178

Анонимен

преди 2 години

43 Радев има 4 месечен курс в САЩ, по линия на НАТО, изпратен от българската държава. Завършил е висшето си образование в България и СССР. Кирчо Петков има следдипломна квалификация в Харвард, по бизнес и мениджмънт.

177

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 203 "и народът вече не ги иска на власт." Ц. Внимателното заглеждане в това кого "народът поиска на власт" показва, че "народът" няма никакви скрупули да докара не само такива, които са крали, ами такива, които са крали докато държавата изпадне в колапс, тъй че не е това причината. Пробвай с друго обяснение.

176

kanada

преди 2 години

тоя що не се пусна за втори път да му видим резултата.

175

Fallschirmspringer

преди 2 години

Няма как да се отрече ,че политическото недоразумение, наречено Плевнелиев , е изключително жалък и водевилен

174

Анонимен

преди 2 години

Още едно се пръкна едно дето след първия му полов акт една седмица е седяло на студен камък докът баба му поливала камъка със студена вода и шепнела ще мини баба а мустакатите мъже от хоремага одгласяли: машала ципак

173

Анонимен

преди 2 години

Единственият проблем на демократическата пасмина е, че някакви комунисти ги спънали, едни червени им пречели, Путин им направил сечено ... А се оказа че много обичат да крадат, не им се работи честно, въпреки че им беше даден шанс и народът вече не ги иска на власт.

172

Анонимен

преди 2 години

Бъдещето е на там ресурси технологии ванга беше казала преди 40 години че жълтата раса ше завладее свете

171

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 199 "Кофти е когато си падал от магарето като малък.Оставя трайни последици." Така е. :)))))

170

волжска България

преди 2 години

Естествения път на България е изток,а не запад.

169

Анонимен

преди 2 години

Кофти е когато си падал от магарето като малък.Оставя трайни последици.

168

Герджиков

преди 2 години

Защо Плевнелиев не се кандидатира за втори мандат?

167

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО Всъщност Плевнелиев е точно в ДЕСЯТКАТА за абсолютно висчко, което е казал. Единствената причина, да се сипе такъв огън и жупел по него е, че червените продължават тактиката, с която заблудиха народа да избере Радев. И ще си носите последиците от това. Последици, за които Плевнелиев предупреждава тук.

166

Сата НАТО

преди 2 години

По-големи глупости накуп, отдавна не бях чел. Плевнелиев леко-полеко се превръща в пълен хахо.

165

Анонимен

преди 2 години

Един ден няма да можете да си ръсите простотиите в този сайт. Ще го затвори Хунтата! Да му тропнем едно хорце, а!

164

Анонимен

преди 2 години

Мислех, че мистър Бийн ще ми се махне от очите след изборите, но тоя явно няма с какво друго да прави и продължава да досажда!!! Няма ли кой да му подскаже да се прегледа, да му дадат някакви успокоителни и да престане?

163

Анонимен

преди 2 години

Радев ви тика в ъгъла, където Русия ще ви посрещне(приклещи). Помнете ми думата! Ще направя скрийн шот с дата на това. След 12 месеца ще го публикувам!

162

Пурко

преди 2 години

Този е едно от големите петна на България.

161

user

преди 2 години

не че харесвам Радев много много, но Плевнята буквално не го изтрайвам. Мека китка откъдето и да го погледнеш. Жена му поради тази причина го изгони, а Времето се чудеше как да осигури старините си.

160

Анонимен

преди 2 години

Така руската мафия отвлича деца. Първо се откъсва от придружителя, после е лесно ... само дете .... . Българи, мислете сега! После ще е трудно на Европа да ви помогне. Лесно ли е да се помогне на Украйна сега? Или Беларус?

159

не може да бъде!

преди 2 години

Г-н Плевнелиев изглежда е непоправим ...остава само едно средство за спасение ...трябва някой да му залепи с тиксо устата ,за да спре да говори глупости...!