71

Пор

преди 2 години

Пожелавам на терористите, които които плашат с новия щам, да получат една хубава квартирка - боксониера, с източно изложение, 1х2 м, в новия парцел на Ц. гробища до ТЕЦ София.

70

Анонимен

преди 2 години

Преди появата на т. нар. ваксини нещата бяха много по-добре от сега. Прилагането на ваксини върху хора, за които не се знае дали са носители на вируса създаде безброй много мутации и ваксините станаха безполезни. Резултатът е бум на заразените в т.нар. вакиснирани държави. Много учени предупреждаваха за това, но бяха цензурирани и по медиите се пускаха само такива, които повтаряха "ваксинирайте се, ваксинирайте се." Е, ето ви ваксиниране. Нещата станаха по-зле, отколкото в началото.

69

Ямболски цървул

преди 2 години

Триенето на коментари е нормално за този Ковид-ваксинационен сайт.

68

Истината

преди 2 години

Върбанов, то хубаво хортуваш, обаче ни подготвят НАСИЛСТВЕНА ВАКСИНАЦИЯ ! В Австрия вече е страшно......

67

Поручик Ржевски

преди 2 години

Нещо ме свива корема, ще мина после през факултета по математика да ме прегледат за вируси и бактерии. Дано има дежурен математик да ме прегледа...

66

Върбан

преди 2 години

Омикрон няма да го пусна и на милиметър. Въоръжен съм с лимони, чесън, лук, сироп от черен бъз, и най вече със здрав разум и самочувствие. И 200 "професори" на ден да ме зарибяват и плашат, вярвам на логика и стари знания, от времето когато медицината не беше повлияна от политиката.

65

Анонимен

преди 2 години

Как къде е Кунчев? Захапал е тръбата да смуче кислород, щото го кара леко. А ако не беше на три дози, можеше и да е по-зле. Сега тъкмо ще се оправи, за да лепне Омикрона и пак ще ни лиши от височайшото си присъствие за поне още два месеца. С тия темпове ще навърши пенсионна възраст преди да оздравее, освен ако не опъне петълата преди това.

64

ДО: Българин

преди 2 години

Коментара да е в рамките на шегата, разбирам. И все пак ако разходката мола, фалшивото щастие, което може всеки миг да рухне, понеже всичко му пречи и подаръците за Коледа да ЦЕННОСТИТЕ и ИДЕАЛИТЕ, които отстояваме - препоръчвам ПРЕОСМИСЛЯНЕ. Никога не е леко... Освен това коледа е Рождеството - да дадем път на Любовта, Мъдростта и Истината да се зародят и пребъдват в нас, Това е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПОДАРЪК! Нещо, което някой може да ти отнеме не ти принадлежи (по повод "искат да ни отнемат Коледа"

63

Анонимен

преди 2 години

Излагате се вече с този грип, наистина!

62

Истината

преди 2 години

Ваксинация по време на пандемия НЕ СЕ ПРАВИ! Затова има толкова много мутации! Заради ваксинацията. СПРЕТЕ СЕ БЕ *** НЕЩАСТНИ!

61

а дано...

преди 2 години

Първите няколко ме подминаха, нядявам се този опит да е по успешен ....

60

Харабейшио

преди 2 години

Днес чакаме Кунчев да се върне на работа. Къде е ? Вече е 10,00 часа, работният ден е започнал.

59

всичката

преди 2 години

войска на границата ... да не го пускат .. пък и как ли ще го познаят ....

58

Анонимен

преди 2 години

Омакарената я внасят ваксинираните, от тях зависи дали ще го пуснат страшния вирус или не. Колкото и странно да звучи, палачинката се обърна - сега проблема са ваксинираните.

57

Анонимен

преди 2 години

До 38. Йордане, на какъв език си мислиш, че е написано това бълнуване? Пий си хапчетата.

56

Анонимен

преди 2 години

Абе къде е батко Кунчев ?

55

Годжи

преди 2 години

Кунчев на работа ли е вече

54

Анонимен

преди 2 години

най-хубавото е, че вече и най-заклетите ваксъри започнаха да се замислят, наистина леко се оак_аха . Искам да задам един въпрос към всички ваксъри, колко бустернни дози сте готови да си набиете?

53

Галин Костов

преди 2 години

Фалшификацията "Омикрон" е удобно оправдание за неефективността на ваксините, както и предлог за налагане на задължителен 6 месечен режим на ваксинация на куцо, кьораво и сакато. Така печалбите на световната фармамафия ще бъдат вече не хиляди долари за секунда, а милиони.

52

Споко :)

преди 2 години

Тъй нареченият омикрон не изисква хоспитализация, не се губи обоняние, няма хрема и кашлица и минава точно за 2 дни. Единственият симптом е мускулна умора. Пак греда за глобалистите-SATANисти.