118

Ачо Кунчев

преди 2 години

Така е, потвърждавам, 10 пъти съм защитен, ни една мисирка не пита къде съм, пълна защита

117

Нане

преди 2 години

Тоя овреме се усети и се покри от хейта... Това, което са направили е похвално... Но с тия изказвания за ваксите...))) ко, ще рече за 96 процента вакснати у португалето, и отменят Коледата...))) па маски, тестове, локдауни...

116

До 113-Бургазлия

преди 2 години

Ако даде Господ да ги видиш наведени над теб на операционната на 14тият етаж на ВМА,не ще ги обикнеш ами краката им ще целуваш д.р.и.с.льо!Знаеш ли колко такива пишман герои като теб,ги гледат с молещи очи ,да спасят жалкият им животе и колко са минали през ръцете им.Явно никога не си помирисвал болница ,но рано или късно и това ще стане,и ще има ,,олеле майко! Продължавай да си Т.Ъ.П..,но не си мисли че си безсмъртен !

115

Маркс

преди 2 години

А тези с бустерна на бустерната,10х10=100 или 10+10=20 пъти?

114

Анонимен

преди 2 години

Като чета пак тези новини, и ми се иска отново да повдигна темата за зелето,саламурата и зимнината като цяло.

113

ъъъ

преди 2 години

Мълчи бе, наг лец. Гледахте ли видеото в skandalno.net - гледайте да видите във ВМА как се грижат пациентите да не умират от нищо друго, освен от ковид. И никакъв отзвук никъде.. Те там някакви *** си публикуват фалшиви новини.

112

Кунчовата песня

преди 2 години

Чувайте мало й голямо какво ми й чудо станало в София града голяма с този ми Кунчо Бустера,Бустера Главен инспектор, Главен ми още й Държавен,Държавен още и Здравен.Станало й дор два месеца,никой си Кунча не видя, не видя още и не чу.Власти си Кунча криеха,ала народа не верва докат' си Кунча не види, не види още не чуе.

111

ЛЪЖАТ !!!

преди 2 години

Не вярвайте на тези измишльотини на дето ги дращят по медиите! Другаря Радев още преди година каза на Шипка , че такъв вирус няма , ама вие ковид та ковид !!! И Другаря Мангъров същото ви го повтаря вече толкова време... Слава на БСП както и на идола на президента ни - другаря Ким Чен Ун !

110

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

А Ангел Кунчев на колко процента е защитен ? За един приятел питам !

109

Гроби Таласомо

преди 2 години

фактът, че требе се бучиш непрекъснато като пиле на шиш с "дози", говори, че още с първата доза, естественият имунитет отива на кино и оттук нататък си вече пациент на дофторите с иглите. Немаш никакъв имунитет и за да го имаш си требе непрекъснато "боц-боц" да ти се създава изкуствен такъв!

108

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

И кви са тези измислени ваксини бе? БЦЖ се хаква един пътв живота, същото се прави и против шарка, а за някакъв пиклив вирус ваксината трае едва няколко часа!

107

Анонимен

преди 2 години

"Наука в най-широкия класически смисъл е систематизирано достоверно знание, което може да бъде убедително обяснено чрез логиката." - Ако горното е вярно, значи повечето неща, които се твърдят от Майтапчийски и подобни не са наука, а нещо друго. Искам логично обяснение аргументирано със систематизирано достоверно знание на следния въпрос. Защо доказано здрави хора (НЕваксинирани, но тествани) нямат право да посещават определени обществени места (не визирам Бг), а ваксинирани могат?

106

Д-р Куин Лечителката

преди 2 години

Ваксини ще има за всички по един

105

(-_-)

преди 2 години

Да ще бъдат, но само в първите 10-15 минути след поставянето на бустера :) значи на нещо, което не е ефективно и 50 пъти да го приложиш, пак ще си остане също толкова неефективно. Вирусът мутира и докато направят новата ваксина, старите ще стават все по-неефективни. Справка - Германия примерно.

104

Анонимен

преди 2 години

Точно обратното. Има епидемия в болниците от ваксинирани. ПАк почнаха да лъжат!!!

103

Доктор - Ох Боли

преди 2 години

Ейсега отивам да си ударя една инжекция

102

Анонимен

преди 2 години

Това във вестник Стършел ли го е чел? Някакъв източник да цитира? Поне Севда тв да спомене.

101

йъфэ

преди 2 години

То, ако сте си ударили по една Пфайзерка, сигурно ще се наложи постоянно да се ваксинирате. Пфайзер са толкова слаби, че изобщо не предпазват. Пълно менте!

100

БУРГАЗЛИЯ

преди 2 години

ТЕЗИ ДВАМАТА СА МИ ЕДНИ ОТ НАЙ-НАЙ-НАЙЙЙЙ- ГНУСНИТЕ, АНТИПАТИЧНИ И ПРОТИВНИ ТИПОВЕ, КОИТО СЪМ ВИЖДАЛ ОТ ЧЕКМЕДЖЕЕЕГЕРБЕРАСКАТА ПАСМИНА !!!!!!!!!

99

Анонимен

преди 2 години

И този пак изпълзя. От ада.