229

Анонимен

преди 8 месеца

Тия от СЗО няма ли да изтрезнеят накрая? Преди доста години един приятел, който не спираше да пие и направо лочеше стана голям директор в СЗО и тогава си мислех дано го оставят, а той се задържа та може би и досега.Сега разбирам защо всичките им съобщения са неадекватни.

228

Анонимен

преди 8 месеца

Значи . По добре да не си карал ковид , ако може да си ваксинирал Щото ако си го карал , си в голям риск СЗО ли са *** ли са. Като дойде микрото , какво. Сертификат ли ще му покажеш. Не ме пипай щото съм ваксиниран .

227

тука има, тука нема

преди 8 месеца

---СЗО отбеляза още, че данните са ограничени в сравнение с тези за други варианти на коронавируса, но се знае, че преболедувалите също са с повишен риск от повторно заразяване с щама.-----Хем данните били ограничени, хем знаели ?????

226

Истукан

преди 8 месеца

СЗО е една престъпна организация, създала вируса с цел да изнудва света и да трупа милиарди долари от страха на хората.

225

Анонимен

преди 8 месеца

Ок чакаме го омикрончо...не ни е страх от риска...а това може понякога може би показва некадърността на СЗО...

224

Анонимен

преди 8 месеца

https://youtu.be/ARkl0raM57YИзгледайте го и ще ви се изясни всичко!

223

Астигабе

преди 8 месеца

Е за тва говоря. Ако можехме да се избием през коментарите, вече щяхме да сме редуцирали населението на планетата до златния милиард.

222

Астигабе

преди 8 месеца

До236... Сарказмът явно ми е мехънизъм за справяне. Пандемията е голяма трагедия и знам, че не е шега работа. Най-голямата трагедия за мен е това вменяване на вина (чувство за дълг, отговорност и пр.) към здравите хора, които по една или друга причина са направили избор да не се инжектират с експериментални течности, с неясен състав и спорен ефект. За някои е противопоказно. Виновен е вируса, а не приятелите, роднините, колегите, съседите и пр. Това демонизиране е чудовищно.

221

ДДД

преди 8 месеца

До Анонимен 132 : Надай се коньо на зелена трава. Ако тази глупост, която си написал те успокоява и те кара да се чувстваш по-здрав, то аз те подкрепям. Ефекта на внушението.Бъди здрав.

220

Картофчо

преди 8 месеца

Преболедувалите COVID-19 с повишен рикс от заразяване с Омикрон, а ваксинираните отраз се заразяват, така че хич да не се щуросват! Мангъра им каза: Докато всички не го изкараме няма да премине!

219

absurd

преди 8 месеца

Живите мъртви ,ще ви надуят като шотландски гайди с тия ваксини,но всеки си носи кръста

218

Бустермастер

преди 8 месеца

Изводът. Да се отнемат зелените сертификати на преболедувалите . Дасе признаят само с трета доза и бустери седмично.

217

Анонимен

преди 8 месеца

Цитират руски учен. Ако го беше казал някой от СЗО , ще звучи абсурдно. Че някакъв с ХИВ дето ,забравил да си пие хапчета ,пипнал вирус дето се появил в прелитащ над Ухан прилеп който бил изяден от броненосец , който бил изяден от змия , която била изядена от китаец , който го разнесъл , сред прилепите които били изядени от други китайци, и китайки , които го предали на европейците туристи и военни. Ъ !

216

Баи Фичо

преди 8 месеца

Един създаден вирус издържа един месец ,след това се унищожава разпада сам ,след което трябва да продължат да подържат страха у хората как ,е как с щамове алфа вита гама делта на маика им *** до омикрона ,сега до Нова бас прая ше искарът Псии щам хахаххаха дееа Маави *** ви може народа да правите на глупав но аз не съм *** съм ви мааата

215

браво за иронията

преди 8 месеца

До Астигабе Чудесно написано и с прекрасна ирония - тези наистина ни взеха за "канарчета", а ной-лошия извод е, че мнозинството по света върви все по на зле! 3,4,5,6 ДОЗА - тия не проумяха ли, че нещо не е наред?

214

Анонимен

преди 8 месеца

Заради антиваксърите нормалните болниците се напълниха с ковид болни и другите трябва да ходят по частните болници и да си плащат изследванията или да умрат

213

Астигабе

преди 8 месеца

Новият щам таргетира всички антиваксърски настроени, най-вече тия дето са преболедували и имат имунитет. Освен тях покосява и тези дето имат само две инжекции. Тоест всички псевдоваксъри дето са се ваксинирали само за да ходят на екскурзии, барове, молове или просто да отбият номера пред работодателя. Единствените защитени са единствено и само истински вярващите ваксъри които вече са си били бустерите без никой да ги ръчка. Те могат да вземат още един бустер, профилактично. Ей така за късмет.

212

Анонимен

преди 8 месеца

Гледайте в тубата MonopolyBGИ си направете изводите за Вас!

211

Анонимен

преди 8 месеца

Пак няма да се ваксинирам !

210

Анонимен

преди 8 месеца

СЗО е терористична огранизация, начело с отявлен терорист!