28

Анонимен

преди 2 години

Ванга говори за някаква неизвестна болест от която хората умират докато вървят по улиците. И че ще умрат много. После ще има размирици и после отново мир.

27

Боцванец

преди 2 години

Какво значение има колко са измрели, нали вие сте живи радвайте се. Това е принципа в природата, котката ще роди 6 котенца и 4 от ще умират иначе ще се препълни с котенца. Бъдете в синхрон с механизма на майката природа, а той е да създаде много генетични копия и да определи победителя, който да се размножи, след което да убие и него.

26

Кунчев Воскресе

преди 2 години

Воистина ли Воскресе?! Добро Утро и Хубав Уикенд!!

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31 Хора, които в живота си не са прочели едни мемоари, една автобиография и т.н. свободно цитират Чърчил, Кисинджър, Айнщайн и други. Аман от Фейсбук "знание".

24

до №22 и №25

преди 2 години

Абсолютно вярно е. Видях как Кацаров закърфичи Кажухарова със златен медал. Пълно медийно затъмнение. Има скрита смъртност от хора направили тестове от аптеките и хора непопаднали в референтните лаборатории. По малките населени места изобщо не стигат до тестове.

23

до №22

преди 2 години

Абсолютно. Пълно медийно затъмнение. Има скрита смъртност от хора направили тестове от аптеките и хора непопаднали в референтните лаборатории. По малките населени места изобщо не стигат до тестове. Умират си набързо от късно взети мерки или от невзети мерки. Самолекуват се много от хората понеже се опасяват да не карантинират цялото семейство и преди всичко фирмата, в която работят да не затворят. Заплашваха ги в началото олигарсите, че ако някой занесе болнични за ковид да си носи тр. книжка.

22

Анонимен

преди 2 години

Бог да прости мъртвите и да поживи живите! Отивам за кафе

21

Анонимен

преди 2 години

Чърчил беше казал че няма нужда от тоя хора по тая земя и от София. Там щял да сади картофи. Сега който има зъб , му идва дюшеш.

20

Анонимен

преди 2 години

Избора да се васкинираме или не се оказа своеобразен тест за интелигентност. Без изненада, мнозинството в България няма изгледи да членува в МЕНСА.

19

Алфа антиваксър

преди 2 години

Имам нужда от една здрава, голяма, венеста кожена инжекция ОТЗАД веднага с много бяла, гъсто-лепкава, топла бяла ваксина СЕГА! НЕ, искам две такива ваксини едновременно! Хайде, момчета, любете ме сега, да кажем да на мъжката любов и не на фашистките ваксини и зелен сертификат. Не е срамно да си хомосексуалист, какъвто е и дядо Коледа.

18

На Винету чича му

преди 2 години

Добре че кунчу се препаратизира ,при това тройно. Изкара кихавицата изключително леко и сега препуска здрав и на воля във вечните ловни полета.

17

До Анонимен 14

преди 2 години

Ако беше интелигентен, каквито твърдиш, че всксинираните са, нямаше да се позоваваш на предсказания на врачки. Ако въобще Ванга е казвала нещо подобно, но не вярвам! Ето какви са ваксърите - лъжци и сляпо вярващи в пропаганда.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 18 "Кацаров вчера раздаваше златни медали на Кожухарова и другите здравни престъпници за прекрасно справяне с пандемията. Безсрамници ! Има над 8 000 починали за месец - той златни медали раздава." И това е само официалната смъртност от Ковид. Неофициалната със сигурност е по-висока. Както сме я подкарали, до края на годината ще ударим само за последните три месеца смъртност по-висока отколкото за цялата минала година, обаче за червените е важно какво ще кажат, а не какво е реално.

15

до 18

преди 2 години

Не го показаха по нито една телевизия.Истина ли е?

14

Ботсвански гост

преди 2 години

До Анонимен 16 "не е нужно да се делим на антиваксъри и ваксъри" АЗ ще реша.

13

реваксинатор

преди 2 години

Елате пиленца при батко , да ва боднем сладко сладко.

12

Анонимен

преди 2 години

Кацаров вчера раздаваше златни медали на Кожухарова и другите здравни престъпници за прекрасно справяне с пандемията. Безсрамници ! Има над 8 000 починали за месец - той златни медали раздава. Златни свещи да си купи!

11

Анонимен

преди 2 години

И тези с ваксините не са защитени от новия вирус, не е нужно да се делим на антиваксъри и ваксъри, караниците едва ли ви правят по-щастливи.

10

Анонимен

преди 2 години

Баба Ванга е казала, че Пандемията в България ще приключи след като населението се ваксинира! Бъдете мъдри, вземете правилнито решение и се ваксинирайте с доказано най- добрата, ефективна, сертифицирано безопасна и затвърдена на пазара ваксина на Файзер!

9

Ботсвански гост

преди 2 години

До До 3/9 "Колко повече облъчват повече антиваксъри създават в България,тук се получава ефекта на доминото.." ИДЕАЛНО.