169

Измамата

преди 8 месеца

Омикрон заобикаля характеристиката използвана от РНК ваксините за имунитет, преболедувалите имат имунитет към всички белтъци на вируса. Ало, СЗО, *** нещастни, поне измислете нещо по-правдоподобно. Иначе мошениците ви плащат нахалост.

168

До да ви светна

преди 8 месеца

Пич, пиши по-често. Явно си специалист и ги разбираш тия работи. Многократното ваксиниране е стрес за цялата система.

167

Димитров

преди 8 месеца

ДНЕС, чета ви статиите на гладно, че крайно ми се повдига от тях.

166

Анонимен

преди 8 месеца

еххх то да го бяхте планирали нямаше толкова добре да пасне на всички планове бе, ПСР-а го хваща, ваксината не - ще трябва нова, заразява вече преболедували, не подбира млади стари всичко под ножа, перфектния вирус !

165

Димитров

преди 8 месеца

ДНЕС, чета ви статиите на гладно, че много ми се повдига.

164

СЗО пренаписва

преди 8 месеца

науката. Какво ЗНАЕШЕ старата медицина:- тялото НЕ поддържа постоянно антитела срещу който и да е вирус, но ЗНАЕ как да ги произведе пак когато се срещне с вируса- собствения имунен отговор е към вируса в неговата ЦЯЛОСТ, а не към ЕДИНИЧНИ негови компоненти. Затова и естествения имунитет е по-адекватен към нови щамове - защото в тях само ОТДЕЛНИ части са се променили, но в ЦЯЛОСТТА си, вирусът остава разпознаваем- "ваксина" се нарича нещо, което пази от ЗАРАЗЯВАНЕ и БОЛЕДУВАНЕ

163

Анонимен

преди 8 месеца

Вижте какво става в Южна Корея - над 80% ваксинирани, и от лятото имат ковид и мор каквито не са имали досега...

162

Анонимен

преди 8 месеца

Не преболедувалите ковид са с повишен риск от заразяване с Омикрон , а СЗО са с повишен риск от спиране на кранчето , ако не се поддържа измамата !

161

Анонимен

преди 8 месеца

Това някакъв виц ли е ?

160

Димитров

преди 8 месеца

Бързо да се ваксинираме с 16-та доза. До 2019година сякаш нямаше сезонен грипвсяка есен, зима и пролет. Нима тогава болниците не бяха пълни? Вирус има, но снего се спекулира в световен мащаб! Айде овци, одете да се боцкате. Оти тия ваксини дека ги направиха требе да ги похарчат. Оти те прават пари, много пари!

159

Анонимен

преди 8 месеца

Сега умрелите след ваксинацията ще ги пишат починали от Омикрон. Елементарно Уотсън.

158

анонимен

преди 8 месеца

бързо към ВАКСИНИТЕ

157

Анонимен

преди 8 месеца

Как не им омръзна да плещят глупости?!?!

156

Интересно НЕКА

преди 8 месеца

ДА видим с хората какво ще се случи като направят мешана скара от различни видове ваксини и голям брой дози, които явно не пазят от заразяване, но пък може да наблюдаваме какви мутации и отклонения ще възникнат.

155

до ами

преди 8 месеца

Има ги числата. Израелците го правиха. В ПЪТИ ,много пъти е по-малък рискът повторно да се разболее преболедувал, в сравнение с ваксиниран. И в пъти е по-малък рискът да влезе в болница, в сравнение с ваксиниран. Но понеже всеки трябва да е надупчен, за да се нагушат едни, затова най-големият им проблем са преболедувалите и ги ограничават всячески.

154

Анонимен

преди 8 месеца

И на какво основание правят такова предположение? От статията не става ясно. Битер като бабите пред блока станаха СЗО.

153

ами

преди 8 месеца

Значи СЗО продължава да пее същата песен от 2 г.-някакъв си заразил някой друг/а и така за 1 седмица хиляди заразени.Това го гледахме във Филма "Заразяване" от 2011 г.,нещо копирате сценария май. И друг мноооооого интересен въпрос към СЗО-за 2 г.защо все още нямате статистика колко хора, прекарали болестта по естествен път(без препрати),са се заразили наново,постъпили в болница или са починали?Защото не спряхте да повтаряте,че преболедувалият и много повече застрашен от вакнинираният.Дайте числа

152

Анонимен

преди 8 месеца

Може..... Предположение....вероятност... Въобще, достоверна история.

151

Право в целта

преди 8 месеца

Другарите от Световната заразна организация нямат нищо общо с медицината и с реалността. Жалки измамници и престъпници!

150

Анонимен

преди 8 месеца

На кой му пука за микроните? Кирето обеща да не ни вакса насила. Друго не ме интересува