37

Анонимен

преди 2 години

До SS - Ми не влзиай в сйата за новини, да четеш новини БЕ!

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 думата slave идва от поробените славяни, искат пак да е така и да сме им роби.

35

Ха-ха

преди 2 години

Хохлите продадоха(евтино) задни*ка си на САЩ, а сега се чудят що е разорен..

34

СССР

преди 2 години

Преди 30 години в СССР Украйна по икономически потенциал се намираше сред 5те top страни в света, не в Европа, в света. Украйна правеше самолетоносачи в корабостроителниците в Николаев, проект който Китай успя да повтори и да построи самолетоносач едва 20 години след Украйна. Произвеждаще пътнически самолети и ракети от тежък клас, които САЩ и до днес не могат да направят.

33

Анонимен

преди 2 години

"Чърчиля казал - изравнявайте я Софията със земята!" - Хм ... за изравнена със емта, да ти кажа, баят остана. Макс 2-3% беше засегната. А и в смисъл - какво очакваш? Обяваваш война на някого. АКо позициите бяха разменени, днес нямаше да има Англия или англичани, сещаш, се нали ;) ... Да се радваме, че онези са били слаби.

32

Анонимен

преди 2 години

След 30 години американско и западно парнтьорство България се превърна в държава от Третия свят, най-бедните, първи по-смърност в света, 2 милиона измряха от мизерията а други два милиона мият улиците и слугуват на западняците.

31

SS

преди 2 години

Какво ни интересува това нас ? Да гледаме ний да си обновим въоръжението защото сме гола вода отвсякъде !

30

Анонимен

преди 2 години

До БългаринАз знам, че София англо-саксите я бомбардираха, не руснаците. Чърчиля казал - изравнявайте я Софията със земята! Добре, че Джугашвили вдигнал един телефон и му казал, да не ни закача повече, щото България след войната попада в руското влияние и СССР няма интерес да ни бият. И Чърчиля спря! Иначе щеше да ни избие до един!

29

Напразни надежди

преди 2 години

Уркрайна се надява, че с идване на зимата Русия ще ги превземе и няма да гладуват и студуват. Напразни надежди, Украйна нека си я превземат ЕС и САЩ да ги хранят, Русия ще си върне само Донбас, там са руски хора, тази cвoлoч от Киев не и трябва.

28

Анонимен

преди 2 години

Украинците не разбраха, че руснаците винаги ще им бъдат съседи и няма по-добро от това с комшията си да си в добри отношения. От личен опит го казвам - с тия съседи, с които сме ОКЕЙ, си помагаме и нещата са перфектни, а с тия с които сме в обтегнати отношения освен мизерия и ядове, друго няма. Същото е и с държавите. Американците ще си вдигнат чуукалата след като нямат интерес и ще оставят украинците сами да си блъскат главите. Само че веднъж обтегнати, трудно се оправят наново нещата.

27

Радев

преди 2 години

Няма драма! Украйна е руска!

26

НАТО

преди 2 години

Ще им продадем пушкала, а немецо ще ги плати.

25

Помнещ

преди 2 години

СССР отдавна не съществува! Но майката на СССР Русия е жива! И сама има и куража и ресурса включително и най вече военен,за да бъде самостоятелна и сама определя бъдещето си! Опонента и НАТО по него време,още си разиграва коня в Европа! Защо? Защо не се саморазпусна както СССР? Този военен Американски блок,няма вече никаква работа в Европа!

24

Анонимен

преди 2 години

Струва ми се че западните държави много им се иска да скарат украинците и руснаците и за тях ще е от голяма полза война между славянски народи на собствената им територия.

23

Анонимен

преди 2 години

Тия са по зле от нас и албанците взети заедно, а са най-голямата територия в Европа .

22

Анонимен

преди 2 години

Шльохмани, сами се перкат с 200.

21

Анонимен

преди 2 години

Путин каза, не знам дали го чуха Англо-саксите: Тоя свят няма да съществува без Русия.

20

Анонимен

преди 2 години

Радев каза: "Крим е Руски, къъфф да е?"

19

Анонимен

преди 2 години

Нямам търпение НАТО да нападне Русия, ама пусти страх, няма да го направят. Щото ако го направят, туй ще е края на западната цивилизация. Руските ракети стигат Америка за 10 минути - тополи, булави, циркони, буратиновци, сармати - лети туй чудо със скорост 20 МАХа и носи обогатен уран в промишлени количества за задокеанските психопаати!

18

Българин

преди 2 години

Русофилите и медузите си приличат по това, че и двата вида нямат мозък и са неприятни за хората!