223

Анонимен

преди 2 години

Тия от СЗО няма ли да изтрезнеят накрая? Преди доста години един приятел, който не спираше да пие и направо лочеше стана голям директор в СЗО и тогава си мислех дано го оставят, а той се задържа та може би и досега.Сега разбирам защо всичките им съобщения са неадекватни.

222

Анонимен

преди 2 години

Значи . По добре да не си карал ковид , ако може да си ваксинирал Щото ако си го карал , си в голям риск СЗО ли са *** ли са. Като дойде микрото , какво. Сертификат ли ще му покажеш. Не ме пипай щото съм ваксиниран .

221

тука има, тука нема

преди 2 години

---СЗО отбеляза още, че данните са ограничени в сравнение с тези за други варианти на коронавируса, но се знае, че преболедувалите също са с повишен риск от повторно заразяване с щама.-----Хем данните били ограничени, хем знаели ?????

220

Истукан

преди 2 години

СЗО е една престъпна организация, създала вируса с цел да изнудва света и да трупа милиарди долари от страха на хората.

219

Анонимен

преди 2 години

https://youtu.be/ARkl0raM57YИзгледайте го и ще ви се изясни всичко!

218

Астигабе

преди 2 години

Е за тва говоря. Ако можехме да се избием през коментарите, вече щяхме да сме редуцирали населението на планетата до златния милиард.

217

Астигабе

преди 2 години

До236... Сарказмът явно ми е мехънизъм за справяне. Пандемията е голяма трагедия и знам, че не е шега работа. Най-голямата трагедия за мен е това вменяване на вина (чувство за дълг, отговорност и пр.) към здравите хора, които по една или друга причина са направили избор да не се инжектират с експериментални течности, с неясен състав и спорен ефект. За някои е противопоказно. Виновен е вируса, а не приятелите, роднините, колегите, съседите и пр. Това демонизиране е чудовищно.

216

ДДД

преди 2 години

До Анонимен 132 : Надай се коньо на зелена трава. Ако тази глупост, която си написал те успокоява и те кара да се чувстваш по-здрав, то аз те подкрепям. Ефекта на внушението.Бъди здрав.

215

Картофчо

преди 2 години

Преболедувалите COVID-19 с повишен рикс от заразяване с Омикрон, а ваксинираните отраз се заразяват, така че хич да не се щуросват! Мангъра им каза: Докато всички не го изкараме няма да премине!

214

absurd

преди 2 години

Живите мъртви ,ще ви надуят като шотландски гайди с тия ваксини,но всеки си носи кръста

213

Бустермастер

преди 2 години

Изводът. Да се отнемат зелените сертификати на преболедувалите . Дасе признаят само с трета доза и бустери седмично.

212

Анонимен

преди 2 години

Цитират руски учен. Ако го беше казал някой от СЗО , ще звучи абсурдно. Че някакъв с ХИВ дето ,забравил да си пие хапчета ,пипнал вирус дето се появил в прелитащ над Ухан прилеп който бил изяден от броненосец , който бил изяден от змия , която била изядена от китаец , който го разнесъл , сред прилепите които били изядени от други китайци, и китайки , които го предали на европейците туристи и военни. Ъ !

211

Баи Фичо

преди 2 години

Един създаден вирус издържа един месец ,след това се унищожава разпада сам ,след което трябва да продължат да подържат страха у хората как ,е как с щамове алфа вита гама делта на маика им *** до омикрона ,сега до Нова бас прая ше искарът Псии щам хахаххаха дееа Маави *** ви може народа да правите на глупав но аз не съм *** съм ви мааата

210

браво за иронията

преди 2 години

До Астигабе Чудесно написано и с прекрасна ирония - тези наистина ни взеха за "канарчета", а ной-лошия извод е, че мнозинството по света върви все по на зле! 3,4,5,6 ДОЗА - тия не проумяха ли, че нещо не е наред?

209

Анонимен

преди 2 години

Заради антиваксърите нормалните болниците се напълниха с ковид болни и другите трябва да ходят по частните болници и да си плащат изследванията или да умрат

208

Астигабе

преди 2 години

Новият щам таргетира всички антиваксърски настроени, най-вече тия дето са преболедували и имат имунитет. Освен тях покосява и тези дето имат само две инжекции. Тоест всички псевдоваксъри дето са се ваксинирали само за да ходят на екскурзии, барове, молове или просто да отбият номера пред работодателя. Единствените защитени са единствено и само истински вярващите ваксъри които вече са си били бустерите без никой да ги ръчка. Те могат да вземат още един бустер, профилактично. Ей така за късмет.

207

Анонимен

преди 2 години

Гледайте в тубата MonopolyBGИ си направете изводите за Вас!

206

Анонимен

преди 2 години

Пак няма да се ваксинирам !

205

Анонимен

преди 2 години

СЗО е терористична огранизация, начело с отявлен терорист!

204

Дръжте се, хора

преди 2 години

До Дора Добре е да сме толерантни, но тези които ни разиграват в момента ковидно-ваксинационния цирк я карат както в приказката за Лисицата и Зайчето - първо Зайко пуснал Лиса до прага, а после тя го изгонила от къщичката му, като преди това крачка по крачка влизала все по-навътре.Това днешното вече не е толерантност, а толерастия.А който не знае какво е "хуц/па" да пита чичко Гогол, че ще изтрият поста ако взема тук да обяснявам.Така или иначе толерастията и хуц/пата вървят заедно.