158

Анонимен

преди 2 години

РАДЕВ БУТА БЪЛГАРИЯ КЪМ ХАЗАРСКИТЕ СТЕПИ

157

Анонимен

преди 2 години

В София ако се наложи няма да пращат зелени войници както в Крим. Но може да долети нещо от небето.

156

Само

преди 2 години

Не мога да разбера, защо слагате звездички на думата - духът?

155

Достойният

преди 2 години

ни президент Радев въплъти в президентството дyха на честните, почтени и трудолюбиви българи, и ни обедини срещу крадците и изменници. За справка Плевнелиев е избран с 1,6 милиона българи преди десет години при съвсем друг брой на избиратели. По данни на Галъп сега избирателите са 5,5 милиона, и като се пресметне, излиза че Радев е избран с 52 процента. А Плевнелиев да отиде при Искра Баева да вземе някой урок по история.

154

Анонимен

преди 2 години

Белорусия е съвършено изолирана и под жестоки санкции наложени от ЕС. В Белорусия няма увеличение на цените на тока, отоплението и на хранителните продукти. В Белорусия няма енергийна криза, няма икономическа криза, няма соцаилна криза, няма хомосексиални бракове и истамбулски конвенции.

153

Анонимен

преди 2 години

Нагъл негодник!Не чух един път Радев да те плюе,защото е класи над теб и като държавник и като мъж.

152

Анонимен

преди 2 години

Русия не иска Украйна, а за какво и е България. Да храни 5 милиона мизерници. Нека Брюксел и САЩ ви оправят.

151

Анонимен

преди 2 години

София, следващият Крим! А Крим е руски!

150

Анонимен

преди 2 години

При соца когато бяхме със СССР имаше много повече свобода във всяко отношение, и дори много по-свободно се говореше отколкото днес в еесовския съюз.

149

Анонимен

преди 2 години

Братя и сестри, все още си мислите че е на шега, защото още можете да говорите срещу Радев. Още сме в ЕС, някакви демократични правила има! Но утре, ако играта загрубее, и Радев вече ви е придърпал към Путин достатъчно близо, тогава забравете! Ще сте по-зле и от Беларус! Никакво говорене! Мислете сега! Щото не мислихте на изборите.

148

Западна София

преди 2 години

Много нагъл тип. Ти защо не разви западна София, а тръгна на изток?Даде тази ориентация на София.Сега нали закараха инфраструктура до новият ти квартал? Защо пак плачеш.Мисли се за велик, но не говори

147

Магнитски

преди 2 години

Предател на българските интереси.Агент и доносник на американските служби.Бил е като по млад русофил сега се е пребойдисал на русофоб.За съжаление всичките минали през властта са такива,бивши комунисти на челни позиции преди 10.11.89г сега вече крупни капиталисти и русофоби.

146

Бай Ставри

преди 2 години

Всички разбираме, че става въпрос за казахските степи, а не да хазахските и все пак се дразним на немърливостта да се пусне в този вид заглавието. И това не е единичен случай. Липса на професионализъм ли е това?Нямат ли възможност да го поправят след като е публикувано? Може пък така новината да става по-коментирана, което е важно за рекламодателите....Как мислите?

145

Анонимен

преди 2 години

В СССР искаха от всеки дe6ил да направят човек. В ЕС успяха от всички да направят ***!

144

Росенчо

преди 2 години

Росенчо е доста старателен! Той е по-германец от германцине и по-украинец от украинците. Те го наградиха! Да им е жив и здрав! Но дори простият Бойко го нарече "ястрeб" - "Щом е решил да бъде ястрeб, негова работа!" Наистина Росен си жертва личния живот - жалко! - поне да имаше някаква полза!

143

Анонимен

преди 2 години

До волжска България - и какво от това?

142

волжска България

преди 2 години

Първите ,приели исляма като официална религия в Европа са българите в Волжка България,факт,дори преди турците,малко четете...

141

Анонимен

преди 2 години

Коя европейска колония е богата днес, да сте виждали богата западна колония? Или си мислите, че ви взеха в ЕС и НАТО защото вие искахте. Добрите чичковци западняци ви взеха по-ваше желание за да ви сложат с тях наравно в клуба на богатите за да споделят с вас богатствата които 300 години са трупали с кръв, насилие и убийството на стотици милиони от колониите?

140

ЕС ценности

преди 2 години

Робство, колониализъм, инквизиция, марксизъм, национализъм, национал-социализъм, концлагери, фашизъм и все нови и нови ценности като хомосексуализъм, трети пол, еднополови бракове, осиновяване на деца от еднополови двойки.

139

Къде е България?

преди 2 години

Къде е България след 32 години американско и западно партньорство - бедна страна от третия свят, периферия, слуга, депо за черноработници.