37

Анонимен

преди 2 години

Долу мръсните ви ръчички от децата ни,че ще ви прокълнат семенцето много майки!

36

Кунчо Бустера

преди 2 години

Жив съм - на гости съм при Елвис!

35

Анонимен

преди 2 години

БЕЗ разработени НИТО недоразработени. Не съм биологична единица за убой в кланица.

34

епидемиолог

преди 2 години

"Отдавна е казано, че специално при ваксинациите, когато имаме 90-95%"-- Откъде взе тия числа тоя продажник на дребно. Поне да печелеше милиони от лъжите си като Фаучи. Процента за колективен имунитет при такъв тип вируси е 60-65%. И то постигнат от сбора на ваксинирани и неваксинирани , а не само ваксинираните. И това е когато има истински ваксини. А с тези 'ваксини' фактите показват че и при 100% нищо не става, освен да забавят естествения имунитет на населението.

33

по-полека

преди 2 години

Щом тази "ваксина"все още се разработва,значи изобщо не е ваксина!А кога ще стане,и дали ИЗОБЩО ще стане е неизвестно!А да наречеш нещо "ваксина" и да се юрнеш да боцкаш хората си е чисто престъпление!

32

Анонимен

преди 2 години

Двукратни са, защото наркоман се става от втория път. В немския език има поговорка Един път е нито един път. Който се е боцнал дваж, ще потрети, почетвърти, попети... и полети. Ваксините дават крииилааа...

31

Анонимен

преди 2 години

Има много многократни ваксини. Този е експерт, колкото аз съм китайски император.

30

Хм

преди 2 години

От много експерти сме на тва дередже.

29

Я пак

преди 2 години

Ваксината срещу тетанус се слага на всеки десет години. Този експерт да вземе да разработи по-добра като толкоз много знае.

28

Ади

преди 2 години

До Експертин: Само почакай, уважаеми ваксър-е. Не ми се мисли после какво ще говорим. Ако ли пък имаш деца и те са ваксинирани ... Баш ми дреме, кой и как ме следи какво пиша - това по адрес на заплахата ти.

27

ФК

преди 2 години

Няма какво да се разработи повече, толкова си могат. Влиза спайк протеин, клетката прави милиарди копия и дразни имунната система. След време антителата намаляват и трябва пак за актуалният вариант, но за да се одобри трябва да минат десет години, до тогава ще има нов вариант. Безполезно

26

Отговорност - никой.

преди 2 години

До Анонимен

25

skk

преди 2 години

Е добре де, нали твърдяхте че антителата не било критерии за защита от вируса! Сега изследванията показвали намаляване на антителата след 6-9 месеца и затова трябвало 3 доза. Кое всъщност е вярно? Нали беше важен клетачния имунитет, пък сега били антителата, е кое последно е важно?

24

Ха ха

преди 2 години

Вече тотално се оплетоха в лъжи. Стига толкова не виждате ли, че народа не Ви вярва. Един ден всеки ще си плати за дяволъка алчни същества. Няма да се ваксинирам нито аз нито децата си ако ще и пари да давате.

23

Анонимен

преди 2 години

СТАДО, НАЛИ СТИГАХА 60%, ПОСЛЕ 70 СЕГА 90-95 УТРЕ 110. СТАДО.

22

Анонимен

преди 2 години

То това го казаха ваксините се разработват а не са изработени докрай

21

Анонимен

преди 2 години

Добре този човек ще му се потърси ли отговорност за лъжите. Всеки ден се публикуват починалите. На колко години са, какви заболявания имат. Този *** да твърди че умирали между 29 и 36 здравите а възрастните хронично болни оцелявали заради ваксината е гавра с истината.

20

Факт

преди 2 години

Ваксините срещу ОВИ са практически безполезни. Употребата им не води до трайно намаляване на случаите, по-скоро наблюдаваме обратното.

19

до 21

преди 2 години

Разсмя ме със съчиненията си, ама май повече трябва да ми е тъжно от нивото на знания и логическа мисъл разливащи се наоколо.

18

Анонимен

преди 2 години

До Тато из Правец...Нивалинът не е ваксина, а лекарство бе! И се взима по лекарско назначение.