58

н

преди 2 години

Ще мреме ли яко? А Годжи? Чували ще има ли ? А? А като взема една гьостерица Ча като ва залющя .

57

Анонимен

преди 2 години

Добре,че си облече костюма,че с оная черна униформа много плашещо беше.Нека си дрънка не ми пречи,свикнах му.

56

Анонимен

преди 2 години

Няма нито едно медицинско проучване, което да доказва словоблудството на коремния хирург. По ТВ всеки може да излезе и да каже всичко. Факт.

55

6х6

преди 2 години

Пфайзера е ефективен 95%. Значи с трета доза е ефективен 995%. А пък на здрав млад човек имунитета е ефективен над 99% . Тоест ако здрав млад човек се ваксинира, шансът да се гътне от вируса се увеличава с над 4% отколкото ако изобщо не се ваксинира. Но тук не включваме шансът да се гътне от самата ваксина, или от нейните бустери, който се увеличава все повече на всеки следващ. Компрометирането на имунната система и срокът от бустер до бустер хич и не ги смятаме.

54

пак тоя ли бе?

преди 2 години

И всичките планувани 8 дози да си сложат, пак няма гаранция, че не са заразоносители, което обезсмисля медицинската част на ФАШИСТКИЯ ПАСАВАН!!!

53

Анонимен

преди 2 години

Кунчев защо не излезе да го каже същото?

52

Годжу

преди 2 години

4та бустерна ще е 20 пъти по голям имунитета, 5 бустерна 40 пъти, 6та бустерна опа тя няма да ви трябва защото ще гледате тревата от към корените....

51

Бъдещи наркомани

преди 2 години

"Ваксрте, които оцелеят ще са нещо като диабетици, смо, че вместо от инсулин ще са зависими от гмо препаратите."===И познай как за дозичка ще са готови на всичко.Днешните наркомани пред тях ще са хора със силна воля.

50

Анонимен

преди 2 години

Време е да ги мятаме със сопите. Ще ми станат само на лъснати и ботокси. Че взе да ми писва от сорта им маносан. Бхаххъ

49

Дедо

преди 2 години

Е , да де ))) А тези с 4-та са 10 пъти по-защитени от тези с бустера )))) Уроците ги научихме )))) Кажи нещо дето не го знаем вече !

48

Анонимен

преди 2 години

Този както и други професори които нищо не разбират ни повтарят едни и същи глупости които им спускат и това не е само тук а е и по другите държави. Едно и също се дъвче.

47

Анонимен

преди 2 години

Оказа се, че участващите в НОЩ, който ГЕРБ създаде, са били прави на всяка крачка от процеса на борбата с пандемията: само трябваше да се следват техните препоръки, и щяхме да сме като нормланите дъжави с ниска смъртност. Мутафчийски, Кунчев и Кантарджиев се оказаха напълно прави, както в прогнозите си, така и в подхода си към проблема. И сега ще се окажат прави за третата доза и последиците от нея.

46

Анонимен

преди 2 години

Две години и имуната ми система е трепач, не съм вакснат и нямам намерение, не виждам смисъл да си подлагам имунитета на експерименти и да страдам после.

45

Мнение

преди 2 години

Абе той и Мутафчийски мнооого време беше изчезнал!Да не са го реанимирали и него от панацеята на 21 век-ваксината?

44

Да

преди 2 години

Генерал - продажник е този!

43

Джамал

преди 2 години

Тая снимка дето сте е сложили,май е стара,също като лъжите ви.Ама за съжаление има още шарани дето ви вярват и то млади хора

42

Анонимен

преди 2 години

О, това отдавна не се бе появявало! Отворих да видя да не му е поникнала коса или да му е излязла мозъчна гънка. Жалко - нищо от двете. Затварям.

41

Анонимен

преди 2 години

Където е 2 там е и 3. Да отиват всички с 2 дози за да не се изхвърлят платени ваксини.

40

Анонимен

преди 2 години

Вижте акциите на Байонтех преди и след пандемията и ще ви стане ясно за какво е всичко и кой плаща на тоя и математика да пля мпат

39

Мумията се завръща

преди 2 години

Хайде и тази му/мия се появи.Преди страхуваше хората,сега ги облъчва колко била полезна 3-тата игла.После същото ще казва и за 33-тата.Ей, ни срам, ни средно образование у тези хора,бре.