218

Анонимен

преди 2 години

Това сигурно е някакво състезание м/у него и тиквата да доказват кой е по-*** и злобен ?! Единият се скрива за малко , излиза другия с пресните л--на и започва и като му свършат фъшки-те се връща пак предния презаредил - палячовци !!!И двамата отлично знаят че всичко свърши , но пустата му простотия и злоба ...!!

217

Анонимен

преди 2 години

Ами да ви кажа честно, не съм горд че президентът ми е физкултурник! А и онова изтезаващо цвилене, съчетано с непремерено лупане по корпуса на китарата .... какво да ви кажа .... не се гордея.

216

КОЙ МРАЗИ РОСЕН ПЛЕВ

преди 2 години

Росен Плевнелиев завинаги ще бъде трън в очите на русо-робите, защото той бе първият европейски политик, който от трибуната на Евро-парламента разобличи кремълските окупатори на Крим. Злопаметните русо-роби ще забравят за този случай едва, когато, съзнанието им бъде заето с планове за укриване от ударите на закона.

215

Анонимен

преди 2 години

Радев вече ни избута! А вие го избрахте! Ами честито да ни е! Да му тропнем и хорце! Морони!

214

Анонимен

преди 2 години

Дедо ми гонеше козите докато влезат у герека. Казваше, търчи, търчи, та у заграденото! Та, и ббългарите сме така, гласувай, гласувай, та сме със същете. Я съм си добре, козете ме слушат, ракийката е в домаджаните, вие му мислете!

213

Анонимен

преди 2 години

Ако изборите бяха днес и Плевналиев беше кандидат. . . незнам назнам. Победените не ги съдят въпреки че той немълча като агнетата и смелостта му преливаше в гордост, гордостта във вяра, а вярата в преданност, но каквото и да бе заформено като резултата, Плевналиев завинаги ще остане в нашата история като "Плевнята в която агнетата не мълчаха защото не можеха да говорят"

212

Надяваме се

преди 2 години

Розулиен има едно удивително даже УАУ качесто да събира върху си словесните негативи в Обществото което се обеснява с новата му баня,във ваната на която плуват девственни морокови и краставичета кориншончета. така той постига ествствен и едновременен мъдоректален оргазъм за да стои в обществото едновременно като мъж и жена,но с последните фармацевтични разработки специялистите твърдят че когато тестесите му еволуират в срамни дамски устни един къс удар със секирчето отдолу нанагоре ще е бъде ОК

211

Анонимен

преди 2 години

Оттегли се вече Американска марионетко! Не си ни интесесен!!!-:)))

210

Анонимен

преди 2 години

Бившият комсомолски секретар,и член на БКП а след 90 бизнесмен се изказа уау.

209

Анонимен

преди 2 години

колко сили и ресурс ДКМС вложи в това био творение а то да земе баш в най тежкия период за ГЕРБ да им обърне гръб и да захване да се държи като изтърван

208

Анонимен

преди 2 години

Магарето за много етапното експериментално инректално забременяването в Плевнята на Розата е отказало да извършва каквито и да е предо-задни залашквания в областа на низкия ханш дорде Роза негоизминети на сред мегдана в Банкя

207

Анонимен

преди 2 години

*** от гледането на който на всека нормалана Буца му иде да закупи леворък и деснорък калашник и да напълни с олово до гръцмуня петата точка на смешника. Истината е че изобщо тоя комсомолски левкоцит да не се беше раждал - пак щяхме да се където сме сега. а с него някак по-леко минават дните

206

Дедо

преди 2 години

До ха ха...... В държава в която мaлoyмниците са мнозинство не е голяма гордост да си популярен. "Да се издигнеш в очите на слепите" е по скоро падение! Толкова за Радев.

205

Анонимен

преди 2 години

Тея само си го бутат един на друг :)

204

Ха-ха

преди 2 години

Лекето с 8% рейтинг критикува избрания с 67%!Майтапчия...

203

За Витков!

преди 2 години

Къде беше баланса на институциите оследните 12 години ? Б...ти толкова са жалки ,че една теза не могат да формулират като хората

202

помнещ

преди 2 години

Нагъл си другарю Комсомолски секретар на ДКМС! Както и другарят Борисов! И 2 мата Днес заедно Пак се показахте ЗАГУБИХТЕ ВСИЧКО ВЕЧЕ другари бивши комунисти! И пак продължавате и продължавате да оплювате Радев и новото управление!!! Що не се спрете вече бре? Българина покаьза и доказа 3 пъти под ред,че продължава живота си вече без ГЕРБ!!! Какво още не ви е "ясно"???!!!

201

Радев към Плювналиев

преди 2 години

Ти научи ли къде са Скалистите планини..????

200

РАдев пита Плювко

преди 2 години

Ти не беше ли МАГАРЕ???Защото Баце беше казал на една моя позната ,че и магаре да беше посочил пак са щели да го изберат за Плезидент!!!Бегом марш при синоПИЧКАТА/пардон/ да и се оплачеш от мен!

199

Анонимен

преди 2 години

Правителството не е подготвено само да се справи. Необходима му е помощ от ЕС.