103

неангажиращо мнение

преди 2 години

Тя третата си е в ход, само че постига резултата с така наречените мирни средства.

102

Анонимен

преди 2 години

До Голям просНе са тъ паци, а се страхуват, те са изпълнители на корпорациите и Уолстрийт, наличетеш горе статията.

101

Анонимен

преди 2 години

До Голям просНе са *** президентите им, нали четеш, че Уолстрийт и капиталистите уравляват, самите президенти също се страхуват и са изпълнители.

100

Анонимен

преди 2 години

Демокрация ,дрън ,дрън ! Чист фашизъм .Затова народите ,като прочетат или слушат за демокрация ,им става лошо и им се повръща .

99

234

преди 2 години

Интересни стандарти... Китай и Тайван; Русия и Украйна (Крим)... Турция и Гърция (Кипър).... В единия случай има "страшен проблем", в другия пък няма никакъв...

98

Shark

преди 2 години

Тоя дядка изобщо нищо не го интересува. Изживял си е живота и сега всичко може да направи. Да не говорим, че на моменти сигурно не е с акъла си и тогава може да стане страшно. Нарочно го сложиха този дъртак.

97

Голям прос

преди 2 години

Бива ли начело на англоговорящите страни да избират само т.ъп.аци. Това не е света преди 100г

96

toti

преди 2 години

Самото избиране на тия дъртаци,говори,че младите нямат бъдеще в тая страна !!

95

Случаен минувач

преди 2 години

Съгласен съм с едно. Не е в правомощията на Съединените щати да определят какво е демокрация и какво не е. Никоя държава няма право да прави такова определение, защото лесно ще се получат двойни стандарти.

94

Кънингам греши!

преди 2 години

Война ще има, но не Китай ще я започне, а примитивна Рус, която ще атакува Америка с ядрени ракети през Тихия океан и веднага ще бъде сразена. Това го е казала преподобна Стойна още през 1930 г. Неин източник е св. Георги Победоносец. Толкова ви стига...

93

Анонимен

преди 2 години

Глупости! Надявайте сена Русия и Китай,нещастници

92

Анонимен

преди 2 години

Ядрена война няма да има, но със сигурност САЩ са затънали до уши с начина им на живот и марксистите които управляват в момента. Борбата срещу иноваторите, трудещите се и преуспелите

91

Анонимен

преди 2 години

На левите само войни им дай. Демократите в Щатите са модерните леви, в Русия посткомунистически леви, Китай от старите леви - комунистите.

90

Котки

преди 2 години

Милия дядо... Не знае къде се намира и през повечето време сигурно и не си знае името. Не мисля, че той е взел каквото и да е решение. Щатите за пореден път тръгват да се борят за привидно благородна цел с рогата напред, а всички знаем че не се прави така. Не се научиха и това е. Проблемът е, че този път застрашават целия свят с глупостта си, а не само себе си и някоя клета далечна държавица, както става обикновено. Студената война беше студена с причина.

89

Пич

преди 2 години

Дядката съсипа всичко, до което се докосна. Светът беше едно хубаво място за живот по времето на Тръмп. А сега е буквално нещо средно между затвор и пустиня. Остава след пандемията да ни измислите и ядрена война.

88

Пп

преди 2 години

И да спрем да се избиваме един друг, заради болните амбиции на шепа хора, които са все едни и същи, без значение народност религия и т. н. В противен случай наистина не заслужаваме живота който ни е даден.Благодаря за вниманието!

87

Пп

преди 2 години

От политически и психично необременен. Не подкрепям никоя политика, или жадни за пари, земя, и власт хора, жал ми е за убитите през войните за гореспоменатите три неща, подкрепям роднините на хората загинали без нужда смисъл и време във тях. Но както е казано "Който не помни добре историята или я забрави, е обречен да я повтори"Съмнявам се силно, но и също толкова силно се надявам, някой ден, ние хората като най разумните "животни" на тази планета, да сложим край на тази лудост

86

Ники

преди 2 години

Всъщност Тайван след гражданската война винаги е бил отделна държава. Самата комунистическа партия идва на власт през 1949 г. след гражданската война и никога не е управлявала територията на Тайван. Хвърлят се упреци към САЩ, но се подценява агресивната политика на комунистически Китай в целия Азиатско-тихоокеански регион през втората половина на ХХ век и последните десетилетия. Авторитарните и тоталитарните режими се крепят само на пропаганда, търсене на врагове и агресивно поведение.

85

ако баба ти.

преди 2 години

До ДианаТъпо е САЩ да са стожер на демокрацията. Която сами не укрепват при себе си.Каква защита на демокрацията наложиха там където се набутват. Либия,Афганистан,Ирак,Сомалия,Косово,Украйна,Гренада , Сирия,Латинска Америка?Всичко и всякога за защита на американските интереси.Под логото са демокрация.Опитайте сериозно да се изявите.

84

ako баба ти беше...

преди 2 години

До Диана. Какви са САЩ.Вие знаете историята на Китай ,на острова Тайван.Не оспорима част от Китай.Както какви са САЩ в усилията да се съберат двете разделени територии? Не е коректно да се гледат само интересите на САЩ и важната за тях островна територия. Тоталитарен,имперси , административен и насилствен начин, каквито те са били винаги, но в интересите си на момента манипулира грубо и непочтено .Типично по американски . Както в цялата им 250 год. история.