143

Анонимен

преди 2 години

ей, СЗО-то, да ви бера лайката. Платени ***********.

142

Анонимен

преди 2 години

Разликата между ваксинирания и боледуващия е, че ваксинираният пъшка и охка много по-дълго.

141

Чоко

преди 2 години

И на базата на какво решихте, че преболедувалите ще легнат отново а ваксинираните не ? НАЛИ ТОЗИ НОВ ВАРИАНТ НЕ Е ПРОУЧЕН. ИЛИ ВАЖНОТО Е ДА ПЛАШИМ ХОРАТА . Защо един път не излезохте със заглавието : ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ СА ЗАЩИТЕНИ ОТ ВСИЧКИ РАЗНОВИДНОСТИ НА КОРОНАВИРУСА А ВАКСИНИРАНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ДО ДУПКА СРЕЩУ ВСЕКИ НОВ ВАРИАНТ.

140

СЗО

преди 2 години

СЗО: Понеже хората започнаха доста да се образоват и станаха твърде неконтролируеми, политиците се обърнаха към нас от името на Сорос, Гейтс, Рокфелер, Ротшилд и т.н. *** да създадем нова наука, изцяло измислена от нас, несъответстваща на истината и в разрез с биологията! При образованите ме действа но пък при шкарта и плебса резултатите са забележителни!

139

Анонимен

преди 2 години

Като сме се фанали за хорото, ще го играеме до край. Виното стана ли? Пуснаха ли божолето вече по магазините?

138

Ох хо

преди 2 години

Толкова е нов и нищо не знаят за него, че веднага им стана ясно как и преболедувалите трябва да се ваксинират и ваксинираните да си сложат още две дози наведнъж за по-сигурно, че Урсулица има залежали на склад.

137

Лекари

преди 2 години

Лекари масово не се ваксинират. Познавам такива.

136

Анти Вакса

преди 2 години

Споко, ще си изкараме преболедувал сертификат и от микрончето и макрончетата и всички други макарончета.

135

Анонимен

преди 2 години

СЗО е служител прислужник на човеконенавистната фармацефтична мафия

134

До 6а6а

преди 2 години

Няма го Кунчев. По ните една тв не се появи.

133

Зеленоок

преди 2 години

До Как сте антиваксъри? Не виждам някой да пищи като момиченце освен теб! А в статията пише нещо много по различно от заглавието. Сензация да има.....

132

баба

преди 2 години

Кунчев на работа ли е ? Нали днес му е първия работен ден.

131

Анонимен

преди 2 години

Добре де Омикрон не е ли Ковид-19?Сега това друга болест ли е? Нещо се оплетохте в лъжите си. Нали беше само вариант...

130

Анонимен

преди 2 години

Пропускането на буквата кси (xi) не е случайна от страна на сзо. Вируса дойде от китай, а начело на китай е Xi Jinping. Иначе омикрон е същата работа като при делтата. Насирайте се, панирайте се, зомбирайте се. Изключително опасен е. Заразяваш се от километри. Протича по-тешко. Повече се умира. НО, ние разбира се не знаем нищо за него. Всичко е спекулация и предполужения, но трябва да се панирате. Не го забравяйте. Да има повърнато нещо, без да се мисли, защото мисловна дейност и ковид не върви.

129

Мастер Йода

преди 2 години

Следващият ваксипаспорт ще е жълт, после идва червен, а накрая лилав и черен. После цирка ще мине на друго ниво.

128

потрес

преди 2 години

Пак простотии.В безсилието си повтарят като папагали едно и също.

127

Анонимен

преди 2 години

До запознат Има нещо такова. Ама важното е да се боцкаме, яко да се боцкаме. Отличниците по ваксиниране пълнели 5-6 месеца след втората доза болниците основно с ваксинирани, умрелите масово били такива. Новият щам бил хванат досега само при ваксинирани и трябвал тунинг, който ще дойде най-рано след 6-12 месеца, а досегашните "ваксини" все още се чудим дали пазят от него(?! при 100% хванати с него вакси)... Абе, бодете се, бе! Изоставаме с плана. Спасете Урсула от обяснения защо е сгафила.

126

Оруел

преди 2 години

Ако са застреляли 6 човека в Ротердам, това е направено за тяхно здраве. Недей да бъдеш толкова критичен към властите, моля те.

125

Анонимен

преди 2 години

Те ни лъжат с виросите, ние ги лъжеме със сертификатите.

124

Samo minavam

преди 2 години

Не ми пука за мнението на тези педули. Прекарах го, после последователно помагах, на двама близки, накрая майка ми, жена на 80, го мина като лека настинка. Така че онзи с шарените ***, да си го ......