато някъде

преди 7 месеца

има нещо лошо.много бързо то идва тук в най-отвратителния си вид.Освен другите причини,характерни за нашия манталитет са две:неверие на авторитети и власт (как да им вярваш,като лъжат за лична или партийна изгода)и оттам тотален нихилизъм и втората-липса на качествена политическа класа за управление на страната,всичко е по клише:старите са вредни,новите ще оправят нещата,докато не разберем,че и новите са болни от същата болест-лакомия,корупция,личен интерес, волунтаризъм и некадърност.

127

Д-р Марков

преди 7 месеца

Елиминацията на COVID е технически много добре дефиниран и напълно решен проблем трябва да се идентифицират всички заразени, след което да се изолират, докато те изчистят вируса, и да се блокират пътищата за неговото повторно внасяне.

126

Анонимен

преди 7 месеца

днес над Търговище много хубаво се видя в небето как го пуснаха новия щам, очаквайте до 10 дни максимум огнища, тъмно червени зони, чували с трупове, липса на легна и тн... старата песен на нов глас

125

Грипчо

преди 7 месеца

Аз съм го поканил Оми-то на пълнен паламуд със спанак, скариди и орехи. Ще се напием подобащо и после ще се разходим.

124

Анонимен

преди 7 месеца

- Новият щам Омикрон заобикаля ваксините , какво ще правим?- Нека се ваксинираме масово и си набием следеащата бустерна !

123

Анонимен

преди 7 месеца

"Не пуснем ли Омикрон до Никулден" те дори вече си го казват точно и ясно, че го ПУСКАТ ! и сляп да си видиш и глух да си ще чуеш

122

Анонимен

преди 7 месеца

Оникрон е нов - няма наблюдения, няма изследвания... Какразбрахте колко е заразен и дали заразява повторно? Да не би да е поне на няколко месеца?Официално симптомите му са: лека кашлица, слаби болки в мускулите и двудневна сънливост - и толкова. Няма боледуване, няма нищо. А на епидемиолога мога да кажа само едно - виж си учебника в раздел коронавируси, там си е описано ВСЯКО нещо от цитираните - широко разпространение, намаляване на ефективността, често мутиране при "ваксиниране" в периода на

121

Алекс

преди 7 месеца

Витанката пак е гледал към звездите.

120

Реалист

преди 7 месеца

Засега няма индикации за промяна на смъртността при заразените при различните варианти на този вирус. Разбира се с повишаването на заразността, се повишава и броя на починалите, както стана навсякъде с Делта варианта при неваксинираните.

119

Дедо

преди 7 месеца

Кви проблеми за Нова Година бе !? С микрона, без микрона , кинтите за трапезата са надиплени , домашните армагани са в пълен комплект ! Да го дуят доктори , математици и бацилЕ !!!

118

Чайче с уиски

преди 7 месеца

Дайте думата на Мангъров де. Той знае защо.

117

Значи!

преди 7 месеца

Оше отсега Гражданска защита да мобилизира все живо над 14-годишна възраст, с изключение само на лицата с тежки форми на инвалидност. Да се организира дежурство на смени - строяваме се по протежение на всичките си граници с тояги в ръце и зададе ли се Омикрон, тепай докато не побегне! На орУжие, братя!

116

Анонимен

преди 7 месеца

Кой пък е казал, че Омикрон е непременно по-опасен? Само някакви предположения. Естествената еволюция на вирусите е в посока по-ниска леталност и по-висока заразяемост. Медиите подклаждат паника.