17

Юрий

преди 2 години

В България всеки си прави свободни съчинения. Факта че сме на последно място по заплащане и първо по смъртност никой не го отчита.Ваксините са грипни и всички го знаят, но ако признаят ще стане страшно. Никой не е намерил антивирусна ваксина и няма шанс да намери защото вирус мутира в рамките на минути ваксините ускоряват мутациите. Всеки микробиолог знае, просто друг избор обаче нямат. По добре нещо от нищо. И да, факт е, ваксинирани хора попадат в болница по рядко.

16

Експертин

преди 2 години

Хайде антиваксъри, време е да си излеете словата. Наляха ви бензин в моторите, време е да изсипете гигабайти плиткомозъчни творения. Ама да не забравите, че ви следят какво и къде пишете. Нали сте конспиратори, да си знаете

15

преди 2 години

Апропо, "експертът" е адвокат, драги ми днес.бг.

14

преди 2 години

"Експертът" май трябва повече да чете и по-малко да се изказва. Такава глупост само *** може да изтърси.

13

Тато из Правец

преди 2 години

,, НИВАЛИН,,-българска ваксина против полимелит /детски паралич/от блатно кокиче,поставя се веднъж и действа доживот!!! Ей това е ваксина!!!!

12

Жхбххххх

преди 2 години

Това заболяване е измисленоИ данните също са много на горе повечето се разболяваме от другите грипове само че лекарите не лекуват и всички ги пишем от ковид

11

ЦИНИК

преди 2 години

Кой съ е ваксанирал тряаа секи ден дъ черпава ! От ду 2-3 годин жа гушне чимшира . Баре като арен чиляк дъ го запомнят !

10

Шопа

преди 2 години

Уепнах си всички видове ваксине и препарате, само руската несам си турил оти не дават. Са чекам да пуснат новото пръскало и ке си помпа носо.

9

БРАВО !

преди 2 години

Какво гениално умозаключение ! Ама ние това го знаеме. На нас не ни требва жокер !

8

Анонимен

преди 2 години

Не са разработени до край. Не е ясно колко защитават. Не се знае дали ще имат нежелани реакции след някоя друга година. Защото освен краткотрайните нежелани ефекти след ваксинация има и други които се появяват след по дълготраен период. Ако в бъдеще хората започнат да боледуват в резултат на ваксинацията кой ще поеме отговорност? Милиарди са ваксинирани.

7

Западняк

преди 2 години

Ще си фраскам ваксина всеки месец та белким подейства. Препарати, бустери мустери, квот попадне.

6

КАРТЕЛ ФАРМА

преди 2 години

То ясно! Зарибяваме пазара и после абонираме рибата за иглата! Наркокартели умират от срам и депресия!

5

Анонимен

преди 2 години

Ама защо сега го казваш, бре докторе? 15 пъти говорИ по ТВ през годината, нима НЕ БЕШЕ забелязал, че ваксините се поставят двукратно?!?!?

4

ъъъ

преди 2 години

Това вече е една истинска нАучна симфония, балсам за всеки просветен ум! Ей от таквазика информация имАме нужда, за да се убедим за 5-6 бустерни дози, веднага щом се прежалим за първата.

3

бееее

преди 2 години

Щом доработват ваксините ще си слагам на 6 месеца в продължение на 5 години, докато ги изработят както трябва и много се надявам, да не излезе от някоя лаборатория някакъв друг "смъртоносен" вирус. Беееееее

2

Анонимен

преди 2 години

Намерили дубльор на Кънчо най-накрая, шел се връща, *** докат се върнел, некъв друг чиновнически пaразит ше го замества

1

Анонимен

преди 2 години

Въобще не ме интересуват повече нацистките режими. Европа вече не е нищо ценно. Напротив. Това е кл о ака, с която е добре човек да няма нищо общо. Дано народите на фашистките държави се събудят е изринат престъпните си правителства. До стената! В едно със слугите ми от медиите.