111

Xxx

преди 2 години

Добре ,че е математичето да ни каже

110

Анонимен

преди 2 години

Бе то и с делтата беша така. Силно заразен, силно еди какво си, силно еди що си, но му трябваха 6 месаца, за да измести предходния вариянт, вид, модел или щам. Тогава нямаше почти никакви ограничения. Силни заразен е и сега омикрома, ама колко точно е мистерия. Протича по-тешко, но колко също е мистерия. Ваксината вършила работа и срещу него. Нищо, че тя е още на базата на първия несъществуващ вече вариянт, вид, модел или щам. Сляпа работа. Ковид медицината работа така.

109

коледар

преди 2 години

Зависи кво ще ни спуснат отгоре

108

Анонимен

преди 2 години

Решението е лесно. В ЕС вируса го има. Няма да пускаме ЕС. Ще го изолираме.

107

хахахаха

преди 2 години

С тия мерки,които никой не спазва ...кое не е дошло,то не е влезнало

106

Анонимен

преди 2 години

няма ли да го осъдят най-накрая тоя "врачуващ" безполезник, та да спре да си бълва тъпотиите

105

Чоко

преди 2 години

Липсва ми доцент Кунчев. Липсва ми експертното му мнение по въпроса за защитата , която ваксините осигуряват. Защо така ваксинираните масово се разболяват а преболедувалите не ? Все пак не може да се крие цял живот нали отговаря за Ковид истерията в България.

104

Ямболски цървул

преди 2 години

Който се държи с мен като животно,да очаква същите чувства.

103

Анонимен

преди 2 години

Новия гравен здравен да излезе да каже нещо, Кунчо нема го видим повече никога, то е ясно.

102

Анонимен

преди 2 години

До Чоко То в момента просто са хванали заразени млади и, голям проблем на ваксите за пропагандата- все ваксинирани. Иначе статистиката е също лоша за вакс пропагандата. За пусто чудо няма един тежко заболял и влязъл в болница. Всички засега хванати в ЮАР го изкарват с 2-3 дни хрема и отпадналост и дотам. Сега как ще оправдаят препълнените болници при отличниците и смъртността при ваксите, ако новата мутация се окаже лека?

101

Анонимен

преди 2 години

Корона = Грип, очаквайте рязък спад със застудяването, което предстои. Няма Макрон, Корморон, няма нищо.

100

Ямболски цървул

преди 2 години

Каквото повикало,такова се обадило. Масово погазване на КОНСТИТУЦИЯТА НА РБ! ТАКА,ЧЕ НЕ ОЧАКВАЙТЕ ОТ МЕН ДА ХОДЯ С МАСКА,ИЛИ ДА СЕ " ВАКСИНИРАМ"! Контра атаката е неизбежна!

99

Стискайте бусски!

преди 2 години

Омикрон не пускайте!

98

Чоко

преди 2 години

Лекарите по Света казват, че ще им трябва време да проучат вируса но нашите специалисти, без да има доказан случай в България, вече са определили, че атакува предимно младите. А защо да не атакува примерно умрелите или девствените или веганите. ЗАЩО?

97

Кифла

преди 2 години

Няма да го пуснем до Никулден - Само НЕ затваряйте МОЛОВЕТЕ , че без тях сме загубени и живота няма смисъл !!

96

Анонимен

преди 2 години

д-р Марков да обясни как при изкарване днес на нова версия на ваксината, даже тя да вземе по чудо да предпазва, а не като досегашните, тя ще стигне до нас преди 6-12 месеца напред във времето. Или производството и логистиката за цял ЕС ще отнемат 2 дни? Аман от капацитети с 0 идея кое как е в действителност!

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 99 - А ТРЯБВА - само така ще разберете , че в 21в. с нищо не сте по-различни от предните векове , освен с ЛИПСАТА на ЦЕННОСТНА СИСТЕМА - Стика сте размахвали този лозунг за скапаният 21в. бе бОнак !!

94

Анонимен

преди 2 години

Супер, аз съм за! Спирайте всички самолети! Всички автобуси спрете и градски и междуградски и международни! Спрете детските градини, училищата, църкви, джамии и кръчми! Хотелите спрете! Безцелно шляещи се хора по улиците да се арестуват! Такива с маски под носа да бъдат респектирани на място! И може и да се опазим от оксиморон вируса.

93

Анонимен

преди 2 години

Абе, Кунчев дойде ли на работа? Кво разправя за лекото си боледуване?

92

Ха-ха-ха

преди 2 години

Значи тоя вика да задържим малко поне празниците да си изкараме, а после юруш на омакарона