131

РИХО

преди 2 години

А за Йорданов ден вируса може ли да идва?

130

8

преди 2 години

най-добре затваряйте летищата,защото за Коледа ще хукнат всички "българи" да си идват и ще донесат всякакви зарази...

129

Анонимен

преди 2 години

И да криете и да не криете, ясно е, че сте на хранилка от убийците

128

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Кое е ок :) Не,че нещо но откакто бащицата не е в управления аз виждам единствено хаос , смърт, инфлация ...Гласувам за ДБ между другото, но след последните избори за лява партия вече не !Бацето изглеждаше глу паво, но вдижеше нещата ! Янев чухте ли го нещо да казва ?!?!Ще видим и следващия герой :)

127

Анонимен

преди 2 години

Аз знам, че нищо не знам. Те така и с новия ви мутант-вирус.

126

Анонимен

преди 2 години

Няма как да го спрат. Гледах лятото какъв хаос е на варненското летище с проверките, пълен абсурд - една обща опашка за ваксинирани и неваксинирани, после, след като им дойде реда за проверка неваксинираните ги отделят на втора опашка - успоредна на първата. Дистанция НУЛА (0). Двете опашки блокирваха достъпа до багажните ленти, съответно ако някой искаше да си вземе багажа минаваше през опашките, естествено дистанцията е НУЛА. Стоят 15 служители и гледат умно докато един преглежда документите

125

Анонимен

преди 2 години

Не знам какво трябда да се прави, но ако се разболеете от ковид, трябват яко връзки, иначе ще висите пред фургоните със часове за една снимка на бял дроб, която няма кой да ви я разчете. ако нямате връзки пак. За какъв омикрон говорим, когато нещата са в тотален хаос и без него???

124

Когато някъде

преди 2 години

има нещо лошо.много бързо то идва тук в най-отвратителния си вид.Освен другите причини,характерни за нашия манталитет са две:неверие на авторитети и власт (как да им вярваш,като лъжат за лична или партийна изгода)и оттам тотален нихилизъм и втората-липса на качествена политическа класа за управление на страната,всичко е по клише:старите са вредни,новите ще оправят нещата,докато не разберем,че и новите са болни от същата болест-лакомия,корупция,личен интерес, волунтаризъм и некадърност.

123

Д-р Марков

преди 2 години

Елиминацията на COVID е технически много добре дефиниран и напълно решен проблем трябва да се идентифицират всички заразени, след което да се изолират, докато те изчистят вируса, и да се блокират пътищата за неговото повторно внасяне.

122

Анонимен

преди 2 години

днес над Търговище много хубаво се видя в небето как го пуснаха новия щам, очаквайте до 10 дни максимум огнища, тъмно червени зони, чували с трупове, липса на легна и тн... старата песен на нов глас

121

Грипчо

преди 2 години

Аз съм го поканил Оми-то на пълнен паламуд със спанак, скариди и орехи. Ще се напием подобащо и после ще се разходим.

120

Анонимен

преди 2 години

- Новият щам Омикрон заобикаля ваксините , какво ще правим?- Нека се ваксинираме масово и си набием следеащата бустерна !

119

Анонимен

преди 2 години

"Не пуснем ли Омикрон до Никулден" те дори вече си го казват точно и ясно, че го ПУСКАТ ! и сляп да си видиш и глух да си ще чуеш

118

Анонимен

преди 2 години

Оникрон е нов - няма наблюдения, няма изследвания... Какразбрахте колко е заразен и дали заразява повторно? Да не би да е поне на няколко месеца?Официално симптомите му са: лека кашлица, слаби болки в мускулите и двудневна сънливост - и толкова. Няма боледуване, няма нищо. А на епидемиолога мога да кажа само едно - виж си учебника в раздел коронавируси, там си е описано ВСЯКО нещо от цитираните - широко разпространение, намаляване на ефективността, често мутиране при "ваксиниране" в периода на

117

Алекс

преди 2 години

Витанката пак е гледал към звездите.

116

Реалист

преди 2 години

Засега няма индикации за промяна на смъртността при заразените при различните варианти на този вирус. Разбира се с повишаването на заразността, се повишава и броя на починалите, както стана навсякъде с Делта варианта при неваксинираните.

115

Дедо

преди 2 години

Кви проблеми за Нова Година бе !? С микрона, без микрона , кинтите за трапезата са надиплени , домашните армагани са в пълен комплект ! Да го дуят доктори , математици и бацилЕ !!!

114

Чайче с уиски

преди 2 години

Дайте думата на Мангъров де. Той знае защо.

113

Анонимен

преди 2 години

Кой пък е казал, че Омикрон е непременно по-опасен? Само някакви предположения. Естествената еволюция на вирусите е в посока по-ниска леталност и по-висока заразяемост. Медиите подклаждат паника.

112

маг селяк

преди 2 години

До Анонимен 97 - Ми купете си църковен календар бе - В 21в. можете да си го поръчате и по нета , ако не се обадете на шесто чувство , защото в 21в. и там звъните за съвети и чистене на чакрите !!