277

Ваня

преди 2 години

До Василев-124 Василев Значи искаш България да бъде унищожена на 15-та минута ли ???

276

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-109 Ако има такава опасност -- ракетите ще сринат САЩ ! Тоягата винаги печели!

275

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-72 САЩ искат ресурсите на Сибир! Разбра ли ?

274

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-62 Марш от България! Ще видите тук руснаци и китайци? Ако решите да действате със сила!? Дори сърби!

273

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-51 Газпром ще си изпълнява само договорите за доставка на газ! А другите искат от нея газ?????

272

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-46 Изобщо не се е извинявал!!! Докажи !

271

Анонимен

преди 2 години

До НемецЗначи нито Украина, нито Русия са ми интересни. Ако щат всички славяни заедно с Полша да измрат, все ми е тая.Славяни няма и никога не е имало.Славянството е руска измишльотина.

270

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен299А руснаците са велики войни - едни от най-великите, знаят що означава чест!Руснаците са едни головодници, които който не ги е хванал, той не ги е бил.

269

Мда

преди 2 години

Това е като бокса, пъченето свършва до ринга А там следва пребиване......

268

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 303....Какво каза за Путин и Байдън, бе фекалче? Арменците се оказаха не това, което обичаме - слаби войници, неподготвенн! След като допуснаха азерите (а може би турците!) да им унищожат С-300, значи по-добре да си гледат часовникарството и златарството от пушките!

267

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 305.....Загуби битката при Прохоровка! Ама така я загуби, че немците като хукнаха да бягат, късметлиите стигнаха до Берлин, прескочиха го и отидоха да се предадат на американците!!

266

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 305-----Хкрементче размазано! Били сме много разни дошли да нападат Татковината ни! Ген. Колев попиля Дикая дивизия - страшна конница, съставена от неруснаци - дагестанци, черкези, кабардинци, чеченци. Моят дядо е бил французите в епичните битки на Пелистер! Има велик боен химн "Бдинци, лъвове, титани!". Дядото на един приятел е избивал англичани, французи и сърби при Дойран! А руснаците са велики войни - едни от най-великите, знаят що означава чест! Само виетнамците слагам пред тях!

265

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 293---Байрактари, Джавелини....Всичко се приспива за секунда от интелигентните руски средства за РЕБ! Остават опулени оператори, които си свалят шапките, за да не прегреят!

264

Анонимен

преди 2 години

До Крим не е руски.....Руски е и, което е по-важно, ще бъде руски, докато въртенето на Земята е в същата посока! Българите сме на страната на Русия, нашата освободителка! Юкрейн ще смени резбата много скоро! А факаните янки ще забравят Блак Сий!

263

До анонимен 295

преди 2 години

До война няма да се стигне, а и войната не е футболен мач, че да се правиш на букмейкър! Не е интересна, страшна и трагична е! ПСВ за Русия завърши с Брест-Литовския мир, защото в страната кипеше революция и руснаци се сечаха с руснаци! А за ВСВ онези англосаксонски гащници с доста закъснелия десант щяха да бъдат набутани обратно в морето, но Червената армия наближаваше Берлин! Материалната помощ от САЩ беше платена с кюлчета злато и много човешка кръв! Прочети нещо за ленд-лийза!15% от техника

262

Крим не е руски

преди 2 години

българите сме на страната на Украйна и НАТО

261

Анонимен

преди 2 години

До 293 Текстът ти е пълен с правописни грешки, приятелю. Пвтори първи клас и пак ела. Каквото ти е образованието, такава е и логиката ти.

260

Анонимен

преди 2 години

Украйнице напълниха гащите, ФАЩ използва и им продава яко оръжия вместо да е медиатор за мирно развиние. Не, те са по оръжията и по правенето на млрд от смърт.

259

БГ орел от Билла

преди 2 години

Цял свят се готви да воюва срещу диктатора ***.Преглеждат си въоръжението.Стяга армията... Само нашите смели орли ще седят на земята с касова бележка за закупен и платен в брой самолет /последен модел/, дето още не се знае кога ще пристигне... Що русофили с надежда за военно превъзходство и мераци за страшна разплата за това че са били "обидени" като малки от руснаците сега четат и подсмърчат. Като дойдат руснаците - ще им покажем фактурата за покупка на самолет.Дано ги уплашим ...

258

Анонимен

преди 2 години

До Франкофил "Украйна се подведе по акъла на сащ, които подпалиха майдана. В резултат загубиха Крим" Друго си е да бяха оставили руската марионетка в Киев и по подобие на Беларус, да си канят "по другарски" руски войски и да си правят СССР2. Еееех, мечти. Вместо това, сега са "прецакани" да бъдат подкрепяни от Запада. Много са се "прецакали" ще знаете. Поне частта, която не е окупирана от руснаците, има някакъв шанс да живее нормално. За останалите: квас и мизерия.